Betagende Comosøen i Italien

Sidste chance!

Comosøen i det nordlige Italien byder på den skønneste natur, spejlblankt vand og skønne strande. Her bor I 3, 4 eller 5 nætter på 3*hotel lige ud til Comosøen blot 50 meter fra stranden. Prisen er inkl. fly, billeje og morgenmad under hele opholdet.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag til Comosøen og oplev den flotte natur fra første parket. Rejsen er inklusiv direkte fly, 3-5 overnatninger, morgenmad og billeje alle dage. 3* Park Hotel Abbadia ligger lige ud til Comosøen, og blot 50 meter fra stranden. Alle værelserne har aircondition, tv, balkon og eget bad. I har mulighed for at opgradere værelset, så der er udsigt til søen.

Hotellet ligger uden for Abbadia Larianas historiske centrum og kun 10 minutters kørsel fra Lecco. Når vejret er til det, så bliver morgenmaden serveret på terrassen. Hotellet er en oplagt base, når området omkring Comosøen skal udforskes.  

Comosøen er et af de flotteste steder i Lombardiet og i hele Italien. Søen er den tredje største i Italien og en af de dybeste i Europa med sine 410 meter på det dybeste. De fredelige omgivelser giver ro i sjælen.

Mange kendte har yndet at opholde sig ved søen, lige fra Winston Churchill til Alfred Hitchcock. Men også nutidige kendte som Robert de Niro, Madonna og Gianni Versace ferierer her. De kommer på grund af de skønne omgivelser, de hyggelige byer og det milde klima. Ikke for de sene nattetimer. 

Hotellet ligger ca. 1 times kørsel fra lufthavnen.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København til Bergamo (Direkte med Ryanair)
  • 10 kg håndbagage
  • 3-5 overnatninger i dobbeltværelse med balkon på 3* Hotel Park Abbadia
  • Morgenmad alle dage
  • Billeje alle dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.



Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

Opgradering til værelse med udsigt til søen:

  • 3 overnatninger: 195 kr. pr. person
  • 4 overnatninger: 245 kr. pr. person
  • 5 overnatninger: 295 kr. pr. person
  • Kaskoforsikring til bilen – 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
  • Ekstra bagage (betales ved online check-in, når I har modtager rejsedokumenterne): 20 kg bagage t/r – ca. 400 kr. pr. stk.



Lecco ligger smukt ved Resegone-bjerget med gamle fæstninger og et romersk amfiteater. Byen er en livlig handelsby og især silkespinderierne har stor produktion i området. I området finder I seværdighederne Basilica de San Pietro på Monte Pedale-bjerget ved Civate.

Kun 70 kilometer fra hotellet finder I Milano, som er Italiens hovedstad hvad angår forretningsliv, design og mode, men er samtidig også en by med kunst og kultur, og et glamourøst natteliv.

Derudover besidder Milano også mange fantastiske seværdigheder som Sforzesco Slottet, Pinacoteca af Brera med sin mageløse samling af italienske mesterværker, La Scala operaen, den storslåede gotiske Duomo og Leonardo da Vincis sidste nadver i Kirken Santa Maria delle Grazie.

Dertil finder I også smukke områder i byen, såsom Navigli. For de kræsne modekunder skal man absolut ikke gå af glip de verdensberømte designere på Via Montenapoleone og Via Della Spiga.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en rejse til Comosøen i det valgte antal nætter. Rejsen inkluderer:

Rejsen inkluderer:

- Fly fra Billund eller København til Bergamo (Direkte med Ryanair)
- 10 kg håndbagage
- 3-5 overnatninger i dobbeltværelse med balkon på 3* Hotel Park Abbadia
- Morgenmad alle dage
- Billeje alle dage

 

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

Opgradering til værelse med udsigt til søen:

- 3 overnatninger: 195 kr. pr. person
- 4 overnatninger: 245 kr. pr. person
- 5 overnatninger: 295 kr. pr. person
- Kaskoforsikring til bilen – 250 kr.
- Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
- Ekstra bagage (betales ved online check-in, når I har modtager rejsedokumenterne): 20 kg bagage t/r – ca. 400 kr. pr. stk.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. juli 2019 kl. 23:59

Betagende Comosøen i Italien