Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse og badeferie i Thailand

Lad spændende oplevelser og afslappende badeferie gå hånd i hånd, når Bravo Tours tager jer på en 16-dages rundrejse i Thailand. Rejsen er inkl. udflugter, badeferie i Hua Hin, storbyliv i Bangkok og naturligvis dansktalende rejseleder. Fly fra CPH 8/6.

THAILAND - 16 dage med udflugter, badeferie og 2 dage i Bangkok. Afrejse fra CPH 8. juni.

Pris9.498

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Tag med til Bangkoks højdepunkter, når turen går ad byens livsnerve, floden Chao Phraya. Her går livet sin stille gang, mens det pulserende storbyliv venter om det næste gadehjørne. Kom tæt på den danske historie i ØK’s gamle pakhus og bliv imponeret ved kongepaladset Grand Palace.

Efter storbyens mange højdepunkter går rejsen videre til det gamle kongedømme Ayutthaya, som ganske forståeligt har en plads på UNESCOs liste over verdensarv. I kommer også til at sejle rundt på et flydende marked, hvor I oplever, hvordan de lokale handler. På landet går livet sin stille gang, og i Thailands største nationalpark kommer I bag facaden og ser, hvordan de frivillige hjælper Thailands vilde dyr, hovedsageligt elefanter. Herefter sættes kursen mod feriebyen Hua Hin.

Hele rundrejsen er med dansktalende rejseleder og masser af oplevelser inkluderet. Morgenmad er en del af programmet hver dag, og der er også mulighed for spise frokost og aftensmad sammen, når den dansktalende rejseleder tager jer med på opdagelse blandt thailandske, kulinariske herligheder.

Rejs med! Det bliver et eventyr fyldt med højdepunkter og hemmeligheder.

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra København med Norwegian til Bangkok tur/retur.
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet.
 • 2 overnatninger i Bangkok.
 • Longtail bådtur på kanalerne.
 • Besøg til blomstermarkedet.
 • Tuk-tuk tur til Bangkok.
 • Besøg til Golden Mount.
 • Togtur til Ayutthaya.
 • Tuk-tuktur i Ayutthaya.
 • Besøg til templerne og ruinerne i Ayutthaya.
 • Mae Klong Togmarked.
 • Amphawa Flydende Marked.
 • Vandretur i Nationalparken.
 • Besøg til WFFT Vilddyrenes Redningscenter.
 • Picnic i Nationalparken.
 • 6 overnatninger på gode mellemklasse-hoteller.
 • 5 nætters badeferie i Hua Hin.
 • Daglig morgenmad på alle hoteller.
 • Dansktalende rejseleder på rundrejsen og i Hua Hin.
 • Alle kendte skatter og afgifter.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

København
Afrejse 08. juni: SPOTpris 9.498 kr

Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkepenge – beregn ca. 200 kr. pr. person.
 • Drikkevarer og øvrige måltider.
 • Indenrigsfly fra Aalborg tur/retur kr. 800 pr. person. (på forespørgsel).

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring - 399 kr.
 • Årsrejseforsikring - 752 kr.
 • Indenrigsfly fra Aalborg tur/retur - 800 kr. pr. person. (på forespørgsel).

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.Rejseprogram

Dag 1 – På vej til Bangkok

I dag sætter vi kursen mod Bangkok. Vi flyver fra København med Norwegian og gør os klar til eventyr. Der venter nemlig mange spændende oplevelser allerede i morgen.

Dag 2 – Bangkoks mange oplevelser
I dag lander vi i Bangkok, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Vi kører sammen til hotellet, hvor vi tjekker ind og efter lidt afslapning, ser vi nærmere på den spændende metropol, hvor vi starter langs Bangkoks livsnerve, nemlig Chao Phraya-floden. Her sejler vi afsted med longtail-båd gennem Bangkoks kanaler (klongerne) og får et rigtig godt indtryk af livet, der leves i denne del af byen. Børnene bader, kvinderne vasker tøj, mændene fisker og hundene slukker tørsten. I løbet af dagen besøger vi også et af byens kendte markeder, der sælger alt mellem og himmel og jord. 

Om aftenen arrangerer vores dansktalende rejseleder igen en tur ud i byen. Vores hotel ligger tæt ved ØK’s gamle pakhus, som den dag i dag er restaureret i samme stil som det oprindelige pakhus. Huset er dog lavet om til et kæmpe natmarked, hvor der også er masser af hyggelige restauranter og barer.

Dag 3 – På opdagelse i Bangkok
Morgenen og formiddagen er til fri disposition i Bangkok. Gå på opdagelse i en af de mange shoppingscentre, hvor I finder masser af fantastiske tilbud på alt fra mærkevarer, tekstiler og elektronik.

I kan også vælge at tage med vores rejseleder på udflugt til et af Bangkoks mest kendte attraktioner, kongepaladset Grand Palace. Tempelområdet er imponerende stort og har huset både kongen og den thailandske regering. Det er en helt særlig oplevelse at gå rundt blandt den smukke arkitektur. Det er også i et af templerne den verdensberømte smaragdbuddha sidder, som er den mest betydningsfulde statue af Buddha i hele Thailand. Senere fortsætter vi til vands og sejler langs Chao Praya-floden, hvor gamle træhuse og glitterende templer ligger side om side. Livet langs floden leves stille og roligt, og det her for alvor her, vi kan opleve det ægte, gamle Bangkok (udflugten til Grand Palace og sejlturen er ikke inkluderet, pris ca. kr. 500 pr. person) 

Om eftermiddagen er det tid til en oplevelsesrig køretur i tuk-tuk, hvor vi kommer vi til Golden Mount, der på dansk hedder ”det gyldne bjerg”. Fra det menneskeskabte højdedrag er der en fantastisk udsigt over Bangkok, som vi nyder, mens de små tempelklokker synger i vinden. Der er ca. 300 trappetrin til toppen, men udsigten er det hele værd! 

Om aftenen bliver der mulighed for at spise ned til floden på Riva Arun Restauranten, som udover fantastiske, thailandske retter, også har byens smukkeste og mest romantiske udsigt.

Dag 4 – På tur i det gamle kongerige, Ayutthaya
Om morgenen tager vi med det lokale tog til det gamle kongerige Ayutthaya. Byen var hovedstad under Siam-perioden. Når vi ankommer, hopper vi ombord i en tuk-tuk, så vi kan se områdets smukke attraktioner og livet i byen på tætteste hold. Ayutthaya er især kendt for sine templer og ruiner, der er en del af UNESCOs verdensarv. Det giver et levende billede af Thailands velmagtsdage og handel med mange nationer. Vores rejseleder arrangerer en god frokost ned til floden – hvor de serverer fantastisk god thai-mad. 
En spændende og anderledes dag i skærende kontrast til det pulserende liv, vi lige er taget fra i Bangkoks gader.

Dag 5 – Fridag i Ayutthaya eller på cykeltur
Nyd dagen præcis, som du har lyst til i Ayutthaya.
Tag fx med på en fantastisk cykeltur i området, hvor vi ser nærmere på det lokale liv i det gamle kongedømme. Her møder vi både de lokale og gør stop ved de hyggelige små markeder. Der bliver også mulighed for at tage nogle fine fotos undervejs. Der er masser muligheder for en spændende og oplevelsesrig cykeltur i Ayutthaya, hvor vi spiser frokost på en lokal restaurant. (Cykelturen i Ayutthaya er ikke inkluderet, pris ca. kr. 250 pr. person)

Om aftenen er der mulighed for at deltage på et herligt Dinner Cruise, hvor vi nyder den smukke solnedgang ombord på en risjunke og en herlig anretning af thailandske specialiteter (udflugten Ayutthaya Dinner Cruise er ikke inkluderet, pris ca. kr. 200 pr. person).

Dag 6 – På unikke markeder
I dag fortsætter oplevelserne i Thailand. Vi spiser morgenmad og tjekker ud fra hotellet, og med vores bus kører vi mod Mae Klong Railway – et marked, der er ganske unikt! Markedet er nemlig bygget omkring togskinner, og nogle boder er nødt til at flytte deres ting, for at toget kan passere forbi. Andre steder går det lige akkurat, dog med fare for, at nogle grøntsager flyver en tur op i luften, når toget kommer kørende. Et sjovt stop, der giver anledning til mange gode billeder. 

Vi besøger også et af Thailands bedste og mest autentiske flydende markeder, Amphawa, der arrangeres i byen hver fredag, lørdag og søndag. Markedet er utrolig hyggeligt, og mange lokale tager selv på netop dette marked. Det giver det en helt særlig stemning og en rigtig fornemmelse af et flydende marked. 

Om aftenen er der mulighed for at tage med rejselederen ud og se de mange ildfluer, som flyver rundt i mangroveskoven.

Dag 7 – Bag facaden i Thailands største nationalpark
I dag venter der en naturoplevelse ud over det sædvanlige, når vi besøger Thailands største nationalpark, Kaeng Krachan. Området er særlig kendt for sit rige dyreliv, men også meget smukke udsigtspunkter. Derfor tager vi på en let vandretur i området, hvor der bl.a. er mulighed for at se vilde elefanter og andre spændende dyr. Vi spiser også vores picnic-frokost i disse fantastiske omgivelser. 

Inde i parken gør vi et helt særlig stop, når vi besøger The Wildlife Friends Foundation, hvor særligt danske og hollandske frivillige gør et stort stykke arbejde for at skabe de bedste forhold for de mange dyr. Det kan både være dyr, der er kommet til skade, ikke kan klare sig selv eller er blevet ”valgt fra” til fx elefantridning i turistområderne. Vi har helt eksklusivt fået lov at komme bag facaden, når vi taler med de frivillige og hører mere om dyrene, der hovedsageligt består af elefanter og tigre. 

Vi overnatter tæt på nationalparken.

Dag 8 – På vej til Hua Hin
Fra nationalparken sætter vi nu kursen mod Hua Hin, hvor der venter en dejlig afslappende badeferie – perfekt efter mange spændende oplevelser. 

Vi ankommer til Hua Hin tidligt om eftermiddagen. Her er der mulighed for at tjekke ind på et dejligt strandhotel i rolige omgivelser - Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa, der ligger ca. 20 minutters kørsel fra Hua Hin centrum.

Dag 9 -16 – Nyd badeferien i Hua Hin  
Hele ugen er til fri disposition i skønne Hua Hin, hvor der altid er fokus på forkælelse. Tag gerne med på en af de mange udflugter i Hua Hin eller nyd livet ved de lækre hoteller, swimmingpoolen og stranden. Du kan også få thaimassage og husk endelig at smage på den gode lokale mad. Du kan gøre lige, hvad du har lyst til for at afslutte din ferie på behørig vis. Sidst på eftermiddagen dag 16 kører vi til lufthavnen i Bangkok. 

Hotel på badeferien:
Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa
Direkte ved stranden i kort afstand til Hua Hin

Vi er stolte over at præsentere Novotel Cha Am Beach Resort & Spa. Et resort, der uden tvivl danner de perfekte rammer for jeres ferie, og det uanset om man rejser alene, som par eller som familie med børn – for Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa har faciliteter for alle aldre!

Den store, lyse lobby indbyder til hyggelige timer. Her er sportsbar, kaffebar og en lille souvenirbutik. Fra receptionen er der en flot udsigt over poolområdet og havet – det har ganske enkelt en ideel placering lige ved vandet.

Flyinformation 
Flytider København:
Afgang fra København den 8. juni kl. 15.05
Ankomst til Bangkok den 9. juni kl. 06.50
Afgang fra Bangkok den 23. juni kl. 09.10
Ankomst til København 24. juni kl. 15.50

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne

Norwegian www.norwegian.dk
Norwegian er et norsk flyselskab stiftet i 1993. Flåden består primært af flytypen boeing 737-800 og 737-300. 

På flyvninger udenfor Europa må der medbringes 2x20 kg indchecket bagage pr. person og 10 kg håndbagage. 

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Flyrejse fra København med Norwegian til Bangkok tur/retur.
Flere måltider og drikkevarer på flyet. 
2 overnatninger i Bangkok. 
Longtail bådtur på kanalerne. 
Besøg til blomstermarkedet. 
Tuk-tuktur til Bangkok. 
Besøg til Golden Mount. 
Togtur til Ayutthaya. 
Tuk-tuktur i Ayutthaya.
Besøg til templerne og ruinerne i Ayutthaya.
Mae Klong Togmarked. 
Amphawa Flydende Marked. 
Vandretur i Nationalparken. 
Besøg til WFFT Vilddyrenes Redningscenter. 
Picnic i Nationalparken. 
6 overnatninger på gode mellemklasse-hoteller. 
5 nætters badeferie i Hua Hin. 
Daglig morgenmad på alle hoteller. 
Dansktalende rejseleder på rundrejsen og i Hua Hin.
Alle kendte skatter og afgifter.

Ikke inkluderet i prisen:
Drikkepenge – beregn ca. 200 kr. pr. person.
Drikkevarer og øvrige måltider. 
Indenrigsfly fra Aalborg tur/retur kr. 800 pr. person. (på forespørgsel).

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring - 399 kr.
Årsrejseforsikring - 752 kr.
Indenrigsfly fra Aalborg tur/retur - 800 kr. pr. person. (på forespørgsel).
Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 25. marts 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst