Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Forår i Gdansk

Nyd foråret i smukke Gdansk og bo på det 3* Hotel Mercure Posejdon. Byen er en af de gamle Hansestæder og en af Polens mest historiefyldte. Her er der rig mulighed for at opleve en moderne dynamisk by med et stort historisk islæt.

GDANSK - 3-4 nt. på 3* hotel m. morgenmad og adgang til Anden Verdenskrig Museum. Afrejse mar-maj.

Pris1.795

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
12 solgte

SPOTpris!

Det 3-stjernede Hotel Mercure Posejdon ligger blot 100 meter fra stranden i Gdansk og tilbyder rummelige værelser med satellit-tv, gratis trådløs internetadgang og fri adgang til ejendommens indendørs swimmingpool. Hele hotellet er ny-renoveret i et moderne design.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund-Gdansk t/r med WizzAir eller Aarhus-Gdansk t/r med Ryanair.
  • 10 kg håndbagage.
  • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på det 3* Hotel Mercure Posejdon.
  • Morgenmad alle dage.
  • 1 x adgang til Anden Verdenskrig Museum i Gdansk

Pris pr. person ved 2 personer i delt hotelværelse:


Når du bor på Hotel Mercure Posejdon i Gdansk befinder du dig på promenaden og tæt på Jelitkowo Strand og PGE Arena Gdansk. Dette hotel med familievenlig profil ligger i nærheden af Abbot's Palace og Oliwa Cathedral. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 147 værelser. Værelserne er alle moderne, og med gratis trådløs internetadgang kan du altid komme på nettet, og der tilbydes kabelprogrammer som underholdning. 

Hotel Mercure Posejdon Gdansk spa er ny-renoveret og omfatter fitnesscenter, sauna, massageklinik og moderne swimmingpool. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter en indendørs pool, et spabad og en sauna. Andre faciliteter inkluderer gratis trådløs internetadgang, en spillehal/et spillerum og billard.

Gdansk er en smuk og velbevaret Hansestad, hvor hvert eneste gamle hus vidner om den rigdom og velstand byen har oplevet i tidligere tider.

Byen er mindre end Warszawa og Krakow og derfor perfekt til en weekendtur. Som er en af de gamle Hansestæder og en af Polens mest historiefyldte byer, er der i Gdansk i dag rig mulighed for at opleve en moderne dynamisk by blandet med et stort historisk, arkitektonisk islæt.

Gdansk er en del af den polske ’Tristad’, der sammen med Gdynia og Sopot udgør et af de mest interessante turistmål i Polen. De tre byer ved den polske ravkyst er specielle på hver sin måde. I Gdansk kan man tydeligt mærke historiens ånd i den over 1000 år gamle bys magiske kunstværker og arkitektur: smalle middelaldergader, gotiske kirker og huse i renæssancestil. I de smalle gader der fører ned til floden kan du bl.a. opleve købmændene der higer efter turisternes opmærksomhed med smykker og figurer, alt sammen i rav, og endda til konkurrencedygtige priser. 

Sopot er en eksklusiv kur-, bade- og underholdningsby, og den livlige Gdynia er et udslag af polakkernes driftighed med en af de største havne i Østersøen.

’Tristaden’ har også spillet en utroligt stor rolle i Polens moderne historie. Her stod Lech Walesa i 1980 i spidsen for strejkeaktionen, der blev grundlaget for den frie fagbevægelse Solidaritet, som i sidste ende førte til kommunismens fald.

Det moderne Gdansk byder på et stort udbud af shopping, underholdning og restauranter til gode priser. Prøv de klassiske polske restauranter og byens bryg- og snapse-huse. Byen er fyldt med spændende og anderledes muligheder.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for én person til den valgte rejse.

Rejsen inkluderer:

• Fly fra Billund-Gdansk t/r med WizzAir eller Aarhus-Gdansk t/r med Ryanair.
• 10 kg håndbagage.
• 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på det 3* Hotel Mercure Posejdon.
• Morgenmad alle dage.
• 1 x adgang til Anden Verdenskrig Museum i Gdansk

Pris pr. person ved 2 personer i delt hotelværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 20. februar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst