Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

3-retters frokost eller middag på FRÜD

Sæt gastronomien i centrum med en skøn spiseoplevelse på Früd i Aarhus. Her forenes franske fornemmelser med nordiske råvarer, hygge og en god portion talent. En helt speciel gave til livsnyderen, der sætter pris på et ganske særligt måltid.

FRÜD - 3-retters frokost med champagne eller storslået middag m. vinmenu og meget mere. Fra 298 kr.

Pris298

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
217 solgte

Værdi420

Rabat29

Spar122

Besøg Früds Brasserie & Restaurant i Aarhus og bliv en stor, gastronomisk oplevelse rigere.

Vælg mellem:

 • Frokost 
  3 friske retter & 1 glas champagne
  SPOTpris 298 kr. Normalpris 420 kr. Spar 29 %

 • Middag - Früds franske oplevelser
  3 dejlige retter
  Snacks
  Appetizer
  Aperitif
  Vinmenu
  SPOTpris 549 kr. Normalpris 649 kr. Spar 15 %

Frokosten kan indløses mandag til fredag kl. 11.30-15.30
Aftenmenuen kan KUN indløses torsdag med ankomst kl. 18.30

Indløsningsperiode: Fra den 5. december 2018 til og med 20. februar 2019.

OBS! De 3 retter (forret, hovedret og dessert) vælges frit fra Früds á la carde menukort.

Om frokosten
Glæd dig til god mad og fantastisk stemning. Som i Frankrig byder Früd dagligt på en frisk 3-retters menu, som du kan nyde på 1 time, hvis du har travlt. Eller som du kan give dig god tid til, så du også kan opleve restauranten. De 3 retter (forret, hovedret og dessert) vælges fra Früds á la carde menukort.

Om middagen
Om aftenen omdannes brasseriet til Früds Restaurant. Der er fokus på enkle serveringer, på vine som matcher den gode franskinspirerede mad og frem for alt på hygge! Du får en fantastisk alt inklusiv-pakke med snacks, appetizer, aperitiff og tre dejlige retter. Hertil kommer vinmenuen, som er nænsomt udvalgt af husets vinleverandør og serveres ved bordene, selvfølgelig ad libitum. Foretrækker du øl eller måske en alkoholfri aften, giver du bare besked ved bestilling. Så sammensætter Früd en øl- eller saftmenu specielt til dig. Aftenen sluttes af med kaffe, avec og lidt sødt til.

For at det hele kan lade sig gøre til denne attraktive pris, åbner Früd restaurantens døre kl. 18.30 og siger tak for i aften igen kl. 22.00.Früds Brasserie & Restaurant

Hos Früds er der fokus på vidunderlig mad. Køkkenet er enkelt og ligetil – klassiske franske retter med inspiration fra Nice, men baseret på danske råvarer ofte med fisk og grønt i centrum. Mange af Früds drikke er ligeledes hentet i det franske. Du har dog mulighed for at tage på små udflugter til andre lande også.

Om dagen kalder de det for Früds Brasserie. Det handler om suveræn mad og drikke serveret i et godt tempo til dig, som er på farten eller måske i færd med at gå en tur langs Aarhus Bugten.

Om aftenen omdannes brasseriet til Früds Restaurant med fokus på enkle serveringer, vine som matcher den gode franskinspirerede mad og frem for alt på hygge! 

Bag Früd står Jürgen Frühwirth. Han kommer kommer fra det bjergrige Østrig og er uddannet på det berømte Landhaus Bacher, der med sine 2 Michelinstjerner gav god grobund for Jürgen's madfilosofi. Før vejen gik til Danmark, havde Jürgen bl.a. brilleret ved at servere for det norske kongehus samt at være kok ved Nobelfesten i 1999. I Danmark var Jürgens første stop SAS Radisson i Aarhus, hvor han styrede det pulserende køkken og inspirerede både kolleger og gæster med spændende anretninger.

Med Früd har Jürgen Frühwirth virkeliggjort en drøm om at skabe et univers, hvor stemning og oplevelse er raffineret og international, men dog stadig varm, personlig og uforglemmelig.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Reservér dit bord på https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/table/pax/1924/2 ved at klikke af i feltet 'SPOTdeal'. Husk også at oplyse den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Frokosten kan indløses mandag til fredag kl. 11.30-15.30
Aftenmenuen kan KUN indløses torsdag med ankomst kl. 18.30

Indløsningsperiode: Fra den 5. december 2018 til og med 20. februar 2019.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for den valgte spiseoplevelse på FRÜD.

Frokost
3 friske retter & 1 glas champagne

eller

Middag - Früds franske oplevelser
3 dejlige retter
Snacks
Appetizer
Aperitif
Vinmenu

OBS! De 3 retter (forret, hovedret og dessert) vælges frit fra Früds á la carde menukort.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til FRÜD.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

FRÜD

Dalgas Avenue 54, 8000 Aarhus C


Sidste chance: 24. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst