Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Topanmeldt Cuvee Alexandre Merlot Lapostolle 2011

12 flasker topanmeldt Cuvee Alexandre Merlot Lapostolle 2011 fra en af de absolut bedste vinhuse i Chile. Vinen har bl.a. høstet fem stjerner i Ekstra Bladet og Jyllands-Posten.

12 flasker topanmeldt Cuvee Alexandre Merlot Lapostolle 2011 fra Philipson Wine.

Pris 1.139

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
45 solgte

Værdi2.028

Rabat43

Spar889

Druerne til Cuvee Alexandre Merlot Lapostolle 2011 kommer fra Apaltamarken i Colchagua Valley og udvalgte marker i Rapel Valley i det centrale Chile. Casa Lapostolle er en af de absolut bedste vinhuse i Chile. Vinstokkene til Cuvee Alexandra Merlot er 60 år gamle og kun de bedste druer benyttes i denne vin. Vinen har høstet fem stjerner i Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og BT.

Vinen har uden tvivl de store Pomerol-slotte som forbillede og er meget elegant. Bouqueten er pakket med sort frugt og et strejf af mokka, og smagen er perfekt velafbalanceret og afrundes med en silkeblød finish.

Anmeldelser

  • Ugens Vinder: Alt om vin
  • 5 stjerner Ekstra Bladet
  • 5 stjerner Winelab.dk
  • 5 stjerner Finansbureauet.dk
  • 5 stjerner Jyllands-Posten.

Tilbuddet gælder for

  • 12 fl. Cuvee Alexandre Merlot Lapostolle 2011

SPOTpris 1.139 kr. Normalpris 2.028 kr. Spar 43 %

Prisen er inkl. fragt.

OBS: Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines senest senest den 10. november 2018. Se mere under "sådan køber du".


Kompromisløs tilgang til kvalitet
Lapostolle ejes af Marnier-Lapostolle familien, som bl.a. også ejer den verdensberømte likør, Grand Marnier. Familien har været involveret i vinproduktion i generationer med udgangspunkt i Loiredalen i Frankrig. Siden skabelsen af Lapostolle i 1994 har familien haft den samme kompromisløse tilgang til kvalitet, som har gjort likørmærket til en verdenssucces.

Det hele startede med, at Alexandra Marnier-Lapostolle og hendes mand, Cyril de Bournet, blev bjergtaget af den berømte Apalta-mark i Colchagua Valley, hvor druerne til flere af topvinene nu dyrkes. Under Alexandras ledelse har Lapostolle fra dag et indtaget en ledende position i Chiles voksende vinindustri qua sin fremsynethed og innovative tilgang.


Chiles store potentiale og verdensberømt fransk winemaker
Hos Lapostolle er visionen lige så simpel, som den er ambitiøs; at skabe vine i verdensklasse ved at udnytte fransk ekspertise og det unikke klima i Chile. Lige fra begyndelsen har man haft den verdensberømte franske winemaker Michel Rolland tilknyttet som konsulent. Lapostolle har været blandt de fremmeste pionerer, når det gælder udvikling af vinmarker i Chiles forskellige underområder, og dermed lokalisere i hvilket terroir de enkelte druer giver de bedste resultater.

Økologi og biodynamik
Apalta vinmarken tæt på vingården dyrkes økologisk og biodynamisk, men vinene certificeres ikke. Selve høsten foretages om natten i alle vinmarker, hvorved man får friskere, frugtigere og sprødere druer. Man arbejder udelukkende med lave udbytter. De høstede druer fragtes tillige i kølebiler til vingården, så druerne bevarer temperaturen fra høsttidspunktet. Selve vinifikationen foregår så naturligt som muligt. Eksempelvis anvendes udelukkende naturgær i rødvinene, og vinene modtager kun en nænsom filtrering.

Chiles første CO2 neutrale vingård
Udover økologisk og biodynamisk produktion vælger Lapostolle altid de miljørigtige løsninger. Trækasser, papir til etiketter og korkpropper kommer udelukkende fra bæredygtige skove. Flaskerne er lavet af 60-70 % genbrugsglas, og Casa serien er fra årgang 2009 tappet på flasker der er 15% lettere end tidligere. Lapostolle er certificeret som CarbonNeutral(r) iflg. The CarbonNeutral Protocol. Det vil sige, at CO2-udledningen fra opbevaring og forsendelse af vin fra vingården til markedet er blevet målt og balanceret til netto nul gennem højkvalitets energibesparende projekter.

Lapostolles vinmarker udgør 9,3% af alle økoligsk dyrkede marker i Chile ifølge www.sag.cl .Lapostolles vinmarker udgør 27% af alle biodynamiske vinmarker i verden registreret af Demeter Lapostolles. 3 vinmarker er blandt de 6 største biodynamiske vinmarker i verden ifølge www.database.demeter.net/oppub 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du følge disse trin:

  • Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal()
  • Indtast din unikke kode i feltet ”indtast dealkoder”, Klik på 'tilføj dealkode'.
  • Har du købt flere beviser indtaster du dem ligeledes her, husk at klikke indløs efter hvert bevis
  • Klik herefter på 'Gå videre' og følg vejledning herfra.


Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.

Vinen skal bestilles senest den 10. november 2018.

Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 12 fl. Cuvee Alexandre Merlot Lapostolle 2011.

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal


Sidste chance: 03. november 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst