Oplev Hansi Hinterseer i Lübeck

Sidste chance!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Glæd dig til et hyggeligt ophold i Lübeck, hvor turens højdepunkt bliver koncert med selveste Hansi Hinterseer. Det bliver en autentisk aften i schlagermusikkens tegn, hvor Hansi Hinterseer sammen med venner vil synge de store hits, som vi alle elsker og kender. Der er overnatning på Tryp By Wyndham, som ligger 10 minutter med bus fra centrum.

Rejsen inkluderer:

  • Kørsel t/r i bus fra Jylland og Fyn
  • 1 overnatning på 3* Hotel Tryp By Wyndham Lübeck Aquamarin
  • Morgenmad på hotellet
  • Aftensmad på hotellet
  • Koncertbillet (kat 2)

SPOTpris: 1.695 kr. pr. person

Afrejse d. 17. februar. Hjemkomst d. 18. februar


Du vælger dato og opsamlingssted i forbindelse med dit køb på SPOTdeal.

Der er begrænset antal pladser.

Tillæg (betales direkte til Giba Travel):

  • Eneværelsestillæg - 175 kr.

Inden Hansi Hinterseer kastede sig over musikken, havde han en stor skikarriere, som blandt andet resulterede i en VM-sølvmedalje i 1974. Efter han lagde skiene på hylden, kastede han sig i 1994 over musikken. Og siden da har han sunget sig ind i alles hjerter med hans varme stemme og fantastiske hits.

Han har udgivet 20 albums og står bag utallige ørehængere! Man kan sige, at han nærmest er den ukronede Schlagerkonge – og til hans nye show bliver der skruet op for underholdningen under overskriften – Ein Abend mit Freunden. Hansi Hinsterseer har sammensat et show med gæsteoptrædener fra både Stefanie Hertel og Marianne & Michael.

Tryp By Wyndham Lübeck Aquamarin

Hotellet ligger 10 minutter med bus fra Lübecks historiske centrum og det trestjernede hotel byder på en traditionel restaurant med fiske- og skaldyrsretter samt gratis parkering og værelser med gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv.

Samtlige værelser på hotellet har skrivebord og moderne badeværelse. Der er også fælles hotellounge med en gratis internetterminal.

På Tryp By Wyndham tilbydes en stor morgenbuffet. Restaurant Meeresbrise byder på populære hansestad-retter samt fiskeretter til frokost og aftensmad.

Busstoppestedet Roter Löwe ligger 1 minuts gang fra Tryp by Wyndham Luebeck Aquamarin. Herfra er der gode forbindelser til Lübeck Station og det største shoppingområde.

Program

Dag 1
Efter opsamling kører vi til Lübeck, hvor vi med passende pauser undervejs ankommer til Lübeck omkring frokost. Vi ankommer til vores hotel, som ligger centralt og der bliver mulighed for en tur i byen inden afgang til koncerten kl. 17.00. Efter den dejlige koncert, tager vi tilbage til vores hotel, hvor vi nyder en god middag.

Dag 2
Vi nyder den dejlige morgenbuffet og herefter bliver der endnu engang tid til at kigge nærmere på Lübeck inden afgang. Vi kører mod Danmark og hvis tiden tillader det, stopper vi ved grænsen, hvor der bliver mulighed for at handle inden vi ankommer til vores hjembyer.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos GIBA Travel på mail: giba@gibatravel.dk.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der derfor ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GIBA Travel på tlf.: 65 39 10 70 eller mail: giba@gibatravel.dk.


En unik kode gælder for én person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

Kørsel t/r i bus fra Jylland og Fyn
1 overnatning på 3* Hotel Tryp By Wyndham Lübeck Aquamarin
Morgenmad på hotellet
Aftensmad på hotellet
Koncertbillet (kat 2)

Afrejse d. 17. februar. Hjemkomst d. 18. februar.

Der er et begrænset antal pladser til salg, så der tages forbehold for udsolgt rejse. Ligeledes tages der forbehold for aflysning ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på GIBA Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til GIBA Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GIBA Travel

Torvet 3, 1 , 5750 Ringe
Tlf.: 91 52 60 62 | CVR: 38827405 | giba@gibatravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. december 2018 kl. 23:59

Oplev Hansi Hinterseer i Lübeck