Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Storbyferie i fantastiske Paris

Det er med Paris som med jordbær - man kan aldrig få nok. Alle hovedstæders moder er en evig sprudlende og temperamentsfuldt by fyldt med muligheder. Rejsen er inkl. 3 eller 4 overnatninger på 3* hotel med morgenmad og fly fra CPH fra juli til december.

PARIS - 3 eller 4 overnatninger på 3* hotel med morgenmad. Afrejse fra CPH fra juli til december.

Pris 3.190

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

SPOTpris!

Eksklusiv mode, pompøse bygningsværker og et uovertruffent aftenliv. Paris har det hele og mere til.

Midt på sommeren er det en ren fornøjelse at sidde på de mange udendørs cafeer eller nyde en time på græsset foran Versailles. Om efteråret udfolder Paris sig smukkere end nogensinde i flotte efterårsfarver og de perfekte temperaturer til sightseeing.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup til Paris t/r med Easyjet
 • 10 kg håndbagage
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* hotel Moris
 • Fri wifi
 • Morgenmad på hotellet alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk: Lokal turistskat på ca. 2 € pr. nat afregnes på hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Ekstra bagage (15 kg) t/r: 375 kr. (skal bestilles sammen med rejsen)
 • Eneværelsestillæg - 500-800 kr. pr. nat. (kun på forespørgsel)
 • Børn (2-11 år): 20% rabat i følge 2 fuldtbetalende voksne. (kun på forespørgsel og ved ledige 3-sengs værelser)

Transport fra lufthavn
Der er ca. 30 km fra Charles de gaulle lufthavnen til den centrale del af Paris. Det koster ca. 60-65 Euro at tage en taxi og turen tager mellem 45-60 min.  Alternativt kan vi anbefale at tage TGV toget til Gare de Nord og herfra er der 3 stop med metroen til Strassbourg/Saint-Denis Station. Hotellet ligger ca. 200m fra denne station.

Gratis byrundture
FreeTours.com byder på mere end 10 forskellige gåture i Paris. Synes man, guiden har gjort det godt, kan man vælge at give drikkepenge, når turen er slut. Turene er på ca. 1-3 timer og foregår typisk på engelsk. Man skal normalt ikke tilmelde sig, men blot møde op til rette tid på mødestedet. Se mere her: https://www.freetour.com/paris 


3* Hotel Moris

Lille hyggeligt 3* hotel med den helt rigtige beliggenhed for 3-4 dage i Paris. Super location og ægte pariserstil!

Hotellet er beliggende midt mellem Place Republique og indgangen til det historiske kvarter Montmartre. Herfra er der 15 minutters gang til det hyggelige område ved den hvide kirke Sacre Couer og Malernes Plads. Om aftenen er der en vidunderlig udsigt over byen herfra. Rundt om finder du et livligt og farverigt område med små cafeer, loppemarked og Moulin Rouge. Et ægte pariserhotel som løbende er vedligeholdt.

Her er reception, bagageopbevaring og fri wifi på hele hotellet. Morgenmad serveres i hotellets hvælvede stenkælder. Værelserne er som i Paris – forholdsvis små (Ca. 15m2.). De er indrettet med trægulv, fladskærmstv, minibar, aircondition og privat badeværelse med hårføn.

Max 3 personer pr. værelse. Nærmeste Metro: Hotellet ligger midt mellem Strassbourg/Saint Denis station og Place de la Republique.


Det bedste af alle storbyer
Paris er det bedste af alle storbyer samlet i en by. Synet af de pompøse bygningsværker får det til at risle ned ad ryggen - de er så imponerende, at det på det nærmeste trodser enhver beskrivelse. Helt afslappet ligger byens vartegn Eiffeltårnet, Triumfbuen, Louvre og Elyséepalæet i den smukke by og emmer af verdenshistorie og forgangne tider, mens den hektiske trafik og den evige strøm af mennesker passerer forbi.

Trods sin størrelse har Paris masser af charme. Notre Dames nedbrændte tag og spir minder en om, at det hele ikke blot er et eventyr – det er fra virkelighedens verden, hvor tingene pludselig kan forsvinde. Netop denne spirituelle bygning bliver interessant at følge udviklingen på de næste 5-10 år. Franskmændenes hjerte blødte, da ”hun” stod i flammer, og der er allerede samlet penge ind til genopbygningen.

Tag en sejltur på Seinen, og oplev livet langs flodkanten. Eller hvad med en gåtur op ad Champs-Elysée med luksusforretningerne og de fine fortovscaféer. Fra Triumfbuen og Eiffeltårnet kan man nyde udsigten over den storslåede by, mens man udpeger det ene berømte bygningsværk efter det andet.

Franskmændene selv er usædvanlige - arrogante og charmerende, livsnydende og afslappede. De er gode til at forkæle sig selv med lækker mad og pragtfulde vine. Har man sagt Paris, har man også sagt gastronomi, som næppe findes bedre nogen steder i verden. Det er en kulinarisk oplevelse at sætte tænderne i et fransk måltid. Mad er en uomtvistelig del af fransk kultur, og man kan næsten smage landets storhed og personlighed i dets forførende kogekunst.

Forførende er også det parisiske natteliv, som næppe har sit lige noget andet sted i verden. Her er jazzklubber, intime cabareter, diskoteker, natklubber og de flotteste shows. Der er ingen ende på hvad Paris kan tilbyde, og byen har i virkeligheden kun ét problem: Man har ikke lyst til at rejse fra den.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup til Paris t/r med Easyjet
 • 10 kg håndbagage
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* hotel Moris
 • Fri wifi
 • Morgenmad på hotellet alle dage.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk: Lokal turistskat på ca. 2 € pr. nat afregnes på hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Ekstra bagage (15 kg) t/r: 375 kr. (skal bestilles sammen med rejsen)
 • Eneværelsestillæg - 500-800 kr. pr. nat. (kun på forespørgsel)
 • Børn (2-11 år): 20% rabat i følge 2 fuldtbetalende voksne. (kun på forespørgsel og ved ledige 3-sengs værelser)

Transport fra lufthavn 
Der er ca. 30 km fra Charles de gaulle lufthavnen til den centrale del af Paris. Det koster ca. 60-65 Euro at tage en taxi og turen tager mellem 45-60 min. 
Alternativt kan vi anbefale at tage TGV toget til Gare de Nord og herfra er der 3 stop med metroen til Strassbourg/Saint-Denis Station. Hotellet ligger ca. 200m fra denne station.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 18. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst