Skønt ophold på Norsminde Kro

Sidste chance!

Norsminde Kro lidt uden for Aarhus er det helt rigtige sted, hvis I er på udkig efter en skøn miniferie, der byder på både god vin, lækker mad og kulturelle oplevelser. En julegave, der er lige i øjet til den sande livsnyder.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Glæd jer til et skønt ophold på Norsminde Kro. Oplevelsen starter med ren forkælelse fra konditoriet, der byder på kaffe/te og dagens konditorkage. Herefter kan I gå en lille tur og besøge havnen og stranden, der er kroens tætteste naboer. Når I igen har samlet appetit, kan I lade jer forkæle med en afternoondrink i vinkælderen, før den 3-retters brasseriemiddag serveres. 

Næste dag starter med den store morgenmad med lokalt indhold, hvorefter I har hele dagen til at tage på oplevelse og benytte jer af entrébilletten til Aros i Aarhus. Lad dagens indtryk bundfælde sig i selskab med en afternoon drink i vinkælderen og gå måske på opdagelse Norsmindes vinbutik, der har gode tilbud på vine af egen import. Aftenen sluttes af med en lækker tapasinspireret middag. Morgenen efter er der igen lækker morgenmad på programmet, inden I kan begive jer hjemad efter et par skønne dage på Norsminde Kro.

Opholdet er for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger i rummeligt dobbeltværelse
  • Eftermiddagskaffe/te med dagens konditorkage 
  • Afternoon drink i Norsminde vinkælder begge dage
  • 3-retters brasserimenu (1. aften)
  • Aftenmenu bestående af tapas-inspirerede retter, der serveres som delvis deleretter (2. aften)
  • Stor lokal, hjemmelavet morgenmad begge morgener
  • Entrebillet til Aros i Aarhus
  • 'Råt for Usødet' - 460 siders bog fra Norsminde Kro med opskrifter m.m.

SPOTpris 2.498 kr. Normalpris 4.598 kr. Spar 45 %

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdage, onsdage, torsdage og fredage fra d. 10. januar til og med d. 14. april 2019.

Tillæg (betales direkte til Norsminde Kro):

  • Ankomst fredag - tillæg på 200 kr. pr. person pr. person pr. nat.
  • Mulighed for opgradering til terrasseværelse med himmelseng - tillæg på 100 kr. pr. person pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.
 


Norsminde Kro
Oplev et af landets i særklasse bedste spise- og opholdssteder, og nyd et ophold, som kun de færreste andre kroer kan hamle op med. Norsminde Kro ligger ikke langt fra Aarhus i et naturskønt område ved å, hav og fjord. Du kan også benytte lejligheden til at tage et smut til AROS i Aarhus eller Moesgaard Museeum, der begge ligger tæt på Kroen.

I kroens brasserie lægges der stor vægt på kvalitet og gode råvarer fra lokalområdet. Udover et fremragende køkken byder brasseriet også på et stort udvalg i øl og vin, både på glas og naturligvis i flasker, som kan vælges fra det store vinkort, hvor størstedelen er egen import. 

Aarhus Update har lagt vejen forbi og skriver bl.a.:

"Maden var skarp og ikke mindst lavet med en sjældent set præcision. Betjeningen var den tredje bedste i Danmark. Så den kunne vi heller ikke klage over... Norsminde Kro kan deres kram. Ikke noget praleri, men ærlig mad, som smager godt. Norsminde Kro er mere end et udflugtssted. Meget mere."

Læs evt. hele anmeldelsen her.

Udover en uovertruffen betjening og god mad gemmer Norsminde Kro på masser af spændende historier. En af dem går på, at den senere så berømte forfatter og præst St. St. Blicher under et ophold på kroen efter sigende blev forelsket i kromandens smukke datter og senere skrev et digt herom.

I dag er den anmelderroste kro et sted med masser af liv. Der værnes om historien og de særlige værdier, og på den baggrund har Norsminde Kro for længst etableret sig på den kulinariske stjernehimmel.



SPOTdeals kunder er begejstrede! 

Opholdet på Norsminde Kro er meget populært blandt besøgende. Vi har bl.a. fået følgende feedback fra vores SPOTdeal-kunder:

"Stedet er meget hyggelig, dejlig mad, spændende vinkælder. Det var et godt tilbud hvor vi fik noget for pengene."

-Jette, marts 2017.

"Vi var ovenud tilfredse med service - betjening - mad og vin i hyggelige omgivelser, og samtidig er værelserne i orden."

-Jan, marts 2017

" Dejlige lokaler og værelser. Fik en ekstra forret. God mad og fantastisk betjening."

-Kurt, marts 2017

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold på mail spotdeal@norsminde-kro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte i forbindelse med reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Norsminde Kro kontaktes på tlf.: 86 93 24 44 (mandag kl. 09.00 - 15.00, tirsdag-lørdag kl. 08.00 - 17.00, søndag kl. 08.00 - 15.00).

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdage, onsdage, torsdage og fredage fra d. 10. januar til og med d. 14. april 2019.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Norsminde Kro.

Opholdet er for 2 personer inkluderer:
2 overnatninger i rummeligt dobbeltværelse
Eftermiddagskaffe/te med dagens konditorkage
Afternoon drink i Norsminde vinkælder begge dage
3-retters brasseri menu (1. aften)
Aftenmenu bestående af tapas-inspirerede retter, der serveres som delvis deleretter (2. aften)
Stor lokal, hjemmelavet morgenmad begge morgener
Entrebillet til Aros i Aarhus
'Råt for Usødet' - 460 siders bog fra Norsminde Kro med opskrifter m.m.

Tillæg (betales direkte til Norsminde Kro):
Ankomst fredag - tillæg på 200 kr. pr. person pr. person pr. nat.
Mulighed for opgradering til terrasseværelse med himmelseng - tillæg på 100 kr. pr. person pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Norsminde Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Norsminde Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Norsminde Kro

Gl. Krovej 2, 8300 Odder
Tlf.: 86 93 24 44 | CVR: 30604695 | norsminde@norsminde-kro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2018 kl. 23:59

Ophold for 2 på Norsminde Kro