Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Skiferie i Italien

Hotel Montivas Lodge i Livigno er det perfekte sted for skientusiaster og sportselskere, der søger mest muligt skiløb, komfort og nem adgang til byen. Oplev et af danskerne foretrukne skirejsemål inkl. 1 uge på skønt hotel og økologisk morgenmad.

LIVIGNO, ITALIEN - 1 uge på Hotel Montivas Lodge inkl. morgenmad. Ankomst fra januar til april 2019.

Pris2.795

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Særpris!

Tæt på Carosello skiområdet i Livigno finder du byens nyeste hotel Montivas Lodge, lige ud til San Rocco liften der tager dig op i skiområdet.

De beskriver sig selv som et Bed & Breakfast House og mantraet for hotellet er”Be basic, be free!”. Dertil forfølger hotellet et koncept som hedder ”Triple B”: Big Breakfast, Big Beds, Big Bathrooms (Stor morgenmad, Store senge, Store badeværelser).

Rejsen inkluderer:

  • 6-7 overnatninger i dejligt delt dobbeltværelse på Montivas Lodge.
  • Morgenmad alle dage.

Prisen er ikke inkluderet transport, men Vindrose Rejser står til rådighed for at hjælpe her.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

 

Det er muligt at leje skiudstyr på stedet. Skipass til området er ikke inkluderet i prisen.

Dette hotel er det perfekte sted for skientusiaster og sportselskere, der søger mest muligt skiløb, komfort og nem adgang til byen. Med sin placering ud til San Rocco liften i Livigno er man på 10 minutter nede ved liften til en af byens store skiområder Carosello. Samtidig er der direkte skiløb herfra ned til hotellet – Det er en rigtig version af ski-in og ski-out. 

Skal man over til byens andet skiområde Mottolino, er der gratis busser som kører lige nede fra gaden ved hotellet. Derudover er der kun 10-15 minutters gang til centrum af byen herfra. 

Hotellet har 40 dobbeltværelser, som alle kan rumme 2 personer med mulighed for at tilføje 1 ekstra seng. Der er stor balkon med udsigt over bjergene. Værelserne er udstyret med et behageligt badeværelse, telefon, Wi-Fi, minibar og LCD-tv. 

Montivas Lodge er bygget som et bæredygtigt hotel. Det er blevet bygget udelukkende med miljøvenlige byggemetoder og byggematerialer. Og i stedet for affald fokuserer hotellet på genanvendelse – Med andre ord møder bæredygtighed og etik, æstetik!

På hotellet er fossile brændstoffer er en fortid, fordi de med vores træflisbrændingsanlæg sørger for at dit hjerte bliver opvarmet fysisk og metaforisk. Montivas Lodge bruger ressourcer sparsomt, og genvinder 20 procent af den forbrugte energi.

For hotellet er en bæredygtig ferie meget mere end miljøbeskyttelse. Derfor serveres der også kun sæsonmæssige og regionale økologiske produkter til morgenmad og der er fokus på Fairtrade-mad i stedet for masseproducerede varer. Disse principper gør sig også gældende ved morgenmaden, der serveres fra kl. 07:00-11:00. Her serveres der sprøde kager, te, kaffe, frugtsaft, lækre syltetøj, smør, pølse, ost, frisk frugt, müsli, æg fra glade kyllinger og mange andre delikatesser. De økologiske og Fairtrade-produkter af høj kvalitet, som er omhyggeligt udvalgt.

Til middag, ikke så langt fra Montivas Lodge, ligger en dejlig typisk restaurant, La Stua de Legn, som er tilknyttet hotellet. Ellers finder du i nærtliggende område masser af byliv, barer, restauranter og pizzeriaer hvor man kan opleve denne dejlige bjergby.

Alt i alt er Montivas Lodge og Livigno en oplagt mulighed for at få en speciel skirejse i en af danskernes yndlings skidestinationer.

Livigno

Livigno er et af danskerne fortrukne skirejsemål, hvilket hurtigt forstås, når man først har besøger den italienske alpeby.

Selvom byen ikke så stor, finder du alligevel en fantastisk kombination af italiensk charme, byliv og ikke mindst skiløb for alle. Selve byen ligger i 1816 km højde, og skiløbet foregår i helt op til 2796 km, hvilket gør Livigno meget snesikkert. 

Samtidig er Livigno et af de steder i Europa, der har flest solskinsdage, og solskin kombineret med masser af sne fanger de fleste skientusiaster.

Byen ligger i en toldfri zone, hvilket giver et sprudlende forretningsliv og gør Livigno til et godt valg, hvis du vil være sikker på fordelagtige priser på din skirejse både hvad angår spisning, shopping og afterski på en af byens mange hyggelige og festlige barer.

Og skiferien kan i Livigno byde på meget mere end bare alpint skiløb. Her er blandt andet også mulighed for langrend, slædekørsel og skøjteløb, og de ekstra oplevelser kan være med til at sætte prikken over i’et på din skiferie.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:

6-7 overnatninger i dejligt delt dobbeltværelse på Montivas Lodge.
Morgenmad alle dage.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 24. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst