Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Jomfrutur fra Hamborg til Barcelona

Tag med på Costa Smeraldas jomfrutur fra Hamborg til Barcelona. Prisen er inkl. bus til Hamborg, 9-nætters krydstogt med helpension, 1 nat i Barcelona og fly hjem. Rejs 21. oktober 2019. Betal kun depositum nu.

JOMFRUTUR FRA HAMBORG TIL BARCELONA - 9-nætters krydstogt med helpension og 1 nat i Barcelona m.m.

Pris6.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Særpris!

Det nyeste skib i rederiet Costas flåde, Costa Smeralda, stævner ud på sin jomfrutur fra Hamborg og sætter kursen mod Middelhavet, hvor hun efterfølgende får fast base.

Costa Smeralda bliver flådens nye flagskib. Hun er 337 meter lang, har 20 dæk og plads til 6.500 passagerer, der kan boltre sig i fantastiske omgivelser. Skibet er en hyldest til italiensk stil og varme med områder, der er inspireret af nogle af de mest kendte pladser i Italien.

Når du går ned ad den brede trappe i agterstavnen, er det som at være på Den Spanske Trappe i Rom, og når du slentrer mellem butikker, barer og restauranter, kan du opleve samme liv og stemning som i den farverige Trastevere-bydel i den italienske hovedstad. Ombord på Costa Smeralda er det dog med den ekstra fordel, at du har en enestående udsigt over havet.

Costa Smeralda er også en sand foregangskvinde, idet hun er det første skib på krydstogtsmarkedet, som sejler på flydende naturgas (LNG) – det reneste fossile brændstof i verden. Dermed genererer hun al sin egen energi både i havne og på havet, hvilket betyder en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, hvilket bidrager positivt til miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden


Rejsen inkluderer:

 • Bus til Hamborg (fly fra København mod tillæg)
 • Fly fra Barcelona til København (Billund mod tillæg)
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • 1 nat på 3* hotel i Barcelona
 • 9 nætter ombord på Costa Smeralda ifølge program og i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 810 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 21. oktober 2019
Indvendig Kahyt Classic: Særpris 6.990 kr. 
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 7.490 kr. 
Udvendig Kahyt Premium: Særpris 9.990 kr. 
Balkon Kahyt Classic*: Særpris 10.990 kr. 
Balkon Kahyt Premium: Særpris 11.490 kr.

* Begrænset udsigt kan forekomme. 

Betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Transfers i Barcelona
 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. 
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de beskrevne.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan

21/10: Transport til Hamborg og check in på Costa Smeralda. Kl. 17.00 afgang Hamborg
22/10: Kl. 19.00 ankomst Rotterdam, Holland
23/10: Kl. 14.00 afgang Rotterdam, Holland
24-25/10: På havet
26/10: Kl. 10.00 ankomst Lissabon, Portugal
27/10: Kl. 18.00 afgang Lissabon, Portugal
28-29/10: På havet
30/10: Kl. 08.00 ankomst Barcelona, Spanien. Overnatning på hotel
31/10: Hjemrejse

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport

Busudrejse d. 21/10:
Sjælland
Kl. 06.30: afgang København (DGI byen)
Kl. 07.00: afgang Kastrup lufthavn

Fyn
Kl. 08.45: afgang Odense v. rasteplads Kildebjerg

Jylland
Kl. 10.00: afgang Kolding v. ”Godset” (lige bag banegården)
Kl. 10.45: afgang Padborg v. OK Servicecenter
Kl. 14.30: ca. ankomst til skibet og ombordstigning.

Mod tillæg 1.000 kr. pr. person kan du flyve fra København:
21/10: kl. 12.00-12.50: København – Hamborg.

I Hamborg er der inkluderet bustransport fra lufthavnen til skibet. Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for ændringer i flytiden. Bestilles direkte hos Øster Lindet.


Fly hjemrejse:

31/10: kl. 13.25-16.25: Barcelona - København

Mod tillæg 1.000 kr. pr. person kan du forlænge med en ekstra nat i Barcelona: Du får en ekstra nat på hotel i Barcelona og dermed mere tid til at opleve byen og dens seværdigheder.

Hjemrejsen bliver da: 1/11: kl. 13.25-16.25: Barcelona - København

Mod tillæg 1.200 kr. pr. person kan du forlænge med en ekstra nat i Barcelona og flyve hjem til Billund: Du får en ekstra nat på hotel i Barcelona og dermed mere tid til at opleve byen og dens seværdigheder. Hjemrejsen bliver da til Billund:

1/11: kl. 16.00-18.45: Barcelona - Billund

Der tages forbehold for ændringer i alle flytiderne.


Transfer mellem lufthavn og skib er eksklusive. En taxa koster ca. 40 € pr. vej. Alternativt kan lufthavnsbussen (ca. 6 € pr. person pr. vej) til Placa Catalunya i Barcelona centrum benyttes. Herfra koster en taxa til krydstogtterminalen ca. 15 €.


Hotel i Barcelona
Du bor lige i ”smørhullet” i centrum af Barcelona på et rigtig pænt 3* hotel. Hotellet ligger få minutters gang fra den berømte La Ramblas, de hyggelige små gyder i det gotiske kvarter med restauranter, butikker og i kort afstand fra gågaden. Der er gode værelser med varme og reception. Ophold med morgenmad.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.170 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 2.025 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 3.990 kr.
Voksne: 5.490 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.000 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 2.800 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 3.300 kr.

Ved forlængelse af ophold i Barcelona er tillægget 500 kr. højere for alle kahytstyper.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram her


Skibet Costa Smeralda
Turen byder på spændende oplevelser ved de lange anløb, men selvfølgelig er der også tid til ren afslapning ombord på dette smukke, nye krydstogtsskib. Costa Smeralda er det nye flagskib og oser af afslapning og atmosfære med områder inspireret af kendte italienske pladser og seværdigheder og dæk opkaldt efter italienske havnebyer.

Skibet medtager mere end 6.500 passagerer, der bor i lyse, moderne kahytter og kan lade sig forkæle af godt 1.700 besætningsmedlemmer.  

Costa Smeralda har en stor spa- og wellness-afdeling med bl.a. terapipools og tyrkisk bad. Derudover findes fire pools, fitnesscenter, et smukt teater, kasino, diskotek, 11 restauranter og meget mere.

Ombord på skibet er der fri adgang til de fleste af skibets faciliteter, og hver dag er der underholdning for store og små – ikke mindst show i teateret hver aften.


Rejsebeskrivelse
På dette krydstogt kan du nyde godt af ekstra lange anløb i både Rotterdam og Lissabon. I begge byer ligger skibet natten over, så du også får aftenstemningen med.

Den hollandske storby, Rotterdam, har Europas største havn, og skibet lægger til tæt på byens centrum. Tag eventuelt en vandtaxi for at komme hurtigere rundt i byen eller kryds den spektakulære Erasmus-bro, hvis arkitektur leder tankerne hen på en blanding mellem et sejlskib og en harpe, til fods. Byen er fyldt med fascinerende bygningsværker som f.eks. de ikoniske Kube-huse, det 185 m høje udsigtstårn, Euromast, og den særegne markedshal. En gåtur rundt i byen byder derfor på nye, spændende syn rundt om hvert gadehjørne. Ikke langt fra byen finder du også en af Hollands mest berømte og idylliske seværdigheder: Kinderdijks 19 vindmøller, der blev bygget i 1740 for at bekæmpe oversvømmelser.

Indsejlingen til den portugisiske hovedstad, Lissabon, giver dig det bedste udsyn til tre af byens prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon desuden på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Besøg f.eks. det smukke Jeronimos kloster og Vasco da Gamas Akvarium, der huser omkring 4.000 dyr fra hele verden. Lidt udenfor Lissabon finder du også den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

Om morgenen den 30. oktober er du fremme i Barcelona, hvor du efter en skøn, afslappende morgenmad forlader skibet. Ferien er dog ikke slut endnu, for du har en sidste overnatning på centralt beliggende hotel i denne evigt skønne by. Dermed bliver der tid til at se og opleve mange af de store seværdigheder som f.eks. finurlige La Sagrada Familie, imponerende Camp Nou og livlige Las Ramblas, inden du atter flyver hjem til Danmark efter en vidunderlig rejse ombord på betagende Costa Smeralda.

Kahytstyper
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage.

Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Bus til Hamborg (fly fra København mod tillæg)
 • Fly fra Barcelona til København (Billund mod tillæg)
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • 1 nat på 3* hotel i Barcelona
 • 9 nætter ombord på Costa Smeralda ifølge program og i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 810 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Transfers i Barcelona
 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. 
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de beskrevne.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, hotellet, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du deltager på skibets jomfrutur og må derfor være forberedt på, at der kan være visse ”begynder vanskeligheder” ombord, ligesom der kan forekomme enkelte mindre mangler. Der kan altså opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogts- og flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne. Priser her vil ikke kunne kombineres.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 15. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst