Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Tapas fra GRAND fromage i Aarhus

Forkæl dine gæster med specialiteter fra GRAND fromage i Aarhus. Du får bl.a. oste, pølse, italiensk skinke og meget mere til KUN 79 pr. kuvert. Min. 4 kuverter. Indløsning fra 19. september til 2. november.

Tapas fra GRAND fromage i Aarhus for kun 79 kr. pr. kuvert.

Pris79

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
1764 solgte

Værdi160

Rabat50

Spar81

Skal du holde fødselsdag, jubilæum eller noget helt tredje? Eller skal du blot have en håndfuld venner på besøg? Så er dette tilbud fra den flotte delikatessebutik GRAND fromage i Aarhus helt perfekt.

Her får du en pakke med lækker tapas, som bl.a. indeholder oste, pølse og italiensk skinke og mange andre specialiteter. Tapas, som er lige til at anrette på dit eget service og stille på bordet foran dine gæster.

Ikke bare en osteforretning
GRAND fromage er en verden af oste og andre delikatesser fra hele Europa. Kulinariske oplevelser, som man ikke finder i almindelige osteforretninger og supermarkeder.

Forretningen samarbejder med nordiske gårdmejerier om at udvikle nye spændende oste, gerne lavet på recepter og teknikker gravet frem fra historiebøgerne. Disse oste føres under eget varemærke. Og de modner også selv en stor del af deres oste.

De indkøber spændende charcuteri, og de udvikler selv charcuteri af svine- og oksekød. De indkøber desuden en bred vifte af andre delikatesser som olier, balsamico, nødder og tørrede frugter fra nøje udvalgte leverandører i hele Europa.


Tapaspakken indeholder

 • Mortadella
  Mortadella er traditionel for området Umbrien, hvor denne cervelatpølse fremstilles. Pølsen er lavet af  italienske tungsvin og er tilsat pistacienødder, som giver en mild og aromatisk smag. Bruges gerne til antipasti.

 • Parmaskinke 18 mdr.
  De italienske grise, som anvendes til fremstilling af parmaskinke, bliver op til 140 kg i vægt, før de slagtes. Grisene fodres med korn og valle fra osten Parmegiano Reggiano, hvorved den rigtige kødstruktur fremelskes. Skinken tørsaltes i havsalt i 13 døgn og hænges til modning ved 13 grader. Denne skinke er modnet i 18 mdr. Smagen er blød og sødlig med en blomsteragtig aroma.

 • Salame Finocchiona
  Kommer fra en familievirksomheden, som udelukkende fremstiller pølser af tunge italienske grise, hvor skinkerne anvendes til parmaskinke. Til denne pølse bruges kun fennikelfrø, som giver den helt rene anissmag. Pølsen er lufttørret i cirka 6 måneder.

 • Toma Rosso da Sordevolo
  Familien Rosso har fremstillet ost i mindst fire generationer i Elvodalen, Piemonte. Mælken kommer fra 42 små landbrug i området. Ostene modnes i kældre under jorden, hvor de opbevares på ædelgransreoler ved optimal temperatur og luftfugtighed i 60 – 120 dage. Osten anvendes i området som bordost og i typiske Piemonte-retter. Osten har en cremet konsistens med pikante toner.

 • Gorgonzola Dolce
  I Lombardiet ligger et familiefirma, som siden 1920’erne har fremstillet traditionelle oste af komælk fra familiens egen besætning og i nyere tid også med mælk fra besætninger i den nærmeste omegn. Konsistensen er blød og cremet, og smagen er let og aromatisk fra den blå skimmel. Osten har vundet SUPER GULD ved World Cheese Awards i 2015, 2016 og 2017.

 • Fontal del Rossa
  Familien Rosso har fremstillet ost i mindst fire generationer i Elvo-dalen, Piemonte. Rødkits ostene modnes i kældre under jorden på ædelgransreoler ved optimal temperatur og luftfugtighed i 6 uger. Osten er halvfast med en cremet konsistens, og smagen er frisk og syrlig.

 • Æble Pinot Blanc-kompot
  Dette er en hjemmelavet æblekompot, der er lavet af danske sommeræbler, smagt til med en tør Pinot Blanc-hvidvin. Velegnet til ost og charcuteri.

 • Hjemmelavet Aioli
  Hjemmelavet mayonnaise med hvidløg og et strejf af chili.

 • Mix-oliven fra Provence
  Skønne blandede oliven fra dalen Baux i Provence.

 • Butterdejstwist
  Disse twisters bliver lavet hos et familiefirma i Schweiz, som siden 1930’erne har lavet bagværk ud fra de bedste råvarer fra det lokale område. Snacksene er bagt med smør, som giver en helt fantastiske smag.

Minimumkøb er 4 kuverter.

Der skal bestilles senest dagen før inden kl. 12.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 19. september til og med 2. november 2018.

Der følger ikke brød med.


Et familieforetagende
Den daglige ledelse i GRAND fromage består af Jens-Einar Lindbjerg Jensen og sønnen Thomas Lindbjerg. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg Mejeri v. Varde i Vestjylland og har gennem hele livet haft en stor interesse for mad og ikke mindst oste.

Thomas Lindbjerg er udlært kok og har bl.a. arbejdet som chef på den 2-stjernede Michelin restaurant Relais de la Poste i Frankrig. Han har desuden læst til mejeriingeniør på Landbohøjskolen. Under studiet var han bl.a. på studieophold i Frankrig, hvor han producerede Comtéoste, og i Sverige, hvor han producerede blåskimmeloste.

Priser og udmærkelser
GRAND fromages passion for oste har givet dem en række priser og udmærkelser. World Cheese Award 2010: Guldmedalje til vores ost Skallingen i kategorien fast ost; Nordens bedste blåskimmelost 2010 til Lindbjerg Blue; Nordens bedste fastost 2009 til Fynbo Extra og Nordens bedste ost 2007 og 2008 til Ho Holme. Og senest til Nordisk Ostefestival 2016 fik de Guld for deres Marsk Brie og Lindbjerg HVID ged med dildkrone og ved World Cheese Awords 2016 vandt Lindbjerg Hvid Ged en guldmedalje.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du bestiller dine tapas på 86 19 82 96 – senest kl. 12 dagen før afhentning og gerne i endnu bedre tid. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Adresse:
Guldsmedegade 27
8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag 10 – 17:30
Tirsdag 10 – 17:30
onsdag 10 – 17:30
Torsdag 10 – 17:30
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 14:00

Én unik kode gælder for én kuvert. Der skal minimum købes 4 kuverter.

Tapaspakken indeholder:

 • Mortadella
 • Parmaskinke 18 mdr.
 • Salame Finocchiona
 • Toma Rosso da Sordevolo
 • Gorgonzola Dolce
 • Fontal del Rossa
 • Æble Pinot Blanc-kompot
 • Hjemmelavet Aioli
 • Mix-oliven fra Provence
 • Butterdejstwist.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 19. september til og med 2. november 2018.

Der følger ikke brød med.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GRAND Fromage.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

GRAND fromage

Guldsmedegade 27 , 8000 Århus C


Sidste chance: 03. oktober 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst