Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Eventyrlige Malta

Malta ligger som en eventyrlig perle i Middelhavet og byder sine gæster på azurblåt vand, forrygende oplevelser og fantastisk natur. Du får 3-7 nætter på 4* hotel med morgenmad og fly. Rejs på udvalgte datoer fra april til juni 2019. Pris fra 2.490 kr.

MALTA - 3-7 nætter på 4* hotel med morgenmad. Afrejse fra BLL eller CPH fra april til juni 2019.

Pris2.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
24 solgte

Særpris!

Som en eventyrlig perle i Middelhavet, ligger Malta knap synlig på et verdenskort med en beskeden størrelse der svarer til halvdelen af Bornholm. Alligevel er Malta som et skattekammer, der byder på forrygende oplevelser, fantastisk natur og en spændende historie.

Overalt langs kysten ser du det azurblå havvand bølge ind i de smukke laguner og bruse op ad de vilde klippekyster. Midt mellem dette storslående syn er der gavmildt strøet med små strande, hvor turisterne for længst har holdt deres indtog.

Men Malta er mere end det - en turbolent fortid har sat sit præg på øen og dens kultur. Forfatteren Dan Turéll beskriver det måske bedre end nogen anden i sin bog "Mord på Malta", som også er skrevet på øen. Ud over sol og vand kan du på Malta opleve autentiske middelalderbyer med smalle gader, hyggelige havnepromenader, smukke sejlture med besøg i grotter og hovedstanden Valletta.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Malta t/r med Ryan Air eller Norwegian
 • 10 kg håndbagage
 • 3, 4 eller 7 nætter på 4* Santana Hotel
 • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat som betales direkte til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Børn (0-1 år) uen flysæde - 500 kr.
 • Børn (2-11 år) - 25% rabat i følge med 2 fuldtbetalende voksne
 • Transfer kan købes fra lufthavnen til hotellet t/r - 150 kr. pr. person
 • Ekstra bagage fra Billund (20 kg) t/r - 460 kr. (bestilles sammen med rejsen)
 • Ekstra bagage fra København (20 kg) t/r - 530 kr. (bestilles sammen med rejsen)
 • Eneværelsestillæg - 325 kr. pr. overnatning
 • All Inclusive på hotellet - 240 kr. pr. person pr. dag
 • Game of Thrones udflugt - 455 kr. (Lørdage).

Området
St. Pauls Bay er som så mange andre byer en lille fiskerby, som nu er vokset sammen med de populære feriesteder Bugibba og Qawra. Til sammen byder de på en af Maltas mest eftertragtede ferieområder, som ligger på øens nordøstlige kyst. Alle tre byer ligger i gåafstand fra hinanden og kan nåes langs den skønne strandpromenade.

Det er et område, som malteserne selv tager til, når de vil have en rolig, skøn ferie med tilstrækkeligt med aftenliv. Om aftenen samles både lokale og turister i et herligt mix på den lange strandpromenade. Her findes et enormt udbud af restauranter, caféer og barer. Hvis du vil spise rigtigt godt, anbefales det at gå til St. Pauls Bays gamle kvarter, hvor de bedste restauranter findes. Det største shoppingudbud findes i Bugibba. Her finder du også det international kasino.


Hotellet - 4* Santana Hotel
Et populært og indbydende familiehotel med en flot panoramaudsigt fra tagterrassen. Du bor i Maltas mest attraktive område ved smukke St. Pauls Bay tæt på shopping, restauranter, strand og stemningsfuld strandpromenade. Hotellet byder på tre dejlige solterrasser, hvoraf den ene er tagterrassen. Det er også her du finder den udendørs pool. Mens du nyder udsigten over St. Pauls Bay kan du passende nyde en drink fra poolbaren.

Svigter vejret en dag kan du stresse af i wellnessområdet, som byder på spa, sauva, jacuzzi, fitness og skønhedsbehandlinger (mod tillæg). Der er også en indendørs pool. Restaurant Moire byder indenfor i en stilfuld atmosfære til alle måltider, mens stilen er mere afslappet i Cafe Castagna. Zazen Garden er hotellets nye udendørs have med indbydende stemning – oplagt til en drink eller læse i en god bog. Opholdet inkluderer morgenmad

Alle væreler er udstyret med aircondition, TV, radio, telefon, safebox, minibar og kedel (medbring selv kaffe og te).

Max 3 personer pr. værelse. Familieværelser til 4 personer på forespørgsel.


Udflugt (Tilkøb)

I fodsporene på optagelserne til Game of Thrones

Maltas gamle arkitektur, fæstninger og stenrige kystlandskaber er den perfekte kulisse til King's Landing i optagelserne til eventyrfilmen Game of Thrones. På denne heldagstur oplever I et par af Maltas højdepunkter, samtidig med at I genoplever figurernes stræben efter magt netop, hvor det hele begyndte. I er i selskab med to lokale aktører, som har deltaget i mange af de filmoptagelser, som Malta har lagt jord til – inkl. den første GOT. I ser byen Mdina - der i Middelalderen var hovedstad på Malta – og som i filmen er King's Landing med gården af armoren Tobho Mott, Baelish-bordel, King's Gate, Coppersmith's Wynd og Cobbler Square. I kommer til Birgu, der er kendt som Red Keeps kraniekabinet alias det sidste hvilested for de mystiske drager. Og mange andre steder på Malta. En uforglemmelig dag med mystik, drama og eventyr.

Thrones fans kan diskutere Ned Stark, Daenerys og Westeros med deres tourguide. Samtidig deler guiderne deres oplevelser ved at arbejde side om side med de største skuespillere fra serien som Emilia Clarke, Sean Bean og danske Nikolaj Costar-Wadau etc. Turen er også velegnet for folk, der ikke kender filmen, da man får en glimrende rundtur på Malta – til steder man ellers ikke lige ser. Flere steder på turen er normalt ikke åben for offentligheden.

Turen er på engelsk. Der bliver holdt frokoststop med en skøn udsigt. Frokost er ekskl. Børn skal være min. 5 år for at deltage. Opsamling i st. Pauls Bay mellem 08.00 – 09.00. Turen kører hver lørdag. Pris 455 kr.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer, udløbsdato på passet og oplysninger om eventuelle tilkøb. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Øster Lindet.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Malta t/r med Ryan Air eller Norwegian
 • 10 kg håndbagage
 • 3, 4 eller 7 nætter på 4* Santana Hotel
 • Morgenmad alle dage.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat som betales direkte til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Børn (0-1 år) uen flysæde - 500 kr.
 • Børn (2-11 år) - 25% rabat i følge med 2 fuldtbetalende voksne
 • Transfer kan købes fra lufthavnen til hotellet t/r - 150 kr. pr. person
 • Ekstra bagage fra Billund (20 kg) t/r - 460 kr. (bestilles sammen med rejsen)
 • Ekstra bagage fra København (20 kg) t/r - 530 kr. (bestilles sammen med rejsen)
 • Eneværelsestillæg - 325 kr. pr. overnatning
 • All Inclusive på hotellet - 240 kr. pr. person pr. dag
 • Game of Thrones udflugt - 455 kr. (Lørdage).


Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 02. november 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst