Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Last minute: Krydstogt i Østersøen

Tag med på dette 6-nætters krydstogt fyldt med fascinerende historie og kultur. Rejs 30. juni fra Warnemünde og besøg bl.a Skt. Petersborg og Stockholm, inden krydstogtet slutter i København. Pris fra KUN 2.590 kr. ekskl. transport til Warnemünde.

KRYDSTOGT Østersøen - 6-nætters krydstogt inkl. helpension. Afrejse d. 30. juni fra Warnemünde.

Pris2.590

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
14 solgte

SPOTpris!

Her er en unik mulighed for at opleve de smukke byer Skt. Petersborg og Stockholm og Skt. Petersborg uden at skulle bøvle med visum til Rusland. Deltager du på en af rederiets udflugter i Skt. Petersborg, er visum nemlig inkluderet.

Rejsen starter dog i Warnemünde i Tyskland, hvorfra MSC Poesia stævner ud søndag den 30. juni kl. 19.00. Den første dag på vej til Sverige tilbringes ombord på skibet, hvor du kan slappe af ved poolen, nyde udsigten fra dækket (eller balkonen, hvis du vælger en sådan) eller deltage i nogle af skibets mange aktiviteter. Der er masser af faciliteter ombord, så du kommer ikke til at kede dig.

Tirsdag morgen er du fremme i den svenske hovedstad, Stockholm. Stå tidligt op og oplev den flotte sejlads gennem den svenske skærgård indtil den charmerende hovedstad, der er spredt ud på 14 øer. Gå en tur igennem den hyggelige Gamla Stan og se kongeslottet eller besøg et eller flere af de mange interessante museer som f.eks. Vasamuseet, Det Historiske Museum og spiritusmuseet.

Den efterfølgende dag ankommer du til den finske hovedstad, Helsinki. En interessant by, der er en god blanding af fortid og nutid, hvor historiske bygninger blander sig med moderne, revolutionær arkitektur og næsten futuristiske forstæder. Middelalderbyen Porvoo udenfor Helsinki er bestemt også et besøg værd.

Turens højdepunkt er uden tvivl opholdet i Skt. Petersborg. Denne fantastiske by byder på kulturskatte udover det sædvanlige. Eremitagen med over 3 millioner kunstgenstande, Opstandelseskirken, Sommerpaladset – seværdighederne står i kø. Vælger du en af rederiets udflugter, skal du heller ikke tænke på visum.

Efter en dag, hvor du bliver bombarderet med visuelle indtryk, får du atter muligheden for afslapning ombord på skibet på vej til København, hvor du ankommer lørdag morgen. Her er der tid til at nyde morgenmaden, inden skibet forlades i løbet af formiddagen.


Rejsen inkluderer:

 • 6 nætter ombord på MSC Poesia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse den 30. juni 2019
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 2.590 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 2.890 kr.
Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 3.190 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 3.590 kr.
Balkon Kahyt Bella: SPOTpris 3.990 kr.
Balkon Kahyt Fantastica: SPOTpris 4.390 kr.

* Kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr el.lign.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer
 • Transport til Warnemünde.

Kahytskategorier - Bella og Fantastica
Begge kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis roomservice ud fra gældende menu
 • Mulighed for morgenmad i kahytten.

Rejserute:

30/6: Ombordstigning i Warnemünde. Afgang kl. 19.00
01/7: På havet
02/7: Kl. 09.00-16.00 Stockholm, Sverige
03/7: Kl. 10.00-17.00 Helsinki, Finland
04/7: Kl. 07.00-19.00 Skt. Petersborg, Rusland
05/7: På havet
06/7:  Kl. 09.00 ankomst København.


Skibet
Livet ombord på MSC Poesia er et kapitel for sig – MSC Poesia byder på flotte og indbydende omgivelser i de mange lounger ombord, ligesom dagene kan nydes på det dejlige soldæk, hvor der er pool, jacuzzier og bar.  Skibet byder på høj service, god atmosfære og ikke at forglemme lækker gastronomi.

Hører du til de aktive, kan du tage en løbetur på den udendørs løbebane eller tilbringe noget tid i det flotte fitnesscenter, som byder på et af skibets bedste panoramaudsigter. På MSC Poesia findes også et lækkert spaområde, hvor du mod betaling kan tilbringe tiden i de forskellige saunaer og bade eller få en balinesisk massage.

Du kan også lade dig underholde ved at deltage i skibets animationsprogrammer, og selvfølgelig må du ikke gå glip af de imponerende shows og arrangementer, der hver aften bydes på i det store teater, ligesom lykken naturligvis kan prøves i skibets kasino. Man har virkelig kræset om indretningen af dette skib.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på denne tur. Drikkepakke skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Easy pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 6 €. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Børn u/18 år: 600 kr. (100 kr. pr. dag)
Voksne: 1.320 kr. (220 kr. pr. dag)

Premium pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 10 €. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 1.740 kr. (290 kr. pr. dag)

Børn i ekstra opredninger
Børn, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris og er KUN muligt i Balkon Fantastica. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 1490 kr.

Visum
Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade, og kan være tidskrævende.
Vælger du at følge med på en af rederiets udflugt, er det IKKE nødvendigt at søge visum, da dette er inkluderet i udflugten.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • 6 nætter ombord på MSC Poesia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på
  skibet
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Forsikringer
 • Transport til Warnemünde.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade, og kan være tidskrævende.
Vælger du at følge med på en af rederiets udflugt, er det IKKE nødvendigt at søge visum, da dette er inkluderet i udflugten.
BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 26. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst