Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Betagende Toscana

Oplev smukke panoramaudsigter, besøg historiske byer og smag på god vin og lokale oste - Toscana er rig på et væld af store oplevelser for alle sanser! Og med et ophold på skønne Villa Ambra, har I en ideel base at tage på opdagelse fra.

TOSCANA - 4-7 nætter på 3* hotel inkl. morgenmad og billeje. Fly fra CPH & BLL april til oktober.

Pris3.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

SPOTpris!

Hotel Villa Ambra er et hyggeligt 3-stjernet hotel beliggende et par kilometer fra den toscanske perle Montepulciano. Her finder du gæstfrihed og det dejlige toscanske landskab med sine fortryllende panoramaer. 

Hotellet ligger i Sant’Albino mellem Montepulciano og kurbyen Chianciano Terme, og det har en god beliggenhed med de toscanske bjerge i baggrunden, samtidig med masser af kulturelle og historiske centre i nærområdet. 

Alle værelserne er komfortable og indrettet i lyse farver med træmøbler. De har satellit-tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Nogle af værelserne har balkon, og dem uden har deres egen aircondition. På toppen af hotellet er derfor en stor terrasse, som alle kan bruge.

Hotellet har en swimmingpool på 10 x 20 meter (åben fra maj til oktober) med liggestole og paraplyer. Derudover er der også en stor have, hvor man kan slappe af. Hotellet har elevator og egen parkeringsplads med gratis parkering.

Restauranten på Villa Ambra ledes af ejerne - kokken Catia og hendes bror Marzio. Maden tilberedes efter traditionelle opskrifter, som kommer fra Catias bedstemor, og her er lagt vægt på kvalitet.

Det er også muligt at få en vinsmagning ude på vinmarkerne, der som udgangspunkt afholdes hver onsdag (kan ændres ved større grupper).


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Pisa t/r
 • 10 kg håndbagage.
 • 4, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse på 3* Villa Ambra
 • Morgenmad alle dage.
 • Billeje alle dage – Opel Corsa (eller lignende), inklusiv fri km og forsikringer.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.


Det er muligt at bestille middag og vinsmagning direkte hos Vindrose Rejser:

 • 4-retters middag med antipasto buffet, forret, hovedret og dessert, med dertilhørende Vino Nobile fra Podere Della Bruciata (til 2 personer) – 32€ pr. person (kan også købes på stedet – børn får 50% rabat) – betales på stedet.
 • Frokost bestående af buffet koster ca. 11 euro og kan købes på Villa Ambra.
 • Vinsmagning blandt vinmarkerne (holdes som udgangspunkt hver onsdag), lidt snacks og alle Podere Della Bruciata’s vine – 10€ pr. person (kan også købes på stedet) – betales på stedet.
 • Indgang til spastedet Theia i Chianciano Terme (lukket tirsdag) – 15€ pr. person (4 timer) – betales på stedet.
 • Indgang til spastedet Sensoriali i Chianciano Terme (lukket torsdag) – 35€ pr. person (3,5 timer) – betales på stedet.

Andre tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

 • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
 • Pris for ekstra personer koster det samme som deal pris – Der er mulighed for at få 3-eller 4-personers værelser. Ved ekstra personer får man også en større bil.
 • Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg – ca. 400 kr. pr. stk t/r


Restauranten på Villa Ambra
I restauranten på Villa Ambra er der lagt vægt på kvalitet. Størstedelen af pastaen er hjemmelavet, ligesom mange andre produkter, der kommer fra ejernes egne gårde, også er det. Ejerne producerer også god olivenolie og fantastiske rødvine, som selvfølgelig kan smages og købes her.

Grøntsagerne er altid friske, og alle kommer fra hotellets egen køkkenhave. Produktionen af egne hjemmelavede produkter og vin startede i 1992, da faren til de nuværende ejere Catia og Marzio gav dem 24 tønder land placeret rund om Villa Ambra. Ejendom blev delt, så Marzio fik de eksisterende vinmarker, og Catia fik olivenlundene. 

Den beslutning har i dag fostret to selskaber: "Il Campino Delle Querce" og "Podere Della Bruciata". De to små selskaber har gjort det muligt for hotellet at skabe stier, der løber gennem vinmarkerne og olivenlundene, til at gå eller cykle på. Det er derfor muligt at nyde det toscanske landskab. Podere Della Bruciata har i dag etableret sig som et utrolig godt boutique vinhus, som producerer fantastisk organiske vine - dvs. ingen brug af kemikalier, med undtagelse af sulfater, ligesom i gamle dage.

Restauranten La Casina
Meget tæt på Villa Ambra findes også restauranten La Casina, der tilbyder en elegant og raffineret atmosfære. Dette er det perfekte sted for en romantisk middag. Du kan spise udenfor på terrassen med panoramaudsigten over det smukke landskab, mens du smager på god vin og mad.

Rig på kunst, historie og kulturel arv
Med sin beliggenhed tæt på Montepulciano i den sydlige del af Toscana, nær Siena, finder man her en region, der er rig på kunst, historie, kulturel arv og et betagende landskab. Montepulciano ligger mellem Val D'Orcia og Val di Chiana, og byen er omgivet af gamle mure og fæstninger designet af Antonio da Sangallo.

Inden for bymurene finder man gader fyldt med renæssancebygninger, paladser og kirker. Men mest af alt er byen især kendt for sine gode lokale "Vino Nobile di Montepulciano"-vine. Fra Montepulciano er det nemt at komme til berømte byer og steder i Toscana såsom Siena, Firenze, Orvieto, Assisi og Chiusi og derefter Chianciano Terme, Pienza, San Quirico, Monticchiello og Trasimenosøen.

Området
Med Villa Ambra som base har man mulighed for at besøge et væld af smukke historiske byer, med hver deres unikke charme. Vindrose Rejser anbefaler at tage til f.eks. Sarteano, Cetona, Arezzo, Siena, Pienza, Cortona og Montepulciano, som blot er et udvalg af de muligheder, der i er området.

Sarteano er smuk lille by med et historisk centrum af Sarteano, som er en labyrint af små gader og stræder, der kryber sammen ved foden af den middelalderlige borg, oprindeligt bygget i 1038. Udsigten fra slottet er spektakulære. Her er der et panorama ud over landskaberne Val di Chiana og Val d'Orcia, og Monte Cetona og de umbriske bjerge i horisonten.

I centrum af byen er Piazza XXIV Giugno, hvor det smukke teater kaldet Il Teatro degli Arrischianti er. Teatrets historie strækker sig tilbage så tidligt som i 1600-tallet.

Montepulciano er bl.a. er kendt for sin vin, der er produceret i hele området omkring byen, Vino Nobile di Montepulciano. Men Montepulciano er ikke kun kendt for sin vin, men også mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. Selve hovedgaden i Montepulciano er 1,5 km lang, og her vil du få en bilfri gåtur op til centrum af byen til Piazza Grande. Nævneværdige seværdigheder er Palazzo Communale, der er inspireret af Palazzo della Signoria i Firenze og Tempio di San Biagio.

Pienza er kendt for sine Pecorino-oste, og herudover er Pienza en utrolig flot lille by, hvor du kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Arezzo er en af de gamle etrusker byer, der siden blev erobret af romerne. Det gamle romerske navn for byen var Arretium, og byen fungerede som et af de vigtige strategisk militære punkter i det gamle Romerrige. Her vil du få mulighed for at se den flotte Piazza Grande, det kommunale palads og ikke mindst mange flotte kirker, hvor du kan beundre frescoen.

Cortona, der også er en gammel etruskisk højborg. Her vil du kunne opleve en typisk middelalder by med små gader og de dejlige italienske torve. Samtidig kan du opleve en af de flotteste udsigter i Toscana, hvor du kan se hele vejen, udover det toskanske landskab til Trasimenosøen i Umbrien.

Siena er historisk Firenzes evige rival, og det kan godt forstås, når man sammenligner de fantastiske æstetiske oplevelser, man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet, hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena.

Cetona er smuk by beliggende ved foden af Monte Cetona. Husene omfavner slottet på bakken midt i byen, som er fyldt med cypresser og fyrretræer. Set oppefra eller på et kort ser det ud til være den perfekte model af middelalderfæstning: en smal, indre ring på toppen af bakken indeholdende en bredere, anden mur, som kunne rumme mennesker i tilfælde af belejring, og en tredje mur omkring foden af bakken, som omfatter hele byen.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:

- Fly fra Billund eller København til Pisa t/r
- 10 kg håndbagage.
- 4, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse på 3* Villa Ambra
- Morgenmad alle dage.
- Billeje alle dage – Opel Corsa (eller lignende), inklusiv fri km og forsikringer.
- Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Det er muligt at bestille middag og vinsmagning direkte hos Vindrose Rejser:

- 4-retters middag med antipasto buffet, forret, hovedret og dessert, med dertilhørende Vino Nobile fra Podere Della Bruciata (til 2 personer) – 32€ pr. person (kan også købes på stedet – børn får 50% rabat) – betales på stedet.
- Frokost bestående af buffet koster ca. 11 euro og kan købes på Villa Ambra.
- Vinsmagning blandt vinmarkerne (holdes som udgangspunkt hver onsdag), lidt snacks og alle Podere Della Bruciata’s vine – 10€ pr. person (kan også købes på stedet) – betales på stedet.
- Indgang til spastedet Theia i Chianciano Terme (lukket tirsdag) – 15€ pr. person (4 timer) – betales på stedet.
- Indgang til spastedet Sensoriali i Chianciano Terme (lukket torsdag) – 35€ pr. person (3,5 timer) – betales på stedet.

Andre tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

- Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
- Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
- Pris for ekstra personer koster det samme som deal pris – Der er mulighed for at få 3-eller 4-personers værelser. Ved ekstra personer får man også en større bil.
- Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg – ca. 400 kr. pr. stk t/r

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 24. april 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst