Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse, ø-hop og badeferie i Thailand

Drømmer du både om paradisisk afslapning og eventyrlige oplevelser? Denne rejse til Thailand kombinerer både rundrejse, ø-hop og badeferie og tager jer til Khao Sok Nationalpark, den idylliske ø Koh Yao Noi og den naturskønne badeferieby, Krabi.

THAILAND - 16 dage med rundrejse, ø-hop, badeferie og dansk rejseleder. Afrejse fra CPH nov/dec.

Pris13.498

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
20 solgte

SPOTpris!

Den perfekte rejse til dig, der vil opleve flere områder af Thailand. Oplev Khao Sok Nationalpark, der er kendt for sit smaragdgrønne vand og fantastiske dyreliv. Nyd livet på den idylliske ø, Koh Yao Noi, hvor du tjekker ind på ”Paradise” – et ægte paradis af barfodsluksus, når det er bedst. Rejsen sluttes af ved den natursmukke badeferieby, Krabi, hvor der venter ren afslapning eller flere oplevelser, hvis du har lyst til det. Den perfekte kombination af oplevelser og badeferie.

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra København til Krabi tur/retur.
 • Måltider og drikkevarer på flyet.
 • Alle transporter i programmet.
 • Lokal guide.
 • Morgenmad.
 • Junglemiddag med ildfluer.
 • 2 overnatninger i bungalows i Khao Sok.
 • Cykeltur i Khao Sok.
 • Safari på Cheow Lan Søen.
 • Frokost og aftensmad på flydende hotel.
 • 1 overnatning på flydende hotel på Cheow Lan Søen.
 • 3 overnatninger på Hotel Paradise Koh Yao Noi.
 • Sejltur til Koh Hong Øen.
 • 8 overnatninger på Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi.
 • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

København
01. november: SPOTpris 13.498 kr.
08. november: SPOTpris 13.698 kr.
15. nnovember: SPOTpris 13.698 kr.
22. november: SPOTpris 13.698 kr.
29. november: SPOTpris 13.698 kr.
06. december: SPOTpris 13.698 kr. 
13. december: SPOTpris 14.798 kr.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo senest 70 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i prisen:
Udflugter, der ikke er angivet under inkluderet.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr. pr. person.
 • Årsrejseforsikring - 709 kr. pr. person.
 • Eneværelsestillæg - 4.410 kr.


 
Dag 1 – Afsted til Thailand

Rejsen går direkte fra Københavns Lufthavn til Krabi med Norwegian Airlines Dreamliner fly. Det bliver hverken lettere eller mere bekvemt.

Dag 2 – Khao Sok Nationalpark
I Krabi Lufthavn møder vi vores danske rejseleder, som gør os selskab på det meste af vores spændende rundrejse i Thailand. Vi kører mod Khao Sok Nationalpark, som er en af verdens ældste, tropiske regnskove. Området er kendt som et virkelig smukt sted med store kalkstensbjerge, som skyder lige op i luften, dybe dale, betagende smaragdgrønne søer og et rigt plante- og dyreliv. Det er altså det helt perfekte sted at opleve den smukkeste og uberørte natur i Thailand. Her tjekker vi ind på et helt særligt og hyggeligt hotel, der ligger ved floden. Vi bor simpelt, men med den allerbedste beliggenhed ved nationalparken, hvor vi nærmest går i ét med naturen.Om aftenen nyder vi en lækker og anderledes thaimiddag, når vi tager til middag midt i junglen, hvor ildfluerne danser omkring os. Overnatning i bungalows i Khao Sok.

Dag 3 – Livet ved nationalparken
I dag står vi op til en fantastisk dag i nationalparken. Om morgenen er der mulighed for at se munkene i byen, når de kommer for at få deres almisser. Senere på formiddagen tager vi på en cykeltur i landsbyen, hvor vi besøger byens skole og børnehave, det lokale tempel og hører mere om buddhismen og det daglige liv i Thailand. Om eftermiddagen bliver der tid og mulighed for at se nærmere på områdets fantastiske flora og fauna på en vandretur i junglen, hvor lianer slynger sig rundt, og kæmpe bambusser vokser direkte op i luften. Her er der også mulighed for at bade i de klare vandfald. Det er også i dette område, at du kan være heldig at finde den sjældne rafflesia, som er verdens største blomst.


Overnatning i bungalows i Khao Sok.

Dag 4 – Den smukkeste sø
I dag tager vi videre til Cheow Lan Søen, der byder på fantastisk natur med de smukkeste farver. Vandet er lysende smaragdgrønt – og i nat overnatter vi på et flydende hotel. En unik oplevelse! Bad i det smukke, klare vand, sejl en tur i kajak eller nyd en kop kaffe eller måske en drink på terrassen. Frokost og aftensmad serveres på det flydende hotel. Det er da livet!

Dag 5 – På bådsafari og videre til paradis
Om morgenen sejler vi ud på søen i komplet stilhed. Det er nemlig den bedste tid at se områdets mange dyr, der bl.a. tæller macaque- og gibbonaber, næsehornsfugle, ørne, samt vilde elefanter. Efter safarisejlturen fortsætter vi til havnen, hvorfra vores rejseleder sender os på nye eventyr. De næste dage byder nemlig på ren afslapning o paradislignende omgivelser. Vi sejler direkte til det smukke hotel, Paradise Hotel, på øen Koh Yao Noi. Her tjekker vi ind, og pludselig befinder vi os midt i paradis. Hotellet ligger på sin egen smukke strand med betagende udsigter. Hotellet er virkelig gennemført og luksuriøst på sin helt egen måde.

Dag 6-7 – Nyd livet på Koh Yao Noi
Vi nyder dagene ved Paradise Hotel – og du vælger selv, om du vil slappe af eller opleve området. Der er i hvert fald god grund til at stå tidligt op – både fordi der venter mange oplevelsesmuligheder, men også fordi solopgangene er fantastiske! Nyd en god morgenmad ved stranden, slap af i en hængekøje ved vandet eller på en solstol ved poolen. Du kan også starte dagen med yoga eller tilkøbe forskellige oplevelser. Tag fx med på cykeltur til Koh Yao Noi-landsbyen, besøg de flydende sigøjnerlandsbyer eller tag på snorkel- eller dykkertur i området. Du kan også forkæle dig selv med en dejlig massage ved stranden.

Dag 8-14 – Koh Hong og videre til Krabi
Vi tager afsked med Paradise, men heldigvis venter der flere skønne oplevelser. Vi sejler med vores egen speedbåd mod Koh Hong-øen, hvor der er mulighed for at bade og slappe af ved den smukke, hvide strand og nyde det krystalklare vand. Vi fortsætter videre på badeferie i Krabi. 

Dagene i Krabi er til fri rådighed, hvor du kan nyde de mange muligheder, som den naturskønne badeferieby har. I Krabi møder vi igen Bravo Tours’ danske rejseleder, der naturligvis har mange gode forslag til, hvad du kan lave og opleve. Tag fx en tur til Railay-stranden, som nok er den smukkeste strand i Krabi-området. Railay har hele fire fantastiske, hvide strande, som er omkranset af smukke palmer og store, kulørte kalkstenformationer. Vi foreslår også, at du ser nærmere på det mest autentiske af Krabi. Det gør du bedst i Krabi-by, hvor de om aftenen har et hyggeligt natmarked. Her kan du nyde en billig, men velsmagende middag fra et af de mange gadekøkkener. Du kan også tage på en halvdagstur i ”junglen”, hvis du besøger den tropiske regnskov i Kao Prak Bang National Park. Her kan du vandre i den smukke natur og bade i den smukke Emerald Pool, hvor du kan svømme i krystalklart mineralvand. Turen kan også kombineres med områdets kendte varme kilder. Besøg eventuelt også de smukke Phi-Phi øer. Ja, mulighederne er mange i Krabi, og du vil med sikkerhed få masser af fantastiske og oplevelsesrige minder med dig hjem herfra.

Dag 15 – Hjem mod Danmark
Vi kører til Krabi Lufthavn, hvorfra vi igen flyver hjem til Danmark med bagagen fuld af spændende oplevelser.

Dag 16 – Ankomst i Danmark
Vi lander igen i København efter 16 oplevelsesrige dage i det sydlige Thailand.

Flyinformation 
Flytider København f.eks. 1/11:
Afgang fra København den 1. november kl. 18.30
Ankomst til Krabi den 2. november kl. 11.10
Afgang fra Krabi den 16. november kl. 13.10
Ankomst til København den 16. november kl. 19.00

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne

Norwegian www.norwegian.dk
På flyvninger udenfor Europa (ikke gældende Egypten) må der medbringes 2x20 kg indchecket bagage pr. person og 10 kg håndbagage. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.


Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Flyrejse fra København til Krabi tur/retur.
Måltider og drikkevarer på flyet.
Alle transporter i programmet.
Lokal guide.
Morgenmad.
Junglemiddag med ildfluer.
2 overnatninger i bungalows i Khao Sok.
Cykeltur i Khao Sok.
Safari på Cheow Lan Søen.
Frokost og aftensmad på flydende hotel.
1 overnatning på flydende hotel på Cheow Lan Søen.
3 overnatninger på Hotel Paradise Koh Yao Noi.
Sejltur til Koh Hong Øen.
8 overnatninger på Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi.
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Ikke inkluderet i prisen:
Udflugter, der ikke er angivet under inkluderet.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 399 kr. pr. person.
Årsrejseforsikring - 709 kr. pr. person.
Eneværelsestillæg - 4.410 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 17. juli 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst