Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Kunst- og kulturweekend i Nordspanien

Nyd en spændende forlænget weekend i Figueras i Spanien. Området byder på kunst og kultur i verdensklasse, og du bor på charmerende hotel midt i det historiske kvarter. Rejs fra Billund d. 9. maj 2019.

SPANIEN - 3 overnatninger på 3* hotel med morgenmad. Fly fra Billund d. 9. maj.

Pris2.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Værdi4.690

Rabat36

Spar1.700

Du bor på byens hyggeligste hotel med masser af charme, og hvor Salvador Dali selv havde sin gang i tidernes morgen. Herfra er du i gåafstand til alt i den lille charmerende spanske by – herunder det imponerende og gådefulde Teatro Dali Museum. Museet er et mesterværk, og selv udefra er bygningen et ikonisk kunstværk.

Ved siden af museet ligger Dalis Jewels, som er fyldt med nogle af Dalis bedste kunstværker. Ikke langt derfra ligger Emporda Museet, som huser en af Costa Brava kystens vigtigste kunstsamlinger med Keramik og middelalder skulpturer – bl.a. udlånt af Prado Museet i Madrid. Her er værker af Casas, Monell, Sunyer og Tapies. Dette museum hører til eliten blandt verden mest fantastiske kunstmuseer.

I det hele taget er Figueras en lille hyggelig spansk by med små snoede brostensbelagte gader og stemningsfulde torve. Grundet Dali museet er der altid liv i bybilledet og der er flere interessante spisesteder – ikke mindst på jeres eget hotel.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund til Girona t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 3 overnatninger på 3* Hotel Duran
 • Morgenbuffet på hotellet
 • Fri wifi på hotellet

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:
Afrejse fra Billund d. 09/05 - 12/05: SPOTpris 2.990 kr. Normalpris 4.690 kr. Spar 36 %

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet:

 • 20 kg bagage - 150 kr.
 • Eneværelselsestillæg - 950 kr.

Transfer
Der er godt 50 km fra lufthavnen til hotellet i Figueras. En taxi koster omkring 100 euro. Der går også flere busser fra lufthavnen til Figueras og de er væsentlg billigere.

Flytider
Fra Billund d. 09/05 kl. 09.00 – Ankomst Girona kl. 11.40
Fra Girona d. 12/05 kl. 20.45 – Ankomst Billund kl. 23.25

Billeje
Øster Lindet anbefaler, at man eventuelt lejer en bil i Girona lufthavn – den mindste kategori koster under 100 euro for hele perioden inkl. fuld forsikting. Det giver jer rigtig gode muligheder for at komme omkring til de øvrige kunstnerbyer i området. Se mere her


3* Hotel Duran - Byens mest charmerende hotel
Med et ophold på Duran Hotel & Restaurant i Figueres bor I midt i det historiske kvarter og få minutter fra Dali-museet. Det lille hotel råder over blot 65 værelser med aircondition og LCD-tv. De er indrettet med parketgulve og lyse træmøbler. De har wifi og eget badeværelse med hårtørrer. Selveste Dali var engang en yndet gæst i hotellets stilfulde restaurant, der serverer typiske retter fra Middelhavsområdet. Der hængere flere tegninger og billeder af Dali på hotellet. Hotellet har også baren/lounge.

Opholdet er inkl. morgenmad. Parkering (mod gebyr) er muligt på stedet – gratis parkering 8. min gang fra hotellet. 3-sengs værelse på forespørgsel.


Området
35 km fra Figueras ligger den hyggelige by Cadaques. Der går lokale busser til byen. Det var i Cadaques, Dali fik sin inspiration. Det var her Dali boede med sin elskede kone Gala, mens han lavede de mest berømte af hans surrealistiske værker. Byen er som en sukkertop med små hvide huse op ad en lille bakke og med labyrintagtige gader. Her har alverdens kunstnere bosat sig i årevis, og byen har da også mange små uafhængige gallerier og workshops. Byen oser af charme, og selvfølgelig skal du da se Dalis hus.

Provinshovedstaden Girona ligger 50 km syd for Figueras. På vejen dertil kan du passende lave et stop i Castle of Pubol  - en gave fra Dali til sin kone. Det ligger undervejs til Girona og indeholder også en del interessante værker. I Girona bør du gå en tur i den gamle Middelalderby, som nærmest er bygget i flere niveauer og med en bymur omkring den gamle bydel. En gåtur på muren kan varmt anbefales. Herfra har du en smuk udsigt over dalen og floden, som går gennem byen. Besøg også byens smukke katedral også, mens du prøver at finde rundt de i smalle middelalder gader, hvor moderne modebutikker har holdt sit indtog.

Costa Brava kystens små byer byder på masser af anden kunst. For blot at nævne nogle stykke åbnede der i 2012 et interessant skulptur-museum med mere end 220 skulpturer i Palafrugell. Eller Vandfarve-museet i Lanca med mere en 100 værker af J. Marinez Lozano. I dag er mere end 150 kunstnere repæsenteret. I Sant Feliu de Guixols ligger Espai Carmen Thyssen som kan forbindes med Thyssen-museet i Madrid og Malaga.

Har du fået nok af kunst, kan du i stedet vælge at besøge andre af kystens livlige og hyggelige byer. F.eks. Rosas eller Empuriabrava med de mange kanaler, Den lille fredelige og hyggelige by Pals eller turistbyen Tossa de Mar. Overalt vil du finde små vingårde, keramikbyer og landlig idyl. Denne tur er en ægte forårsklassiker.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund til Girona t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 3 overnatninger på 3* Hotel Duran
 • Morgenbuffet på hotellet
 • Fri wifi på hotellet

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet:

 • 20 kg bagage - 150 kr.
 • Eneværelselsestillæg - 950 kr.

Transfer
Der er godt 50 km fra lufthavnen til hotellet i Figueras. En taxi koster omkring 100 euro. Der går også flere busser fra lufthavnen til Figueras og de er væsentlg billigere.

Flytider
Fra Billund d. 09/05 kl. 09.00 – Ankomst Girona kl. 11.40
Fra Girona d. 12/05 kl. 20.45 – Ankomst Billund kl. 23.25

Billeje
Øster Lindet anbefaler, at man eventuelt lejer en bil i Girona lufthavn – den mindste kategori koster under 100 euro for hele perioden inkl. fuld forsikting. Det giver jer rigtig gode muligheder for at komme omkring til de øvrige kunstnerbyer i området. Se mere her: https://www.girona-airport.net/car-hire.php 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 26. april 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst