Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Ophold med dejlig fiskebuffet på Bagenkop Kro

Lad Langeland forføre jer med smukke strande, vilde heste, spændende historie og storslået natur. På dette ophold bor I på skønne Bagenkop Kro, hvor I bl.a. forkæles med en overdådig fiskebuffet og 1 flaske vin til middagen.

BAGENKOP KRO på Langeland - Ophold med overdådig fiskebuffet, 1 flaske vin til middagen og kage.

Pris 1.098

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
328 solgte

Værdi1.996

Rabat44

Spar898

Få et velfortjent afbræk i hverdagen, og lad dig forkæle med et ophold i det sydfynske øhav på skønne Bagenkop Kro. Her er der både mulighed for sjove, fysiske aktiviteter og stille hyggestunder med den, du holder af.

Fra kroen kan I nemt opleve alt det, Langeland har at byde på. Øen har først og fremmest en smuk og særegen natur, hvor Danmark præsenteres på smukkeste vis.Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomst med kaffe og kage (fra kl. 15)
 • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk
 • 1 flaske vin under middagen
 • Morgenbuffet.

SPOTpris 1.098 kr. for 2 personer. Normalpris 1.996 kr. Spar 44 %

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 14. december 2019.

Tillæg (betales direkte til Bagenkop Kro):

 • Weekendtillæg fredag og lørdage - 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg i perioden 1/7 til 15/8 på 200 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Bagenkop Kro):

 • Barn (0-3 år) - Overnatter gratis i forældres seng
 • Barn i ekstra opredning (4-11 år) inkl. middag og morgenmad - 250 kr. pr. barn pr. nat.

Maks 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

Tjek ind: Tidligst kl. 15
Tjek ud: Senest kl. 10


Et velbesøgt sted
I 2008 overtog og totalrenoverede værtsparret kroen fra 1905. Kroen havde da stået tom i en årrække. Med kroen ønsker de at holde de danske krotraditioner i hævd ved at bevare datidens charme så som diverse udsmykninger på facaden og høje paneler og gamle malerier i restauranten. Derudover at lave god traditionel dansk mad og give folk et gæstfrit besøg.

Bagenkop Kro har også siden genåbningen været et samlingspunkt for borgerne på Langeland, og her summer af liv fra frokost til sen aften, hvor folk nyder den veltilberedte mad, der kommer i rigelige portioner. Her på SPOTdeal har vi også sendt mange hundrede gæster til kroen på Langeland og den populære fiskebuffet, der har været begejstrede for stedet. Læs hvad folk bl.a. har sagt nedenfor.

Kendt for deres store fiskebuffet
Restauranten byder på traditionel dansk mad, men er især kendt for den store fiskebuffet, der er et stort tilløbsstykke. Buffeten byder på en symfoni af velsmagende fisk. Buffeten afhænger af årstidens fangster. Det meste fisk er landet og hentet frisk på Bagenkop Havn 2 minutter fra kroen, men der serveres også fisk fra andre lokaliteter.

Tæt på havn
Kroen ligger i den lille by Bagenkop på Langelands sydspids med blot 519 aktive indbyggere. Byen blev i 2011 nomineret som årets landsby. Havnen nedenfor kroen er byens absolutte omdrejningspunkt.

Det er både en travl fiskerihavn, hvor kuttere fra indland og udland lægger til kaj. Og der er en charmerende marina. Her finder I ægte havnemiljø med lugt af tjære og saltvand. Når fiskekutterne kommer ind med friskfanget fisk, kan I kontakte en af kutterne og få frisk fisk pakket med is og hermed tage et stykke af Langeland med hjem.

I området er der også de verdenskendte vilde heste. Og ikke mindst er der masser af spændende historie og kultur som slotte, herregårde, oldtidsminder, gallerier og kunsthaller. Tæt på Bagenkop ligger f.eks. Koldkrigsmuseet – Langelandsfortet – der var en vigtig brik i forsvaret under den kolde krig. Afsæt et par timer.

Oplevelser på Langeland
Besøg Langelandsfortet og oplev en dramatisk del af koldkrigsperioden. Langelandsfortets opgave var at overvåge de russiske skibes bevægelser, blandt andet de russiske handelsskibe med missiler ombord på vej til Cuba. Se åbningstid her.

Ristinge Strand kaldes ofte for en af Nordeuropas bedste badestrande. Den familievenlige strand har fint hvidt sand, og de fleste steder langs med den næsten 10 km lange strand er vanddybden lav med lækker sandbund.

De vilde heste ved Klise Nor og Gulstav Mose er et naturbevaringsprojekt mellem Skov- og Naturstyrelsen og Sydlangelands kommune. Foruden at være en turistattraktion er de vilde ponyer sat ud i naturen for at afgræsse strandengen på Klise Nor.

Tag cyklen frem og lad jer forføre af Langelands smukke natur. Glem alt om hverdagens stress og jag og oplev eksempelvis de helt specielle hatbakker, der er skabt fra naturens side.

Spil golf på Langeland. Langelands Golfbane smyger sig harmonisk i det smukke landskab, og med sine karakteristiske langelandske hatbakker byder de 18 huller på varieret og udfordrende golfspil. Flere steder på banen er der en fantastisk udsigt over Langelandsbæltet.

Gode anmeldelser
Tidligere SPOTdeal-kunder skriver bl.a.:

"Har været på Bagenkop kro og anbefalet den til mange andre, det fortæller vil alt." Anmeldt november 2018

"Dejligt ophold, som blev bestilt af os i sidste øjeblik, før dealen udløb. Alt til stor tilfredshed." Anmeldt oktober 2018

"Det var så dejlig en oplevelse, at vi vil give vores yngste søn et ophold til hans 50-års fødselsdag i 2019" Anmeldt september 2018

"Det var alle tiders ophold med et rigtig lækkert fiskebord. Kan varmt anbefales" Anmeldt september 2017.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Bagenkop Kro på www.bagenkopkro.dk/booking. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Bagenkop Kro kontaktes på Tlf.: 62 56 13 04 eller på mail: mail@bagenkopkro.dk


Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 14. december 2019.

Én unik kode gælder for et ophold til 2 personer på Bagenkop Kro.

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomst med kaffe og kage (fra kl. 15)
 • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk
 • 1 flaske vin under middagen
 • Morgenbuffet.

Tillæg (betales direkte til Bagenkop Kro):

 • Weekendtillæg fredag og lørdage - 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg i perioden 1/7 til 15/8 på 200 kr. pr. værelse pr. nat.


Tilkøb (betales direkte til Bagenkop Kro):

 • Barn (0-3 år) - Overnatter gratis i forældres seng
 • Barn i ekstra opredning (4-11 år) inkl. middag og morgenmad - 250 kr. pr. barn pr. nat.

Maks 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

Tjek ind: Tidligst kl. 15
Tjek ud: Senest kl. 10

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bagenkop Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Bagenkop Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Bagenkop Kro

Østergade 15, 5935 Bagenkop


Sidste chance: 05. juli 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst