Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Trinity Hotel ved Lillebælt og Fredericia

Trinity Hotel ligger med smuk udsigt over Lillebælt. Omgivelserne byder både på gode muligheder for spændende friluftsaktiviteter eller stille gåture. Vælg mellem 1 overnatning (fra 1.095 kr.) eller 2 overnatninger (fra 1.595 kr.)

TRINITY HOTEL ved Lillebælt - Ophold med velkomstdrink, middag og morgenbuffet.

Pris1.095

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
223 solgte

Værdi1.895

Rabat42

Spar800

Det er ren selvforkælelse at tage et ophold på Trinity Hotel. Hotellet ligger tæt ved Lillebælt og Fredericia i meget smukke omgivelser. 

Vælg mellem ophold med 1 eller 2 overnatninger for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i delt dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag
 • Morgenbuffet.

SPOTpris 1.095 kr. for 2 personer. Normalpris 1.895 kr. Spar 42 %

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • Middag (1 hovedret) (første aften)
 • 3-retters middag (anden aften)
 • Morgenbuffet begge dage.

SPOTpris 1.595 kr. for 2 personer. Normalpris 2.995 kr. Spar 46 %

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage med ankomst fredag, lørdag og søndag samt i skolernes ferier til og med d. 31. december 2019. Ankomst søndag er kun muligt ved 1 overnatning.

Tjek ind: Tidligst kl. 14
Tjek ud: Senest kl. 10


Oplevelser nær Trinity
Begiver I jer ud i området omkring hotellet, byder omgivelserne på masser af muligheder for spændende friluftsaktiviteter eller stille gåture. Både store og små vil vende hjem med ny energi og skønne oplevelser i bagagen.

Læg f.eks. vejen forbi Fredericia Vold, som er blandt de største og mest velbevarede fæstningsanlæg i Europa eller tag en tur til det fredede naturområde ved det yderste af Trelde Næs.

Bridgewalking på Lillebæltsbroen 

I maj 2015 var der for første gang brovandring på konstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro, og siden har det været muligt at booke ture med jævne mellemrum. Den spektakulære begivenhed giver folk uden højdeskræk chancen for at nyde den uhindrede udsigt over vandet med alle skibene, vinden, vejret og hvordan broen ryster svagt, når togene kører over.

Lyder det som noget for jer, er det oplagt at bo på Trinity Hotel, hvorfra I også kan se broen. Læs mere om bridgewalking her. Mere information om ledige datoer og billetkøb fås her

Om Trinity Hotel & Konference Center 
Trinity Hotel & Konference Center er beliggende tæt ved Lillebælt og Fredericia i meget smukke omgivelser - med masser af frisk luft lige uden for døren. Alle hotellets værelser er indrettet lyst og venligt med alle tænkelige, moderne faciliteter. Og I kommer til at overnatte I et af hotellets nyrenoverede værelser.

I Restaurant Lillebælt og Café Gerhard & Bar serveres lækre menuer - og her kan I se frem til at nyde såvel aftenmenuen samt morgenbuffet'en som er inkluderet i opholdet.

Under opholdet har I fri adgang til alle hotellets faciliteter som bl.a. tæller fitnesscenter og spillelokale med Nintendo Wii-konsol, billard, dart og bordtennis.

Begejstrede gæster skriver på Tripadvisor:
Fantastisk hotel og konferencecenter. Flot natur og gode omgivelser med udsigt over Lillebælt. Dejlige værelser og maden er helt i top. Godt udgangspunkt for udflugter i syddanmark, og med mulighed for en smuttur på den anden side af grænsen ;-)

Læs flere anmeldelser her

I området
Lader I jer friste til at bevæge jer uden for Trinity Hotel, kan det anbefales at lægge vejen forbi Fredericia Vold, som er blandt de største og mest velbevarede fæstningsanlæg i Europa. Arbejdet med at opføre anlægget startede helt tilbage i 1650, og siden har anlægget været i brug i flere krigshandlinger. Først i 1657, hvor svenskerne stormede fæstningen og siden under det mest berømte slag i 1849. I dag er voldanlægget forvandlet til en bypark, der omkranser Fredericias indre by i en to km lang bemærkelsesværdig formation.

I kan også tage en tur til det fredede naturområde ved det yderste af Trelde Næs. I den tidlige middelalder huserede den fredløse grev Trolle, også kaldet Næssekongen, på næsset. I det 14.-15. århundrede hørte Trelde Næs under kronens skovgods, og siden strides de omkringboende godsejere om rettighederne til området, som især var kendt for sit gode sildefiskeri. I dag er der offentlig adgang til det smukke naturområde med både badestrand og afmærkede naturstier.

Vil I vide mere om, hvad Fredericia og omegn byder på, kan I læse mere på VisitLillebælt Fredericia-Middelfart her

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Trinity Hotel & Konference Center ved at sende en mail til: rec@trinity.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Trinity Hotel & Konference Center kontaktes på tlf.: 82 27 17 17.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage med ankomst fredag, lørdag og søndag samt i skolernes ferier til og med d. 31. december 2019. Ankomst søndag er kun muligt ved 1 overnatning.

Én unik kode gælder for ophold til to personer på Trinity Hotel & Konference Center.

Opholdet med 1 overnatning inkluderer:

 • 1 overnatning i delt dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag
 • Morgenbuffet.

ELLER

Ophold med 2 overnatninger inkluderer:

 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • Middag (1 hovedret) (første aften)
 • 3-retters middag (anden aften)
 • Morgenbuffet begge dage.


Tjek ind: Tidligst kl. 14
Tjek ud: Senest kl. 10


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Trinity Hotel & Konference Centers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Trinity Hotel & Konference Center. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Trinity Hotel & Konference Center

Færgevej 30, 7000 Fredericia


Sidste chance: 12. februar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst