Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt til 4 Middelhavslande

På dette skønne efterårskrydstogt i Middelhavet tager Costa Fascinosa dig med til hele 4 lande i det vestlige Middelhav. Du besøger bl.a. Napoli, Sicilien og Malta. Krydstogtet er med helpension ombord og fly fra CPH d. 20. eller 27. oktober 2019.

KRYDSTOGT MIDDELHAVET - 7-nætters krydstogt inkl. helpension m.m. Fly fra CPH i oktober.

Pris 5.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
29 solgte

SPOTpris!

Oktober i Danmark er typisk lig med regn og blæst, men i landene i og omkring Middelhavet kan du ofte finde solskin og rigtig fine temperaturer. På dette krydstogt besøger du både Italien, Malta, Spanien og Frankrig, der samlet giver dig en indsprøjtning af sydlandsk charme og smuk natur krydret med et væld af seværdigheder.

Costa Fascinosa stævner ud fra Savona i Italien om søndagen kl. 17 og sejler straks mod syd, hvor første stop bliver Napoli, hvis historiske bymidte er på UNESCOs verdensarvsliste og har nogle af verdens mest imponerende arkæologiske skatte. Napoli er den tredjestørste by i Italien, og byens beliggenhed ved Napoli-bugtens sølvgrå vand gør den til én af de smukkeste byer i Syditalien. Kulturbyen har metropolens intensitet og tempo, men også fredfyldte lommer midt i mylderet. Du kan også komme til Pompeji og Herculaneum, der blev begravet, da Vesuv gik i udbrud i år 79. Du må endelig heller ikke snyde dig selv for en ægte pizza – den kommer fra Napoli!

Sicilien er næste destination, hvor Catania anløbes. Her ved foden af vulkanen Etna, omgivet af masser af citrustræer, vil du opleve en autentisk by med et væld af interessante bygningsværker og hyggelige små gyder med små caféer, der serverer ægte italienske espressoer. Byens vartegn er den flotte katedral, men Palazzo Biscari, der er en af mest imponerende og majestætiske bygninger på hele øen, er helt sikkert også et besøg værd. Den unægtelig smukkeste udsigt på Sicilien får du fra Etna – Europas højeste, aktive vulkan – hvortil der arrangeres udflugter.

Herefter tages der afsked med Italien for denne gang, og næste dag hilses der på Malta. Denne perle giver dig bl.a. mulighed for at se nogle af verdens ældste menneskeskabte bygninger i form af tempelruinerne ved Qim. Den stille, hvide by Mdina med eget tortur-museum er bestemt også din tid værdig, eller hvorfor ikke prøve en svømmetur med delfiner? Costa Fascinosa lægger til i hovedstaden, Valletta, hvorfra tempelridderne drog up på korstogene i Middelalderen. Dette ses mange steder i byen, der er fyldt med flotte, barokke huse og hyggelige gader helt ned til vandet.

Efter en dag på havet, hvor du kan slappe af og nyde livet ombord på skibet og gøre brug af dets mange faciliteter, er du nu fremme i den spanske metropol Barcelona. Mulighederne i denne storby er uendelige, og seværdighederne hober sig op. I flæng kan nævnes La Sagrada Familia, Picasso-museet, Park Güell og den pulserende Rambla. Det kræver et par velsmagende tapas og et glas cava!

Den franske havneby, Marseille er næste stop. Det er en dynamisk by, hvor du nemt kan få dagen til at gå. Besøg det gamle kvarter, Le Panier – der oversat betyder ”Kurven” – med de smalle, snoede gader og forskelligfarvede facader eller den levende gamle havn med de utallige yachts. Du kan også tage på udflugt til f.eks. Pavernes By, Avignon, eller Arles.

Efter en fantastisk uge fyldt med uforglemmelige oplevelser i forskellige Middelhavslande er du tilbage i Savona søndag morgen. Herfra er der transport til lufthavnen for hjemrejse.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København - Milano t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 7 nætter ombord på Costa Fascinosa i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning i teater m.m. hver aften
 • Daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Obligatorisk service charge til en værdi af 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse København d. 20. oktober 2019
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 5.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 6.590 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 7.590 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 8.190 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 8.890 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 9.490 kr.

Afrejse København d. 27. oktober 2019
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 6.290 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 6.890 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 7.690 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 8.290 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 8.890 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 9.490 kr.

* Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Kahytstyper - Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • Levering af 24-timers roomservice ud fra gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker om spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan

Søndag: Fly til Milano og transfer til skibet. Kl. 17.00 afgang Savona
Mandag: Kl. 13.30 - 20.00 Napoli
Tirsdag: Kl. 13.00 - 20.00 Catania
Onsdag: Kl. 08.00 – 15.00 Valletta
Torsdag: På havet
Fredag: Kl. 09.00 – 17.00 Barcelona
Lørdag: Kl. 09.00 - 17.00 Marseille
Søndag: Kl. 09.00 ankomst Savona. Transfer til lufthavnen og hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
I prisen indgår flytransport: København – Milano t/r

09.45 - 11.50 København - Milano
17.00 - 19.15 Milano - København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Skibet
Costa Fascinosa er et af rederiets større skibe med plads til omkring 3.500 passagerer. Livet ombord er et kapital for sig – her summer det af liv for store og små både dag og aften, men atmosfæren er stadig afslappet, og skibet har mange flotte faciliteter, som du kan benytte. Skibets animationsteam byder på underholdning dag og aften. Derudover er der 2 overdækkede poolområder, hvor du kan boltre dig for derefter at sætte dig i en af de 5 jacuzzier. De helt små børn har eget tema-poolområde. For de rigtigt aktive er der joggingbane, et fantastisk fitnesscenter og sportsbane, hvortil der er fri adgang.

Samsara Spa er et 6000 m2 stort spa- og wellnessområde, hvor der er alt fra forskellige bade, solarium og terapipool til massageafdeling, hvor der tilbydes alverdens behandlinger. Samsara Spa er mod betaling.

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag: Konkurrencer med animationsteamet, forestillinger i skibets imponerende teater, et moderne disco for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounges for de voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D biografen, forsøge sig i Formel 1 simulatoren eller prøve lykken i det store kasino.

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl, og det gælder for store som små!

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 3.990 kr.
Voksne: 4.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.200 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 2.600 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 3.200 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogrammer:

Afrejse 20. oktober
Afrejse 27. oktober

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København - Milano t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 7 nætter ombord på Costa Fascinosa i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning i teater m.m. hver aften
 • Daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Obligatorisk service charge til en værdi af 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 18. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst