Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Julekasse med 12 fl. fra Laudrup Vin

Spar 40 % på en julekasse med 12 flasker vin, hvor der både er cava, rødvin, hvidvin og portvin.

Julekasse med cava, rødvin, hvidvin og portvin. Du får i alt 12 flasker, og prisen er inkl. fragt.

Pris1.049

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
9 solgte

Værdi1.770

Rabat40

Spar721

Med denne lækre julekasse fra Laudrup Vin, har du både cava til velkomstdrinken, vin til anden og flæskestegen og portvin til risalamanden.

Julekassen indeholder:

  • 1 fl. Cava Brut Ramiro II, økologisk Spanien
  • 4 fl. Vinalba Chardonnay 2016, Argentina
  • 6 fl. Hollows Shiraz Mount Langi Ghiran 2013
  • 1 fl. Portvin Quinta Infantado Tawny, Portugal.

SPOTpris 1.049 kr. Normalpris 1.770 kr. Spar 40 %

Prisen er inkl. levering.

Laudrup Vin leverer vinen med Danske Fragtmænd til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

OBS: I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar. Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.


Cava Brut Ramiro II
Cava på macabeo og chardonnay dyrket økologisk i nordøstspanske Cariñena. Farven er gylden og delikat og ledsages af en flot aroma af intense æble- og pæretoner, lime og hvide blomsternoter.

Den er frisk og frugtig i munden med en flot velbalanceret syre og fine vedholdende bobler, der tilsammen fortæller historien om en imødekommende og vellavet cava i flot balance.

Vinalba Chardonnay
100% Chardonnay vinificeret i en, for området, lidt utraditionel men spændende stil.

For at få en så frisk og saftig chardonnay som muligt, så er vinen ikke lagret på egetræsfade, men udelukkende ståltanke.

Den har en gylden farve med en intens aroma af tropiske frugter og blomster. En rund og velbalanceret hvidvin med god, frisk fylde.

Hollows Shiraz Mount Langi Ghiran
100% Shiraz fra Grampians-regionens relativt kølige klima i det vestlige Victoria. Druerne kommer fra Hollows' nordlige skråninger i Mount Langi Ghiran. På den sydlige halvkugle er dette ensbetydende med masser af lys, og det er netop den relativt kølige beliggenhed, der sammen med de mange solskinstimer er med til at danne grundstammen i denne vin. Fokus er således på at fremelske druernes naturligt krydrede og frugtige karakteristik - tilføjet lidt ekstra kompleksitet og fylde gennem de ca. 8 måneders lagring i franske egetræsfade (25% nye).

I glasset optræder farven mørk med et lilla skær, alt imens aromaen byder på blåbær, modne kirsebær, brombær og chokolade med et strejf af en række livlige krydderier og lidt skovbund. Der er noget karakteristisk sødmefuldt Shiraz over frugtprofilen, samtidig med at den bløde og næsten silkeagtig struktur, den saftige frugtsyre og eftersmagens præg af sort peber afslører oprindelsen i Grampians' kølige klima.

Hollows Shiraz har efterhånden opnået en perfekt modenhed uden at have sluppet sin saft og friskhed.

Portvin Quinta Infantado Tawny
Infantados Tawny blandes af 3-4 forskellige årgange, og som altid med Infantado er vinene dyrket økologisk.

Brunrød og orange står vinen flot i glasset med klassisk Tawny-nuancer i duften med bl.a. appelsinskal, læder, brun farin og hasselnødder. Smagen er struktureret og pakket med nødder, appelsinskal og nougat med en let sødme i eftersmagen. Dette er stor klassisk Tawny, der kan anvendes til et bredt udvalg af ikke alt for søde desserter, ost eller blot til et glas i utide.


Laudrup Vin
Laudrup Vin kan dateres tilbage til 90’erne, da familierne Laudrup og Buhl i Barcelona valgte at forene deres lidenskaber for spansk vin og gastronomi. Ved hjemkomsten til de nordlige himmelstrøg viste det sig hurtigt, at man ikke kunne købe alle de kvalitetsprodukter, som de havde nydt i Spanien. Derfor begyndte Laudrup Vin i 1993 at importere et lille antal flasker hjem til venner, familie og bekendte.

Det tog dog hurtigt fart, og i dag har virksomheden knap 20 ansatte, der i juni kunne fejre Laudrup Vins 25-års jubilæum.

Læs mere om Laudrup Vin

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Laudrup Vin leverer vinen med Danske Fragtmænd til den angivne adresse inden for 3 hverdage.

OBS: I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar. Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for en julekassen, der indeholder:

  • 1 fl. Cava Brut Ramiro II, økologisk Spanien
  • 4 fl. Vinalba Chardonnay 2016, Argentina
  • 6 fl. Hollows Shiraz Mount Langi Ghiran 2013
  • 1 fl. Portvin Quinta Infantado Tawny, Portugal.

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Laudrup Vin.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Laudrup Vin

Mileparken 13, 2740 Skovlunde


Sidste chance: 14. december 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst