Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Fantastisk krydstogt gennem Panamakanalen

Tag med på en fantastisk ”sørejse” gennem Panamakanalen fra den amerikanske vestkyst til østkysten. Inkl. 15-nætters krydstogt, 2 overnatninger på hotel i Los Angeles, fly og helpension på skibet. Rejs 1. december. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT PANAMAKANALEN - 15-nætters krydstogt, 2 nt. på hotel i Los Angeles & fly. Rejs d. 1. dec.

Pris18.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

At sejle gennem Panamakanalen står højt på ønskesedlen hos rigtig mange krydstogtentusiaster, og nu har du chancen! En fantastisk ”sørejse” venter, når du sejler fra den amerikanske vestkyst og ned gennem Panamakanalen med den amerikanske østkyst som slutrejsemål – 16 dage med fantastiske oplevelser.

Du flyver fra København til Los Angeles, hvor du har to overnatninger, så du kan nå at opleve Englenes By, der byder på næsten alt mellem himmel og jord. Gå på filmstjernejagt i Hollywood, lad dig overvælde og underholde på Ocean Front Walk - der nærmest er som en ”menneske zoo” og et omrejsende tivoli blandet sammen – få et kulturelt og naturskønt indspark i Huntington - hvor du finder både et omfangsrigt bibliotek, spændende gallerier og smukke botaniske haver – eller shop løs i Chinatown. Mulighederne er stort set uendelige.

Om eftermiddagen den 3. december er det tid til at gå ombord på det flotte krydstogtsskib Emerald Princess, der er specialbygget til at passere gennem Panamakanalen. Hun er dit hjem de næste 16 dage, hvor du besøger mange spændende lande og kulturer og selvfølgelig passerer gennem den imponerende Panamakanal, som forbinder Stillehavet og Atlanterhavet. Den 80 km lange, menneskeskabte kanal har 12 sluser og blev færdigbygget i 1914. Den 14. december får du en oplevelse for livet, når du det meste af dagen har udsigt til dette ingeniør mesterværk, mens det passeres.

Inden du kommer så langt, skal du lige anløbe havne i fire forskellige lande. Første stop efter udsejlingen fra Los Angeles er i Puerto Vallarta i Mexico, der er et meget kendt feriested. Med palmedækkede bjerge i baggrunden kan du slappe af på den flotte strand, gå en tur ind til byen langs strandpromenaden eller besøge de traditionelle, lokale markeder. Her er også mulighed for at høre mere om tequila og klappe delfiner. Huatulco – ligeledes i Mexico – er en lille by med 50.000 indbyggere og dit næste stop. Det er stadig et forholdsvist nyt turistområde, hvor større arealer er fredede for at bibeholde naturen og det lokale liv. Området omkring den naturskønne Copalita-flod er hjem for flotte træer som ceder, mahogni og mandeltræer og ikke færre end 227 fuglearter samt udgravede ruiner i form af bl.a. pyramider og gravpladser fra tidligere civilisationer.

Nicaragua er Mellemamerikas største land og byder på betagende landskaber med mange søer og vulkaner, enorme kulturskatte og en spændende historie. San Juan del Sur, hvor Emerald Princess lægger til, er en hyggelig lille by med gyldne sandstrande, gamle victorianske huse og sin egen Kristus-statue. Besøg f.eks. den billedskønne by Granada på kanten af Lake Nicaragua eller hovedstaden, Managua, hvor du bl.a. kan se flere paladser og høre mere om landets brogede historie.

Næste stop er i Costa Rica, hvis navn betyder ”Den rige kyst” pga. rygterne blandt de spanske opdagelsesrejsende om store forekomster af guld og andre rigdomme i området. Landet er også rigt på smuk natur, og du får bl.a. muligheden for at sejle op ad de små floder på udkig efter krokodiller og eksotiske fugle, glide tværs henover den frodige regnskov med farvestrålende papegøjer i en luftgondol eller besøge en kaffeplantage og lære mere om det sorte guld.

Inden du skal passere Panamakanalen, er der et anløb ved Fuerte Amador, hvor du kan få meget mere information om og se nærmere på den enorme konstruktion. Du har også muligheden for i stedet at tage ind til den gamle del af Panama City og se mange af de gamle, interessante bygningsværker, eller besøge Embera indianerne i deres landsby efter en kanotur, hvorpå du kan være heldig at hilse på tukaner, aber og dovendyr.

Kalenderen skriver nu den 14. december, og du forlader Stillehavet og transporteres gennem Panamakanalen til Atlanterhavet. Det tager ca. 8 timer at tilbagelægge de 80 km, og næste morgen er du fremme i Cartagena i Colombia. Dette er en moderne og travl by, men dens gamle bydel - der er omkranset af, hvad mange mener, er en af verdens mest imponerende bymure – har en helt anden tilbagelænet atmosfære. Her finder du en labyrint af små snævre, brostensbelagte gader, balkoner begroet med bougainvillea og store kirker, hvis tårne kaster skygger over de hyggelige små torve.

Efter et par dage på havet, hvor der er plads til at lade alle indtrykkene sætte sig og tid til at slappe af, ankommer du til Fort Lauderdale den 18. december. Du kan sagtens nå at opleve noget af byen eller Miami, inden du om aftenen flyver hjem til Danmark fra Miami.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Los Angeles og Miami – København
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Standard catering inkl. drikkevarer på flyet
 • 2 nætter på hotel i Los Angeles
 • 15-nætters krydstogt i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord inkl. kaffe, te og vand i buffetrestauranten
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool og strand
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse den 1. december 2019
Indvendig Kahyt: SPOTpris 18.990 kr.
Udvendig Kahyt: SPOTpris 21.990 kr.
Balkon Kahyt: SPOTpris 27.990 kr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Gebyrer til rejsedokumenter (ESTA til USA)
 • Obligatorisk servicegebyr på 14,5 US$ pr. person pr. dag – afregnes direkte på skibet
 • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker.

Rejseplan
Afgang Danmark den 1. december 2019 og hjemkomst den 19. december 2019.

01/12: Fly fra København og ankomst Los Angeles. Indtjekning op hotel
02/12: Los Angeles
03/12: Kl. 13.00 åbner check-in på skibet. Du skal senest gå ombord kl. 14.00. Emerald Princess forlader Los Angeles kl. 16.00
04-05/12: På havet
06/12: Kl. 08.00-17.00 Puerto Vallarta, Mexico
07/12: På havet
08/12: Kl. 08.00-17.00 Huatulco, Mexico
09/12: På havet
10/12: Kl. 07.00-18.00 San Juan del Sur, Nicaragua*
11/12: Kl. 07.00-19.00 Puntarenas, Costa Rica
12/12: På havet
13/12: Kl. 06.30-18.00 Fuerte Amador, Panama*
14/12: Kl. 06.00-16.30 Passage gennem Panamakanalen
15/12: Kl. 08.00-17.00 Cartagena, Colombia
16-17/12: På havet
18/12: Kl. 07.00 ankomst Fort Lauderdale. Skibet forlades efter anvisning fra besætning. Hjemrejse fra Miami
19/12: Ankomst København.

* Skibet ligger for anker, og landgang er med små tender-både.

Der tages forbehold for ændringer i sejlruten.


Eksempler på kahytstyper på Emerald Princess:

1 = Indvendig Kahyt (Ca. 14 m2)
2 = Udvendig Kahyt (Ca. 15 m2)
3 = Balkon Kahyt (Ca. 20 m2)

Disse er eksempler på kahytter på Island Princess. Alle flotte og komfortable. Der kan være lidt forskel på indretning. Mulighed for separate senge i alle typer.

Transport og hotel
Rejsen er inkl. fly fra og til Kastrup.

01/12:
Kl. 07.05-08.10 København – London
Kl. 10.35-13.55 London – Los Angeles

18/12: Kl. 23.20-12.40 Miami – London
19/12: Kl. 14.20-17.20 London – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne. 

Ankomst – Los Angeles
Du bliver indkvarteret i to nætter på det historiske Mayfair Hotel i downtown Los Angeles. Hotellet har døgnåben reception, sightseeingskranke og hæveautomat samt egen restaurant og bar og tilbyder gratis wi-fi. Værelserne er udstyret med aircondition, tv, skrivebord, kaffefaciliteter og eget badeværelse med hårtørrer. Se mere om Mayfair Hotel

Der er check-in på skibet 3. december mellem kl. 13.00 og 14.00 lokal tid. Transporten til hotellet og til krydstogtsskibet er for egen regning - det giver dig størst frihed. En taxa mellem lufthavnen/skibet og hotellet koster ca. 50 US$. En anden mulighed for transport er at tilmelde sig Uber, som er et prisbilligt alternativ til almindelige taxier. Uber er meget udbredt og fungerer upåklageligt i USA.

Ankomst – Fort Lauderdale
Emerald Princess anløber Fort Lauderdale tidligt om morgenen, og flyet afgår først sent om aftenen fra Miami. Du kan dermed sagtens nå at se noget af Fort Lauderdale og/eller Miami inden hjemrejsen. Vi anbefaler, at du er i lufthavnen senest 2 timer før afgang. Du kan tilkøbe en af skibets udflugter og komme omkring. Her opbevares bagagen i bussen. På nogle af udflugterne er det muligt at blive sat af i lufthavnen. En taxa fra skibet til lufthavnen koster ca. 70 US$. En anden mulighed for transport er at tilmelde sig Uber, som er et prisbilligt alternativ til almindelige taxier. Uber er meget udbredt og fungerer upåklageligt i USA.

Skibet
Emerald Princess er et elegant 4* krydstogtsskib med plads til ca. 3.000 passagerer. Hun er elegant indrettet og har en intim atmosfære. Ombord findes et væld af aktiviteter som f.eks. fitness, pool, golfbane og forkælelse i Spa-afdelingen (mod betaling). Om aftenen er der et rigt udvalg af barer og lounger, eller du kan lade dig underholde i det imponerende teater eller i skibets kasino. På dækket findes endvidere en 28 m2 stor storskærm, hvor der vises film under åben himmel. Til at servicere sine knap 3.000 passagerer venter en 1.200 mand stor besætning. Glæd dig til ren forkælelse.

Emerald Princess er specialbygget til at kunne passere gennem Panamakanalen.

Se en lille film om skibet

Mad og drikke
Du kan næsten ikke gå sulten i seng! Der er flere muligheder for spisning ombord – i forbindelse med alle hovedmåltider tilbydes 4-retters a la carte menuer i hovedrestauranterne. Derudover er der lækker buffetrestaurant, der er åben dagen lang. Og skal du bare have lidt, bydes der på burgere og pizza samt specialiteter fra den caribiske café. På Emerald Princess kan du om aftenen vælge, om du vil spise tidligt, som er kl. 18 eller sent, som er kl. 20.30. Du har også mulighed for fri dining, hvilket betyder, at du selv bestemmer tidspunktet mellem kl. 18 og 22.

Ombord findes også flere specialrestauranter som f.eks. en steak- og seafood restaurant samt en gastropub, hvor du mod et mindre tillæg kan spise. Eller hvad med en intim middag på din egen balkon?

På skibet har du fri adgang til kaffe, te og vand, som kan hentes i buffetrestauranten. Du kan købe øvrige drikkevarer undervejs eller købe en drikkepakke m/u alkohol. En all inclusive drikkepakke koster 59,99 $ pr. dag. Husk der kommer service charge på 18% oven i alle priser ombord.

Drikkepenge
Det er normal kutyme i mange lande til lands og på vandet, at der betales drikkepenge. Princess Cruises opkræver via dit skibskort 14,5 $ pr. person pr. dag, således drikkepenge til personalet bliver ligeligt fordelt. Det er naturligvis op til dig selv, om du ønsker at give mere, hvilket altid bliver modtaget med tak.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Enekahytter
Tillæg for indvendig enekahyt: 10.000 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 12.500 kr.
Tillæg for balkon kahyt: 18.000 kr.

Visum, forsikringer og rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af pas, der er gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst. Derudover skal du søge en ESTA til indrejse i USA, koster ca. kr. 125. Der kan søges online her.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet ved bestilling af rejsen. Ligeledes anbefales det kraftigt, at der tegnes en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN. Den danske sygesikring dækker intet. Kan tegnes gennem eget forsikringsselskab eller gennem Øster Lindet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 8.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Los Angeles og Miami – København
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Standard catering inkl. drikkevarer på flyet
 • 2 nætter på hotel i Los Angeles
 • 15-nætters krydstogt i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord inkl. kaffe, te og vand i buffetrestauranten
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool og strand
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Gebyrer til rejsedokumenter (ESTA til USA)
 • Obligatorisk servicegebyr på 14,5 US$ pr. person pr. dag – afregnes direkte på skibet
 • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogt skib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Du skal være i besiddelse af pas, der er gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst. Derudover skal du søge en ESTA til indrejse i USA, koster ca. kr. 125. Der kan søges online her.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet ved bestilling af rejsen.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser og flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner ud over denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 07. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst