Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev det bedste af Kina - med dansk rejseleder

Oplev kejserens Beijing med Over Alle Bjerge og rejseleder Kasper Bøndergaard. Rejsen tager jer med til alle de største højdepunkter heriblandt Den forbudte By, Sommer Paladset, Den Olympiske By og Den Kinesiske Mur som I selvfølgelig kommer til at gå på.

BEIJING - 8 dages spændende rejse med dansk rejseleder. 5* centralt hotel. Afrejse CPH 15. november.

Pris 9.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

SPOTpris!

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse til Kinas hovedstad Beijing. Alle højdepunkterne er samlet på en 8-dages tur, hvor der dykkes ned i historien om kejserens Kina. Glæd jer til at opleve Den Forbudte by og Sommer Paladset, den moderne by og den Olympiske by. Sidst, men ikke mindst, den Kinesiske Mur, som I selvfølgelig kommer til at gå på. Alt sammen i selskab med Kinaekspert og guide, Kasper Bøndergaard fra Over Alle Bjerge.

Over Alle Bjerge har kørt flere rundrejser i Kina i samarbejde med SPOTdeal. De rejsende var meget tilfredse og det kom der udelukkende 5-stjernede anmeldelser ud af

Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly fra København til Beijing med Finnair.
 • Rejseleder med på flyrejsen og ankomst til lufthavnen.
 • 2 måltider ombord.
 • Overnatninger på 5-stjernet hotel lige i centrum.
 • 8 dages program med nævnte udflugter.
 • Alle entréer på nævnte udflugter.
 • Morgenmad alle dage.
 • Velkomstmiddag.
 • Frokost dag 3, 4, 5 og 6.
 • Afskedsmiddag med Peking-and dag 7.
 • Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
 • Dansk rejseleder - Kinaekspert Kasper Bøndergaard
 • Kinesisk lokalguide.

Afrejse fra København d. 15. november 2019.
Dobbeltværelse: SPOTpris 9.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 11.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
 • Øvrige måltider og drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge - Beregn ca. 200 kr.

Obligatoriske tillæg:

 • Visum til Kina – Over Alle Bjerge guider jer igennem (se nedenfor)

Over Alle Bjerge har 20 års erfaring med Kina og har rigtig mange gode kontakter. Derfor kan Over Alle Bjerge stå for at ansøge om visum. Det klares nemt over mail.

Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk. Rejser du med Over Alle Bjerge, undgår du denne besværlige ansøgningsproces.

Flytider fra København d. 15. - 22. november 2019 (flyvning direkte med Finnair):
Afrejse fra København d. 15. november kl. 13.15 - Ankomst til Helsinki d. 15. november kl. 15.50
Afrejse fra Helsinki d. 15. november kl. 18.10 - Ankomst til Beijing d. 16. november kl. 07.50

Afrejse fra Beijing d. 22. november kl. 11.50 - Ankomst til Helsinki d. 22. november kl. 14.25
Afrejse fra Helsinki d. 22. november kl. 15.40 - Ankomst til København d. 22. november kl. 16.15

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.
 


 
Program:
Dag 1. Danmark til Beijing
Vi flyver fra København om eftermiddagen til Kina med en mellemlanding i Helsinki. Her er to timer og 20 min, perfekt til at nå igennem samtidig med at strække benene og få en kop kaffe. Der er fin plads om bord og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen. I Kastrup møder i rejseleder Kasper Bøndergaard. Han er med fra starten og kan således hjælpe med at udfylde formularer og komme igennem visumkontrol og lufthavn.

Dag 2. Ankomst til Beijing, Himlens tempel og velkomstmiddag
Vi ankommer til Beijing om morgenen. Vi kører ind til Beijing centrum og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. Vi vil gøre et stop i Himlens Tempel som er et af de smukkeste og mest besøgte templer i Asien. Siden tjekker vi ind på hotellet, der ligger centralt ved den Himmelske Freds Plads. Rejselederen holder et informationsmøde efterfulgt af velkomstmiddag.

Inklusiv aftensmad/velkomstmiddag.

Dag 3. Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By
Vi besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads. Her ligger blandt andet Parlamentet og Maos Mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port. Vi skal i dag se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999½ rum. Verdens største kejserlige palads blev bygget 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet. På vej tilbage til hotellet skal vi overvære en te ceremoni og smage på nogle af Kinas mest berømte typer te.

Inklusiv morgenmad og frokost

Dag 4. Sommerpaladset, OL-byen og silkefabrik
Efter morgenmaden begiver vi os ud i Beijings myldrende gader hvor første stop er en silkefabrik hvor man kan lære om denne kinesiske opfindelse og se processen fra Silkelarve til de flotte færdige stoffer. Herefter tager vi til den fantastiske have, hvor vi finder det kejserlige Sommerpalads, templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver. Her hører vi blandt andet den spændende historie om enkekejserinde Cixi. Vi kører forbi de fantastiske bygningsværker ved OL-byen. Her er det nye nationalstadion - Fuglereden - med plads til 91.000 tilskuere - der er bygget af et enormt antal stænger flettet på kryds og tværs. Vi ser også den nye nationale vandsportsarena, der kaldes Isterningen pga. det futuristiske design.

Inklusiv morgenmad og frokost

Dag 5. Den Kinesiske Mur
Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur.

Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdig af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn. Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden. Om aftenen tager vi forbi det meget eksotiske madmarked. Her kan man finde snacks som søstjerne, slanger skorpion, fugleedderkopper, silkelarver og meget mere.

Inklusiv morgenmad og frokost

Dag 6. Byplanlægningsmuseum og tur i rickshaws
Beijing var vært for de prestigefyldte Olympiske Lege 2008 og har derfor undergået en gennemgribende fornyelse, der har sat sine spor. Vi besøger byplanlægningsmuseet og får et indblik i byens fascinerende udvikling, og man kan blandt andet se en stor model af Beijing. Vi fortsætter til den gamle bydel og i cykeltaxier kører vi gennem de gamle hutong områder. På vej tilbage tager vi forbi et marked hvor der vil være tid til at gøre en go handel.

Inklusiv morgenmad og frokost

Dag 7. Fridag og afskedsmiddag (MA)
Det første af dagen er til fri disposition. Man kan eksempelvis se det store nationalmuseum eller gå på opdagelse på en af de mange markeder. Kina producerer en stor del af Verdens tøj og sko og her kan man gøre gode køb hvis man er god til at handle.

Om afte­nen mødes vi til et brag af en kulinarisk af­slutning på dette Kina-eventyr. Pekingand er en af Kinas nationalretter – og altid en stor kulinarisk oplevelse. (afslutningsmiddag).

Dag 8. Kina til Danmark.
Efter en oplevelse for livet går turen tilbage til Danmark. Vi flyver hjem igen ved frokosttid.
 
Hotel
Under hele opholdet bor vi på det dejlige hotel Capital med morgenbuffet inkluderet: 

Beijing: Capital hotel 5***** - http://www.capitalhotel.com.cn/en/index.html
 Om rejselederen

Kasper er uddannet skolelærer med speciale i bl.a. historie. Efter et par år i folkeskolen skiftede han klasseværelset ud med jobbet som rundrejseleder og boede i den forbindelse 12 år i Kina. Her rejste han landet tyndt og har gennem årene lært sig sproget og har udviklet en stor kærlighed for det han kalder ”hans andet hjemland”.

Efter han flyttede tilbage til Danmark i 2014 har han startet rejsebureauet ”Over Alle Bjerge” og han lever i dag af at lave skræddersyede rejser til hans favorit destinationer heriblandt Kina

Tager man med Kasper på tur til Kina kan man ikke undgå at blive revet med af hans store passion for den kinesiske kultur og historie.Gæsteanmeldelser:

Vi var afsted april/maj på en ferie for livet. Alt var så skønt og perfekt, selv vejret kunne vi ikke klage over. Vi vil gerne takke Kasper og alle deltagere for stor hjælpsomhed, forståelse og venlighed selvom vi var lidt langsommere og skulle have kørestolen med. For os var det altsammen super, super dejligt. TUSINDE tak.
Hanne

Hej Kasper. Du skal have 6 stjerner. Du er den fødte rejseleder. Vi er så glade for, at vi rejste med Over alle Bjerge til Kina fra 22.april til 1.maj 2018. Tak for en super fantastisk tur. Vi vender tilbage til næste år. Mange hilsner fra Jesper og Susanne

Jeg har været afsted 2.til 10. maj på en total uforglemmelig oplevelsestur til Kina. Turen overgik alle mine forventninger. Kaspers viden og evne til at formidle det videre var helt enestående. Jeg kan desværre kun give Kasper og OVER ALLE BJERGE 5 stjerner - det er alt for få - jeg ville give mange flere!!! Jeg vil helt klart med igen når de nye destinationer bliver tilbudt. Mange tak for en god oplevelse.
Jens 

Hjemvendt fra Kina med en gruppe på 21. Fabelagtigt. Forrygende. Forførende og fantastisk. Alt klappede og var enormt godt planlagt. Kasper som rejseleder er også på toppen af gode minder.
Sasja 

Læs flere anmeldelser på Trustpilot og Facebook.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail kasper@overallebjerge.dk

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail I har opgivet til SPOTdeal) Her vil der også informeres om visum. 1 – 2 uger inden afrejse får I desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis I mod forventning ikke modtager dette, skal I kontakte Over Alle Bjerge – kasper@overallebjerge.dk.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:
Direkte fly fra København til Beijing med Finnair.
Rejseleder med på flyrejsen og ankomst til lufthavnen.
2 måltider ombord.
Overnatninger på 5-stjernet hotel lige i centrum.
8 dages program med nævnte udflugter.
Alle entréer på nævnte udflugter.
Morgenmad alle dage.
Velkomstmiddag.
Frokost dag 3, 4, 5 og 6.
Afskedsmiddag med Peking-and dag 7.
Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
Dansk rejseleder - Kinaekspert Kasper Bøndergaard
Kinesisk lokalguide.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
Øvrige måltider og drikkevarer til måltiderne.
Drikkepenge - Beregn ca. 200 kr.

Obligatoriske tillæg:
Visum til Kina – Over Alle Bjerge guider jer igennem (se nedenfor)
Over Alle Bjerge har 20 års erfaring med Kina og har rigtig mange gode kontakter. Derfor kan Over Alle Bjerge stå for at ansøge om visum. Det klares nemt over mail.

Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk. Rejser du med Over Alle Bjerge, undgår du denne besværlige ansøgningsproces.


Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 17. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst