Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Porto - en anderledes storbyferie

Oplev Porto, der er Portugals næststørste by og landets førende på det kulinariske område. Inkl. 3-5 overnatninger på 3* hotel med morgenmad. Fly fra København eller Hamborg fra august til december.

PORTO I PORTUGAL - 3-5 overnatninger på 3* hotel. Fly fra København eller Hamborg fra aug. til dec.

Pris 2.290

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
27 solgte

SPOTpris!

Velkommen til Portvinens land. Porto er hverken prangende eller imponerende og kan heller ikke prale af verdensberømte attraktioner. Alligevel sniger byen sig ind på mange lister over ønskerejsemål og bestsellers.

Portugals næststørste by har været igennem en rivende udvikling, men har alligevel bevaret en lidt gammeldags charme, som kan minde om Cubas hovedstad, Havana. Det er som om, tiden har stået stille, og den sydlandske charme blomstrer i fuldt flor. Historisk var Porto en driftig handelsby, hvor især handlen med portvin skabte velstand. Fortidens storhed ses i gadebilledet, hvor et stort antal bygninger i barok og art nouveau vidner om en mere pompøs fortid. 

Der skal selvfølgelig også være tid til at forkæle smagssanserne med lækre dråber fra den berømte sødlige portvin. På denne rejse kan du tilkøbe en interessant 3 timers portvinssmagning til kun 290 kr.

Vil du vide mere om byens historiske gamle bydel, så tilbyder Free Walking Tours en interessant gåtur. Turen er gratis, men du kan vælge at give drikkepenge.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Hamburg til Porto t/r med Ryanair
 • 10 kg håndbagage
 • 3-5 nætter på 3* Clip Hotel
 • Morgenbuffet på hotellet
 • Fri wifi på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg: 350 kr. pr. nat.
 • Ekstra bagage fra (20 kg) t/r: 390 kr. (skal bestilles sammen med rejsen)
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r: 220 kr. pr. person
 • Portvinssmagning med besøg på 3 forskellige portvins destillerier: 290 kr. pr. person.

Transport i Porto
Porto har kun en enkelt metrolinje men er dækket godt af sporvogne og busser. Alternativt er det billigt at køre med taxi. Læs mere her.

Transfer
Der er 12 km fra hotellet til Francisco Sá Carneiros internationale lufthavn og prisen for en taxi ligger på ca. 25-30 Euro. Du kan også tilkøbe transfer for 220 t/r kr. pr. person.


Udflugter

Portvinssmagning – Pris 290 kr.
En skøn eftermiddag i selskab med de søde portvinsdråber. En 3 timers portvinssmagning med engelsk talende guide. I besøger 3 forskellige portvins destillerier og smager 10 forskellige portvine. Undervejs fortæller guiden om portvinens historie og forskellen på de forskellige smagsvarianter. Turen starter kl. 15.00 og varer ca. 3 timer. Der er afgang dagligt undt. Søndage. Små grupper på max 16 pers.

Free Tours - Gratis
Free Walking Tours i Porto byder en interessant gåtur i byens historiske gamle bydel, hvor i ser Portos vigtigste vartegn. Turen er gratis. Synes man guiden har gjort det godt kan man vælge at give drikkepenge når turen er slut. Turene er på ca. 3 timer og kan vælges på både engelsk og spansk. Der er afgang dagligt og mans skal tilmelde sig online via nedenstående link, da antallet af pladser pr tur er begrænset. Se mere her

3* Clip Hotel
Skal du nyde Porto i fulde drag så er Clip hotel det perfekte udgangspunkt. Det ligger lige syd for centrum. Det tager 15 minutter at gå til den centrale del ved floden. Byens eneste metrolinje har stop 50 m fra hotellet. Nemmere bliver det ikke.

Lige rundt om hotellet ligger flere gode lokale restauraner. Hotellet er velholdt og indrettet i en moderne stil uden at være prangende. I receptionen er der altid tid til at hjælpe med spørgsmål. Hver morgen får I serveret en dejlig morgenbuffet, så I er klar til at få på opdagelse i byen.

Værelserne er nydelige. De er ca. 20 m2 og byder på  aircondition, tv, kaffe og tefaciliteter, gratis wifi, safebox (betaling) og telefon. På mange værelser er der endvidere balkon. Nærmeste metro er Joao de Deus.


Porto
Den gamle del af byen ligger smukt ved Douro-floden, hvor husene nærmest står stablet oven i hinanden i et virvar af smalle gyder, gange og trapper. Visse steder så tæt, at genboerne kan føre intime samtaler med hinanden over vasketøjet, mens kattene springer fra altan til altan. Området kaldes Riberinha og er på UNESCO's liste over bevaringsværdige områder. Stedet vrimler med cafeer og restautanter, og der er mulighed for sejlture op og ned ad floden. Den skønne promenade her er måske byens største turistattraktion. 

Mod nord i Baixa ligger byens egentlige centrum: Her åbner de brede boulevarder sig med åbne pladser og et livligt forretningsliv – f.eks hvis der skal shoppes lidt.

Porto skal opleves til fods, og man skal være klar til at blive væk. Nyd detaljerne, stemningen og lad smagsløgene komme på prøve – ikke mindst fra den søde smag af portvin direkte fra fad. En falmet gullig husfacade, duften af grillede fisk fra en åben dør, en gammel kirke beklædt med blåmønstrede klinker og lyden af en sporvogn, som skramler gennem byen. 

I Porto har man stadig et par af de gamle sporvogne. Hop på linje 1 fra centrum - på 20 minutter kommer man fra centrum til stranden direkte ud til Atlanterhavet. Den knirkende charmetrold kører langs Douro til Foz, som før var en lille fiskerlandsby, men nu er en hip forstad. Nyd brændingen fra Atlanterhavet fra promenaden Pergola da Foz eller fra en af de mange cafeer på esplanaden.

Fiskerbyerne Matosinhos og Leça da Palmeira nord for Porto kan prale med at have nogle af Portugals bedste fiske- og skaldyrsrestauranter. Rejser man sydpå inden for kort afstand af byen, finder man i Espinho et afslappet feriested ved stranden med hoteller, diskoteker og et førsteklasses kasino.

Gå på opdagelse og nyd den fremragende og charmerende by.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Hamburg til Porto t/r med Ryanair
 • 10 kg håndbagage
 • 3-5 nætter på 3* Clip Hotel
 • Morgenbuffet på hotellet
 • Fri wifi på hotellet.


Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg: 350 kr. pr. nat.
 • Ekstra bagage fra (20 kg) t/r: 390 kr. (skal bestilles sammen med rejsen)
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r: 220 kr. pr. person
 • Portvinssmagning med besøg på 3 forskellige portvins destillerier: 290 kr. pr. person.

Transport i Porto 
Porto har kun en enkelt metrolinje, men er dækket godt af sporvogne og busser. Alternativt er det billigt at køre med taxi. Læs mere her.

Transfer
Der er 12 km fra hotellet til Francisco Sá Carneiros internationale lufthavn og prisen for en taxi ligger på ca. 25-30 Euro. Du kan også tilkøbe transfer for 220 t/r kr. pr. person.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 30. juli 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst