NYHED! Greenfee-pakke til REE Golf

Sidste chance!

Spil golf på REE Golfbane i Helsinge, der kan bryste sig af den smukkeste beliggenhed med en flot udsigt til den gamle stubmølle ”Pibe Mølle”. Glæd dig til en udfordrende, underholdende og mindeværdig golfoplevelse.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Når solen skinner, foråret kommer og græsset bliver grønt, så er det tid til at starte golfsæsonen. Glæd dig til at svinge golfkøllen på REE Golfbane i Helsinge, der giver dig en udfordrende, underholdende og mindeværdig golfoplevelse.  

Banen er en af de smukkest beliggende golfbaner med udsigt til den gamle stubmølle ”Pibe Mølle”. Golfbanen blev anlagt i 2000, og i dag finder du 18 udfordrende huller og en 9-hullers Par 3-bane.

Man skal lede længe efter en golfbane, der er så velholdt og velplejet. Banen ligger i et spændende kuperet terræn med søer og åer. Hele året spilles der til rigtige greens i modsætning til mange andre golfbaner, der har specielle vintergreens.

Uden at prale kan REE Golf bryste sig af en af landets bedste drivingranges med en række gode udslagssteder heraf 14 er overdækkede pladser samt 2 topmoderne golfsimulatorer - nu også med LED lysanlæg, der lyser op til 250 meter ud i terrænet.

I REE Golfklub tilstræber de altid deres medlemmer og gæster en mindeværdig sportslig udfordring og underholdning med golf som omdrejningspunkt.

Rigtig god fornøjelse! 


Pakken inkluderer:

  • 1 greenfee (banetilladelse med min. hcp. 47 er påkrævet)
  • 1 burger
  • 1 lille øl/sodavand

SPOTpris 299 kr. Normalpris 545 kr. Spar 45%.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage til og med d. 30. juni 2019.

Husk! Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.




Du booker hos REE Golf på info@reegolf.dk eller tlf.: 48 79 56 55

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Værdibeviset kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 30. juni 2019.

Én unik kode gælder for 1 x Greenfee-pakke hos REE Golf.

Pakken inkluderer:

- 1 greenfee (banetilladelse med min. hcp. 47 er påkrævet)
- 1 burger
- 1 lille øl/sodavand

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til REE Golf. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

REE GOLF (Gammel)

Høbjergvej 32 , 3200 Helsinge
Tlf.: 48 79 56 55 | CVR: 30 | kbi@sam-int.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. maj 2019 kl. 23:59

REE Golf - Greenfee-pakke