Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Toscana med dansk rejseleder

Oplev 5 dage i livsnydernes paradis, Toscana, med dansk rejseleder og et væld af spændende oplevelser. I besøger bl.a. de 4 kulturperler Firenze, Lucca, Volterra samt San Gimignano og tager desuden del i vinsmagning, gastronomi og guidede ture.

TOSCANA - rundrejse 6 dage på 4* hotel med udflugter, vin og gastronomi. Fly fra CPH og BLL 21. aug.

Pris 5.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Toscana har alt det, der tiltrækker kunstelskeren, den historisk interesserede og livsnyderen. Hvor ellers i verden finder man så rigelige mængder af alt det, der giver tilværelsen krydderi?

På denne rejse til Toscana har GG Tours sammensat et spændende program, hvor I bl.a. besøger de 4 kulturperler i det nordlige Toscana; Firenze, Lucca, Volterra og San Gimignano. I får desuden mulighed for at opleve Puccini Operafestivalen i Torre Del Lago med hvid sandstrand, blå sø og omgivende bjerge.

”Dette er paradis“, sagde Puccini, „Her må jeg bo!“. Det var det sted, Puccini elskede allermest og levede størstedelen af sit produktive liv fra 1891 – 1921, og hvor der hver år holdes open-air Puccini operafestival. 

På rejsen er der arrangeret guidede ture med privatbus, diverse entreer til bl.a. Uffizi galleriet og Boboli parken i Firenze og ikke mindst to toskanske gastronomi- og vinsmagnings-arrangementer. Se det fulde program længere nede.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København– Pisa med Norwegian eller Billund - Pisa med Ryanair
 • 10 kg håndbagage pr. person
 • Lokal dansktalende rejseleder og guide under hele rejsen
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • 5 overnatninger på 4* hotel Best Western Grand Hotel Guinigi i Lucca
 • Morgenmad alle dage
 • Guidet tur i Lucca med vinsmagningsarrangement
 • Heldagsudflugt til Firenze med entré til Palazzo Pitti, Boboli parken og Uffizi galleriet
 • Heldagsudflugt til Volterra og San Gimignano inkl. 3-retters frokost med vin og entré til Etruskermuseet

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):

 • Eneværelsestillæg - 250 kr. pr. dag.
 • Ekstra bagage a 20 kg. t/r - 490 kr. pr. person.
 • Afbestillingsforsikring - 450 kr.
 • Rejseforsikring - 350 kr.
 • Puccini event Tore del Lago inkl. tredje bedste kategori til Turandot, lækker 3-retters middag med vin på restaurant ”Le Chatlet”, entré til Puccinis Villa og transfer til og fra Torre del Lago - 1.290 kr. pr. person.

Afrejse fra København d. 21. august - SPOTpris 5.690 kr. pr. person
Afrejse fra Billund d. 21. august - SPOTpris 5.490 kr. pr. person

Flytider

Billund med Ryanair
Afrejse fra Billund d. 21. august kl. 10:05 - Ankomst til Pisa d. 21. august kl. 12:25
Afrejse fra Pisa d. 26. august kl. 15:45 - Ankomst til København d. 26. august kl. 21.10 (m/mellemlanding i Berlin på hjemrejsen)

København med Norwegian 
Afrejse fra Kastrup den 21. august kl. 06:00 - Ankomst Pisa kl 08:20 
Afrejse fra Pisa den 26. august kl. 10:00 - Ankomst København kl. 12:20

Begrænset antal pladser til salg.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne samt flyselskab.


Om rejsen:

Ophold - Etruriens dronning
I skal bo i Lucca blot 25 kilometer fra Torre del Lago og tæt pa Firenze. Lucca blev grundlagt af Etruskerne, men blev en romersk koloni allerede fra år 180 f.Kr. Byens historiske centrum har stadigvæk bevaret sin oprindelige romerske byplanlægning, hvor vi finder tydelige spor efter et antikt Forum Romanum og amfiteater. Lucca havde ligesom rivalen Firenze en storhedstid under renæssancen og var den eneste by i Toscana, som var i stand til at holde de magtfulde florentinere udenfor bymuren.

Byen forblev som Venedig og Genova en selvstændig republik, indtil Napoleon tog over i 1805. Lucca eller „The Queen of Etruria“, som Napoleon Bonaparte navngav byen, er fantastisk smuk og rig på historie og kultur og har verdens bedst bevarede renæssance borgmur og smukke paladser udført i den karakteristiske Luccanske/Pisanske Romansesque stil. Byen er placeret på en frugtbar slette, omgivet af bjerge i oplandet til det Liguriske hav og er spækket med paladser, kirker og museer.  Vi bor på dejligt 4* hotel  Best Western Grand Hotel Guinigi, der ligger perfekt i forhold til Lucca og til turens udflugter.

Dag 1 – Guidet tur i Lucca med vinsmagning.
Efter ankomst til Pisa lufthavn fra Kastrup og Billund starter I dagen ca. 14:30 med en kort guidet tur i Lucca. Den guidede tour foregår til fods, og I besøger bl.a. Duomo di San Martino, Doge Paladset, Klokketårnet, Teatro del Giglio og Amfiteatret, Basilica San Frediano fra det 12. århundrede. I slutter dagen med vinsmagning på et af Luccas kendte Vinoteker, hvor der bliver budt på herligheder fra nogen af de kendte distrikter ”Chianti in Greve”, ”Montepulciano” m.fl. ledsaget af lidt lokale lækkerier.

Udflugter:
Dag 2 Firenze - renæssancens vugge. Guidet tur m/entre til Palazzo Pitti, Boboli parken og Uffizi galleriet

Efter morgenmad går turen til Firenze – renæssances vugge, kendt for sine smukke bygninger, kunst og kultur. Det anslås, at 350 ud af de 1000 største europæiske kunstnere og forskere gennem de sidste 1000 år enten har boet eller arbejdet i Firenze, herunder Michelangelo og Leonardo Da Vinci, Raphael, Dante Aligheri og Galileo Galilei. I har en guidet tour til fods i den fine gamle renæssanceby og besøger bl.a. Duomoen; en af verdens største domkirker med den imponerende kuppel af Brunelleschi, Pizza della Signoria med det fantastiske Palazzo Vecchio, Ufizzi og middelalderbroen Ponte Vecchio.  

Turen slutter ved Palazzo Pitti, Firenzes største renæssancebygning, der fra 1549 var Mediciernes hovedresidens og rummer bl.a. Galleria Palatina med en fin samling af renæssance- og barokkunst, Boboli parken kendt for sin park og skulpturanlæg med romerske antikviteter, herunder den berømte Bacchus Statue og Giambolognas berømte Badende Venus og meget mere. Fra parken har man endvidere Firenzes bedste udsigt over floden Arno og Domkirken.

Her er bestilt entre, så I kan undgå daglange køer. Efter den guidet tur tilbringes resten af dagen i Firenze på egen hånd. Der er også sørget for entre til Uffizi galleriet, der kan opleves på egen hånd.

Om Uffizi kunstgalleri:
Uffizi er et af europæisk histories og verdens vigtigste kunstmuseum for renæssancekunst  Uffizi bliver oprindeligt bygget til Medicierne som magistrat i 1580, heraf navnet Uffizi – office på engelsk.  Paladset blev gennem tiden mere og mere brugt som udstillingslokaler for Medicierne.  I perioden 1998  - til 2016 er skabt Ny-Uffizi med udvidet kapacitet til 101 lokaler. Uffizi er Italiens mest besøgte museum med over 2 millioner gæster om året.

Uffizi rummer bl.a. værker af Michelangelo, Leonardo da Vinci, Botticellis ”Primeravera”, Caravaggios ”Bacchus”, Titians Venus, Raphael, Rembrandt og Dürer m.fl.

Tidsplan 09:00 – 20:00 – Frokost er på egen hånd

Dag 3 Etruskerbyen og byen med de mange tårne – med 3-retters frokost og vin
Efter morgenmad venter bussen, og I begiver jer ud på en eventyrlig heldagstur syd på gennem de smukke og poetiske Toskanske landskaber. Første stop er  den legendariske etrusker by Volterra 555 meter over havets overflade, hvor man får den mest fantastiske udsigt ud over det kuperede landskab. Byens hjerte er Piazza dei Priori, pladsen foran rådhuset Palazzo dei Priori (1208-54), det ældste af sin slags i Toscana og forbillede for Firenzes Palazzo Vecchio. Endvidere Duomoen fra det 11. århundrede, et romersk amfiteater samt et etruskisk museum, er nogle af de mange seværdigheder byen byder på.

Herefter går turen videre til San Gimignano; en af Italiens bedst bevarede middelalderbyer også kendt som byen med de mange tårne. Beliggende på en bjergtop langs den gamle handelsrute via Fancigena finder vi denne lille charmerede og pittoreske by beboet med blot nogle få tusinde indbyggere. San Gimignano var som i dag også i middelalderen kendt for sine mange tårne. Byens rige familier konkurrerede om at bygge de flotteste og højeste tårne op til 70 meter høje middelalderskyskrabere. Det resulterede i 74 af slagsen, som er verdensrekord  - byens størrelse taget i betragtning. I dag er der 14 tilbage, som vi skal kigge på sammen med byens velbevarede middelaldermur, domkirken fra 1148 og de mange hyggelige stræder og Piazzaer.

I San Gimignano nyder vi en lækker 3-retters toskansk frokost med vin og har lidt tid på egen hånd til at nyde den hyggelige atmosfære inden vi sætter kursen retur mod Lucca.

Både Volterra og San Gimignano er Unesco fredede byer.

Ca. tidsplan fra 09:30  - 18:00 med planlagt frokost kl. 14:00

Dag 4  - Mulighed for stor Puccini event med Turandot, luksusmiddag og besøg i Puccini villa
Formiddagen på egen hånd om eftermiddagen er der mulighed for udflugt til Torre Del Lago, hvor der er arrangeret operabilletter til Turandot, 3-retters luksus middag med vin på Puccinis yndlings-restaurant „Le Chalet“ og samt besøg i mesterkomponistens egen villa „Villa Puccini“. Siden 1930 har der været holdt Puccini festival i Torre Del Lago.

Tidsplan ca. 15:00  - 24:00 – besøg Villa Puccini – 3-retters middag m/vin og Turandot kl. 19:30.

Nb. dette er et tilkøbsarrangement.

Dag 5 – Tid på egen hånd
Hele dagen er på egen hånd i Lucca, eller eksempelvis til at besøge Pisa blot 19 km fra Lucca - en lille halv time med offentlig transport.

Dag 6 – Retur til Pisa lufthavn til København og Billund

Der er arrangeret transfer til lufthavnen, gruppen fra København bliver hentet kl. 07:45 med flyafgang kl. 10:00. Gruppen fra Billund bliver hentet kl. 13:15 – med afgang kl. 15:45.


 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset booker du din rejse indenfor 48 timer på:

https://www.ggtours.dk/da/tours-2/tour/?tour_id=269

I forbindelse med din reservation skal du oplyse følgende:

Fulde navne på alle rejsende som det står i passet.
Fødselsdato på alle rejsende.
Adresse.
Et mobiltelefonnummer du kan kontaktes på under rejsen.
Eventuelle tilkøb
Når GG Tours har modtaget ovennævnte informationer på mail, vil du modtage en bekræftelse på mail.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra GG Tours.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Vi tager forbehold for annullering ved begrænset antal deltagere.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på 26 24 49 35.

Én unik kode gælder for en person. Rejsen inkluderer:

- Fly fra København– Pisa med Norwegian eller Billund - Pisa med Ryanair
- 10 kg håndbagage pr. person
- Lokal dansktalende rejseleder og guide under hele rejsen
- Transfer til og fra lufthavnen
- 5 overnatninger på 4* hotel Best Western Grand Hotel Guinigi i Lucca
- Morgenmad alle dage
- Guidet tur i Lucca med vinsmagningsarrangement
- Heldagsudflugt til Firenze med entré til Palazzo Pitti, Boboli parken og Uffizi galleriet
- Heldagsudflugt til Volterra og San Gimignano inkl. 3-retters frokost med vin og entré til Etruskermuseet

Begrænset antal pladser til salg.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

GG Tours ApS

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K


Sidste chance: 16. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst