Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev smukke Krakow

Tag til Polens smukkeste by, Krakow, og oplev den fantastiske stemning i de historiske omgivelser. Rejsen er inklusive fly fra København eller Billund og 3 eller 4 overnatninger på 3* hotel med morgenmad. Rejs fra juli til december.

KRAKOW - 3 eller 4 overnatninger på 3* hotel med morgenmad. Fly fra CPH eller BLL fra juli til dec.

Pris 2.695

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
44 solgte

SPOTpris!

I Polens gamle, kongelige hovedstad smelter historie, legender og den moderne udvikling sammen. Det historiske centrum er optaget på UNESCOs liste over verdensarv og er bestemt et besøg værd.

Hvis Warszawa er hjernen i Polen, så er Krakow hjertet! Byen er berømt for sine uvurderlige kulturseværdigheder, og med en beliggenhed ved Wisla-floden er det ubestridt en af de smukkeste og mest stemningsfyldte byer i det gamle kulturland.

Byen er bygget af mange generationer af arkitekter og kunstnere i middelalderen, renæssancen, barokken og jugendstil-perioden. Tidligere var Krakow Polens hovedstad, og byen er den dag i dag en helt igennem velbevaret middelalderby, som undgik at lide samme skæbne som Warszawa under Anden Verdenskrig. Derfor fremstår Krakow som et historisk monument i sig selv.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København-Krakow t/r med Norwegian eller Billund-Krakow t/r med Wizzair
 • 10 kg håndbagage pr. person
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på det 3* Garden Palace Hotel Krakow
 • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Vi gør opmærksom på, at der skal betales obligatorisk klimaafgift på ca. 3 kr. pr. person pr. dag, som betales direkte på hotellet.


3* Garden Palace 
Garden Palace er et dejligt hotel beliggende i centrum af Krakow. Hotellet ligger i et historisk, renoveret middelalderhus. De arkitektoniske dekorationer omkring vinduesrammerne giver en atmosfære af en værdig og eksklusiv karakter.

Med sin centrale placering har du kun 600 meter til hovedmarkedet, 1,3 km til Wawel slottet og 1,5 km til hovedbanegården.  

Hotellet har i alt 31 værelser. De er alle stilfulde, afdæmpede og komfortable indrettet, og de har alle eget badeværelse og aircondition. Morgenmaden bliver serveret i form af et smorgasbord i restauranten Mieta.

Personalet på Garden Palace vil gøre deres bedste for at få dig til at føle, at du har et godt ophold i Krakow. De hjælper gerne med at organisere din fritid i og omkring Krakow, så du ikke behøver at gå glip af nogen af de mange attraktioner - de organiserer ture og billetter til populære turistmål. 


Kultur, kunst og historie i Krakow
Byen er ikke større, end at den kan nås på en forlænget weekend. Hvis man har tid, er der masser at kigge på – også i omegnen. Alt dette gør, at byen i dag forundrer og tiltrækker millioner af turister med sine historiske seværdigheder, kunstværker, kulturarrangementer og den magiske stemning på cafeer, jazz-klubber og hyggelige barer.

Med en rejse til Krakow kan man få det hele! Et blomstrende kulturliv, hvor specielt operaen er en fantastisk oplevelse i sig selv. Der er livligt cafe- og restaurantliv, spændende historier, smukke og historiske bygninger, gode shoppingmuligheder og venlige, imødekommende beboere. Kort sagt – med en rejse til Krakow kan man opfylde ethvert behov!

Inden for byens rammer er der et væld af seværdigheder. Besøg f.eks.:

 • Den gamle by
 • Europas største middelaldermarkedsplads – Rynek Glowny med markedshallen
 • Mariakirken med den fantastisk flotte altertavle
 • Det jødiske kvarter – tænk Schindlers liste!
 • Wawel slottet
 • ”Kommunistisk” rundtur i Nowa Huta.

Har du mulighed for at komme uden for byens rammer og se det omkringliggende område, er der også flere seværdigheder, der kan gøre enhver rejse til Krakow oplevelsesrig. Se f.eks.:

 • Auschwitz KZ-lejr – den mest berygtede af Polens koncentrationslejre
 • Wieliczka saltminen. Et utroligt museum, der viser arbejdernes kreative sans, og hvor man blandt andet finder en hel kirke af salt
 • Benediktinerklostret i Tyniec. Et arbejdende kloster, hvor man kan smage på og købe munkenes produkter (marmelade, honning, øl, brød og pølser).

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København-Krakow t/r med Norwegian eller Billund-Krakow t/r med Wizzair
 • 10 kg håndbagage pr. person
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på det 3* Garden Palace Hotel Krakow
 • Morgenmad alle dage.

Vi gør opmærksom på, at der skal betales obligatorisk klimaafgift på ca. 3 kr. pr. person pr. dag, som betales direkte på hotellet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 05. juli 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst