Spa og gastronomi på Elisefarm Herregård

Sidste chance!

Få uforglemmelige oplevelser midt i naturen med et ophold på Elisefarm Herregård. Den gamle herregård ligger naturskønt i Skåne, og de historiske bygninger er omgærdet af en sjælden ro, som får skuldrene ned og tankerne væk fra hverdagens trummerum.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Midt i naturskønne omgivelser i Skåne finder I Elisefarm Herregård. Ellisefarm er omgivet af stedets egen 18-hullers golfbane, som byder på en fantastisk udsigt over Ringsjön, og lader I blikket glide endnu længere ud, er der marker så langt, øjet rækker.

 

Herregården byder desuden på en vidunderlig spaafdeling, hvor der for alvor skrues op for velværen, og når I går til bords i Restaurant Orangeriet om aftenen, sættes der ekstra trumf på forkælelsen med en dejlig 2-retters middag.

 

Elisefarm Herregård ligger tæt på motorvejen, så fra I krydser Øresundsbroen, tager det kun omkring en halv time i bil, før I kører op ad herregårdens indkørsel.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Lille, intimt spahotel i naturskønne omgivelser og med et fantastisk herregårdsmiljø
 • Inkl. adgang til stort, udendørs spaområde med opvarmede pools
 • Hotellet har deres egen prisbelønnede golfbane, og Elisefarm er bl.a. kåret som nr. 2 på ranglisten over Sveriges Bedste Golfhoteller af magasinet Golf Digest

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 2-retters middag i Restaurant Orangeriet
 • Entré til hotellets spa - enten første dag kl. 19.00-22.00 eller anden dag kl. 08.30-11.30
 • Morgenmad
 • Gratis parkering (ladestandere til rådighed)

 

SPOTpris 1.245 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - fredag til og med den 22. december 2024. Dog ikke i juli og august.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Elisefarm Herregård.

 

 • Tillæg ved ankomst fredag: 250 SEK pr. person

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.30.


Elisefarm Herregård

Hos Elisefarm Herregård bliver I indlogeret i et afslappende miljø med et fint udbud af faciliteter, som sender jer godt på vej mod en fornøjelig hoteloplevelse. Hotellet har både egen restaurant, spa og golfbane, og hertil kommer de utroligt smukke omgivelser, som lægger op til dejlige gåture.

 

På den 4-stjernede herregård finder I foruden et stort, åbent køkken med pejs også to stuer med sofaer og lænestole, hvor der er rig mulighed for gode stunder. I herregårdens have finder I det indbydende spaområde, og I den smukke, gamle staldbygning er der indrettet værelser på de to plan, hvor nederste etage har fire store dobbeltværelser med høje lofter, og hvor man fra øverste etage har udsigt til Ringsjön og golfbanen fra stort set alle værelser.

 

Restaurant Orangeriet

Mottoet i køkkenet på Elisefarm er, at hvert måltid skal være en oplevelse. Køkkenet ledes af Robin Hägneryd, som er drevet af passionen for mad, vin og service, og som har erfaring fra flere af de bedste restauranter i Sverige. Sammen med sit team serverer han dejlige retter i et gæstfrit miljø, og det kyndige team supplerer gerne med anbefalinger til drikkevarer, der komplimenterer maden.

 

Restauranten byder således på veltilberedt mad med inspiration fra årstidens variationer, hvor de nøje udvalgte råvarer ofte er lokale.

 

Spaen

I spaområdet finder I et afslappende og beroligende miljø, hvor I kan nyde en tiltrængt pause fra hverdagen. Området indbyder med en fantastisk udendørs pool, der er opvarmet hele året, og I finder derudover både indendørs og udendørs afslapningsområder, sauna og dampbad. I direkte tilknytning til spaafdelingen er der desuden en stor udendørs swimmingpool, som er opvarmet i sæsonen (maj-september), og vil I forkæles ekstra, er der mulighed for at tilkøbe behandlinger på stedet.

 

Aldersgrænsen i spaen er 16 år. 

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et hjemligt værelse med en rar atmosfære og landlig karakter. Alle hotelværelser er unikt indrettede og byder på en fin udsigt over Ringsjön, golfbanen eller haven.

 

Godt at vide

Elisefarm tilbyder gratis parkering til alle gæster, og der er to ladestandere til rådighed.


Elisefarm-Herregård.jpg

Du reserverer opholdet hos Elisefarm Herregård på mail til info@elisefarm.se. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal og den unikke kode fra værdibeviset samt ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - fredag til og med den 22. december 2024. Dog ikke i juli og august.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 2-retters middag i Restaurant Orangeriet
 • Entré til hotellets spa - enten første dag kl. 19.00-22.00 eller anden dag kl. 08.30-11.30
 • Morgenmad
 • Gratis parkering (ladestandere til rådighed)

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Elisefarm Herregård.

 • Tillæg ved ankomst fredag: 250 SEK pr. person

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.30.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Elisefarm Herregård.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Elisefarm Herregård

Fogdarp 747 , 24396 Höör , Sverige , info@elisefarm.se
Hjemmeside |

Sidste chance: 29. maj 2024 kl. 23:59

Ophold på Elisefarm Herregård