Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Storbyferie i fascinerende Prag inkl. fly & hotel

Nyd en forlænget weekend i vidunderlige og smukke Prag - en af Østeuropas smukkeste storbyer, hvor I bor på det dejlige Hotel Arbes i Prags historiske centrum. Inkl. 3 eller 4 overnatninger, fly t/r og morgenmad alle dage. Afgange til og med marts 2019.

PRAG - 3 eller 4 nætter på 3* hotel inkl. morgenmad alle dage. Fly fra CPH.

Pris2.395

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
19 solgte

Særpris!

Hotel Arbes er et hyggeligt, 3-stjernet-plus hotel, der ligger tæt på Arbes pladsen og den frodige Kinksy have i Prags historiske centrum. 

Fra hotellets beliggenhed ved foden af Petrin-højen og det imponerende Prag Slot kan I nemt tage en gåtur på 10-12 minutter til berømte Prag-seværdigheder som Karlsbroen og Nationalteatret. 

Hotel Arbes  åbnede i 2001, og alle hotellets 28 værelser er udstyrede med nye møbler i gammel stil, satellit-TV og minibar. Der er desuden faciliteter til at lave te og kaffe. 

Lobbybaren har åben lige fra 09.00 til 02.00 om natten, og stedets charmerende vinkælder-restaurant serverer en omfattende morgenbuffet samt tjekkiske og internationale retter for grupper ved forespørgsel. 

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Prag t/r med Norwegian.
10 kg håndbagage.
3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Arbes ***
Morgenmad alle dage

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne. 

Prag
Kulturel og fascinerende er blot få af de ord, der beskriver Prag - en af Europas allersmukkeste byer med sine smukke broer og sin overvældende, historiske arkitektur, med sine mange tårne og spir. Dertil er byen ifølge mange en af Europas mest charmerende hovedstæder, bl.a. på grund af de listige knejper med velskænket tjekkisk øl, der blander sig med dukkehusagtige bygninger i jugendstil. Byen er nærmest som labyrint af små krogede gader, der slanger sig indimellem hinanden og er som skabt til at blive væk i.

Hvis I besøger Prag, bør I lægge vejen forbi Det Gule Marked, der ligger, når man går fra centrum over den næsten 700 år gamle Karlsbro. Her kan I købe alverdens ting og sager, men I skal passe på, da sælgerne er notoriske for at prøve at få lidt flere penge fra udlændinge.

Et andet sted der skal opleves er den jødiske bydel, Josefov, hvor man finder kosher-restauranter, Den Jødiske Kirkegård og gamle synagoger, der har overlevet 2. verdenskrig. Bydelen er bestemt et besøg værd, da man får et imponerende indblik i den jødiske kulturs historie.

Sidst, men ikke mindst, er det et klart must at få set det astronomiske gamle ur fra 1410 på Rådhustårnet i Staré Mesto. Det er et mekanisk skuespil, som giver en forestilling hver time, hvor to låger åbnes over uret, og de 12 apostle kommer frem en efter en, drejer sig og hilser på forsamlingen. 

Prag kan dermed tilfredsstille alle de visuelle sanser, men byen giver også smagssanserne en oplevelse. Tjekkiet er kendt for ikke at importere udenlandsk øl, da de mener, de selv brygger verdens bedste pilsnere. Så hvis I er i Prag, bør I besøge et af de autentiske værtshuse eller knejper, der kun skænker lokal pils, hvor her er der mulighed for at få en sublim øl-oplevelse.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person ved minimum to personer.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Prag t/r med Norwegian.
10 kg håndbagage.
3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Arbes ***.
Morgenmad alle dage

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 18. september 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst