Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Eventyrlige Venedig m. dansk/venetiansk rejseleder

Skynd dig!

Kun 1 tilbage

Oplev Venedig i september med dansk-venetiansk rejseleder, fly t/r, guidede ture, gastronomi og vin, gratis bådtransport under hele opholdet og 5 nætter på skønt hotel m/morgenmad. Krydr evt. oplevelsen med sea-cruise og Puccini operaforestilling.

VENEDIG – 6 dage m. guidede ture, bådtransport & gastronomioplevelser. Fly fra BLL/ CPH september.

Pris5.390

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
35 solgte

Værdi8.193

Rabat34

Spar2.803

Oplev en ægte GG Tours klassiker på denne 6-dages efterårsrejse til Venedig med dansk-venetiansk rejseleder. Rejsens guidede ture går til 4 forskelige, unikke distrikter i det gamle Venedig med storslåede kirker, pladser og paladser. Her kommer I helt tæt på Venedigs storslåede kunst og kultur, arkitektur og historie.  På en af turene smages der også på Venetiansk gastronomi og vine.

Der er sørget for gratis transport under hele opholdet, så I frit kan rejse med bådtransport i hele Venedig. 

Som noget helt særligt er der mulighed for deltage i lagoon sea-cruise samt opleve en Puccini-opera på verdens nok smukkeste opera "La Fenice" 

Rejsen inkluderer:

 • Fly Billund eller København – Venedig t/r
 • 8-10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r (bådtransfer)
 • 5 overnatninger på Hotel Atlanta Augustus
 • Morgenmad alle dage
 • Billet til gratis transport i hele Venedig under opholdet
 • En venetiansk 3-retters frokost m/vin og kaffe
 • Dansk-venetiansk rejseleder på alle guidede ture (ifølge programmet)

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Billund
12. - 17. september: SPOTpris 5.990 kr. Normalpris 9.105 kr. Spar 34 %

København
12. - 17. september: SPOTpris 5.390 kr. Normalpris 8.193 kr. Spar 34 %

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):

 • Ekstra bagage 23 kg. fra Billund - 490 kr. t/r
 • Ekstra bagage 20 kg. fra København - 425 kr. t/r
 • Eneværelsestillæg - 1550 kr. for hele opholdet
 • Afbestillingsforsikring - 390 kr.

Udflugter og koncertbilletter (bestilles og betales direkte til GG Tours):

 • Billetter til Puccini-operaen "Madama Butterfly" på La Fenice fra 1.150 - 1.550 kr. pr. person (afrejse i september)
 • Venezian Lagoon Sea-Cruise - 975 kr. pr. person inkl. Privat motorbåd, dansk Veneziansk guide, luksusmiddag m.m. vin, afhentning på hotellet– læs mere om hele programmet under dag 4.

Afrejse fra Billund (mellemlanding i bruxelles med Bruxelles Air)
Afrejse fra Billund kl. 14.30 - Ankomst Venedig kl. 18.45
Afrejse fra Venedig kl. 12.30 - Ankomst Billund kl. 17.30

Afrejse fra København (direkte flyvning med Easyjet)
Afrejse fra København kl. 16.35 - Ankomst Venedig kl. 18.45
Afrejse fra Venedig kl. 13.55 - Ankomst København kl. 16.00

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.Om Venedig

Bygget på 100 millioner egetræspæle
Venedig kan dateres tilbage til det 5. århundrede, hvor de første indbyggere slog sig ned i Lagunen i kølvandet på Romerrigets opløsning og startede verdens nok mest krævende byggeri – en hel by på pæle. Byen står på over 100 millioner egetræspæle, som blev transporteret fra de store skove i Norditalien, Slovenien og Kroatien. Venedig består af over 118 øer, 150 kanaler og 446 broer og strækker sig over 46 km. Gamle Venedig har kun ca. 60.000 indbyggere, men har flere end 20 millioner turister om året og er uden sammenligning verdens mest besøgte by pr. indbygger.

Verdens største flåde og Europas rigeste by
Venedig var Europas rigeste nation i flere århundreder og var en supermagt indenfor såvel statskundskab, arkitektur, kunst og handel og kunne prale af Europas stærkeste flåde. Man fornemmer storhedstiden med de karakteristiske byzantinske og gotiske paladser og kirker, førende kunstnere som Giorgione, Tizian, Canaletto, Europas største barokkompostnister som Vivaldi og Albinoni og handelsfolk som Marco Polo. Romantikken omfavner de poetiske kanaler, hvor Casanova fortryllede sine kvindelige ofre.

På rejsen indgår der guidede ture til bl.a. båd-arsenalet ”l’arsenale” fra det 8. århundrede, hvor Venedig producerede deres krigsflåde, ikke kun til eget brug, men til alle korstogene til ”det hellige land”. I Venedigs storhedstid i det 13-14. århundrede var der flere end 16.000 ansatte i Arsenalet og de producerede en galej om dagen og fungerede som verdens største arbejdsplads på daværende tidspunkt.

Endvidere besøger vi naturligvis de klassiske highlights i Venedig herunder  Markuspladsen og Dogepaladset, kunstakademiet, Guggenheim m.m samt 3 distrikter i gamle Venedig. Turene gennemføres af dansktalende guide med venezianske rødder.  

Lagoon sea cruise og Turandot opera på La Fenice Opera
Som noget helt særligt er der mulighed for at deltage i Lagoon sea-cruise med privatbåd til øerne, Murano, Burano og Torcello med luksus frokost på high-end restaurant og guidede oplevelser. Læs mere under tilkøb af sea-cruise.

La Fenice Opera er anerkendt som et af verdens smukkeste og bedste operahuse. Under opholdet er der mulighed for at opleve Puccinis opera "Turandot.

Hotellet 
I skal bo på en perle af et hotel; det elegante Hotel Atlanta Augustus - en smuk jugendstilvilla fra 1920'erne, som blev fuldstændig renoveret i 2008 og har udsigt over kanalerne på Lidoen. Bygningen er pyntet af originale friser og dekorationer, hvilket gør hotellet helt unikt.

Det 4-etagers hotel er omgivet af en lille velplejet have, og hvert værelse er individuelt designet og udstyret med eget bad, møbler, aircon, gratis Wi-Fi og tv. Nogle af værelserne har udsigt over kanalen. Fra hotellets panoramaterrasse er der en smuk udsigt over lagunen. Hotellet byder på morgenmadsrestaurant, som kan nydes hver dag fra kl. 07:30.

Hotel Atlanta har en af de bedste placeringer på Lidoen, tæt på restauranter, hovedgaden og Vaparettoen (bådbussen) til gamle Venedig der tager blot 10 min. Ikke så underligt,  at kunderne vurderer hotellets unikke placering til 9,2 på booking.com.

Rejseprogram

Dag 1 - Ankomst fra Billund og Kastrup 18:45 , transfer til Lidoen og indlogering.

I bliver modtaget i Venedigs lufthavn og der er sørget for transport til Lidoen og Hotel Atlanta Augustus, herefter ind-checking.

Dag 2 - Lidoen, Giardini - kunstbiennalen, Arsenalet og lækker stor frokost m/vin. 

10:00 Kort guidet tur på Lidoen, hvorefter vi tager båden til i Giardini og Arsenal området. blot to bådstop fra Lidoen i, hvor Venedigs kunstbiennale finder sted.hver andet år Vi starter med en guidet tur iområdet og bevæger os til fods mod båd-arsenalet ”l’arsenale” fra det 8. århundrede, hvor Venedig producerede deres krigsflåde, ikke kun til eget brug, men til alle korstogene til ”det hellige land”. I Venedigs storhedstid i det 13-15. århundrede var der mere end 16.000 ansatte i Arsenalet og de producerede en galej om dagen. Vi slutter af med en lækker stor frokost m/vin og kaffe kl.12:30-13:00. Efter frokost er der tid på egen hånd.

Dag 3 – Guidet tur: historie og arkitektur i gamle Venedig 09:30 – 13:30 

Vi starter kl. 09:30 med en guidet tur i gamle Venedig med fokus på historie, arkitektur og kultur. Vi starter ved Markuspladsen, kigger på Dogepaladset, Markuskirken, det gamle bibliotek, det berømte ur – ”Orogio di Venezia” og de mange smukke Palladio kirker ude i Lagunen. Turen går videre mod kunstakademiet ”l’Accademia”, Venedigs kunstmuseum for klassisk kunst. Her finder I den største samling af malerkunst fra Venedig spændende fra den byzantinske periode over til gotik, renæssance og barok repræsenteret gennem kunstnere som Bellini, Carpaccio, Giorgione, Veronese, Tintoretto, Tiziano, Tiepolo og Tintoretto m.fl., som alle har haft afgørende indflydelse på hele den europæiske kunstskole. På vejen stopper vi La Fenice Operaen også kaldet verdens flotteste opera, hvor La Traviata opføres om aftenen. Vi bevæger os videre til fods mod Dorsoduro distriktet – det gamle tolddistrikt med rolige gader smukke gader, den største koncentration af kunstgallerier og en forrygende udsigt over den sydlige del af lagunen. Vi kommer forbi Guggenheim museet og slutter af ved barokkirken Santa Maria Della Salute; en af Venedigs absolut flotteste kirker med malerier af Tizian. Turen slutter kl. ca. 13:30.

Dag 4 - Tid på egen hånd og mulighed for at opleve Puccini opera "Madama Butterfly" på La Fenice opera

Hele dagen er på egen hånd eksempelvis at besøge Guggenheim Museet, Markuskirken, Doge Paladset, Giudecca, den jødiske ghetto eller San Giorgio Maggiore og meget mere eller blot nyde det tidlige efterår i den fantastiske by. Om eftermiddagen kl. 15:30 er der mulighed for at opleve Puccini opera "Madama Butterfly i den smukke La fenice opera. Billetter skal tilkøbes.

Dag 5 - Mulighed for Lagoon Sea Cruise -  en af de helt store klassikere! 09:00 - 17:00 

Mulighed for at deltage i en af GG Tours helt store klassikere ”Venezian Lagoon Sea cruise, som er en heldagstur i den smukke og sagnomspundne lagune, helt eksklusivt i privatbåd kun for jeres gruppe. I besøger de smukke øer; Torcello, den ældste af de venezianske øer grundlagt af bosættere tilbage i det 5. århundrede med en af Europas ældste Byzantinske kirker – Hemingways favoritsted, Murano, kendt for sin fantastiske glaskunst og Burano med sit autentiske fiskerleje, kunsthåndværk og smukke huse i regnbuens farver. Der er arrangeret luksusfrokost på Restaurant Ponte del Diavlo en ægte high-end restaurant med udsøgt gastronomi, vine og en fortryllende have. Der bydes på de bedste venetianske specialiteter og vine. Turen starter kl. 09:30 og vi er tilbage på Lidoen kl. ca. 17:30. (BEMÆRK! Lagoon Sea Cruise er en tilkøbsmulighed - se mere under "Mulige tilkøb").

Dag 6– Morgenmad, udcheckning og hjemrejse til København og Billund

Efter morgenmad ca. 09:30 udcheckning og transfer fra Lidoen til lufthavnen herefter kurs mod København og Billund

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset booker du din rejse indenfor 48 timer på:

https://www.ggtours.dk/da/tours-2/tour/?tour_id=287

I forbindelse med din reservation skal du oplyse følgende:
* Fulde navne på alle rejsende som det står i passet.
* Fødselsdato på alle rejsende.
* Et mobiltelefonnummer du kan kontaktes på under rejsen.
* Eventuelle tilkøb (alle tilkøb skal foretages, når du reserverer din rejse hos GG Tours).

Når GG Tours har modtaget ovennævnte informationer på mail, vil du modtage en bekræftelse på mail.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på telefon 26 24 49 35.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:
Fly Billund eller København – Venedig t/r
8-10 kg håndbagage
Transport fra lufthavnen til hotellet t/r (bådtransfer)
5 overnatninger på Hotel Atlanta Augustus
Morgenmad alle dage
Billet til gratis transport i hele Venedig under opholdet
En venetiansk 3-retters frokost m/vin og kaffe
Dansk-venetiansk rejseleder på alle guidede ture (ifølge programmet)

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):
Ekstra bagage 23 kg. fra Billund - 490 kr. t/r
Ekstra bagage 20 kg. fra København - 425 kr. t/r
Eneværelsestillæg - 1550 kr. for hele opholdet
Afbestillingsforsikring - 390 kr.

Udflugter og koncertbilletter (bestilles og betales direkte til GG Tours):
Billetter til Puccini-operaen "Madama Butterfly"  på La Fenice fra 1.150 - 1.550 kr. pr. person (afrejse i september)
Venezian Lagoon Sea-Cruise - 975 kr. pr. person inkl. Privat motorbåd, dansk Veneziansk guide, luksusmiddag m.m. vin, afhentning på hotellet– læs mere om hele programmet under dag 4.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar GG Tours ApS

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K


Sidste chance: 03. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst