Det føles både nemmere og sjovere at stå for madlavningen, når udstyret er i orden. Men en kniv fremstillet i damaskusstål kommer kokkereringen til at glide ubesværet, og du behøver aldrig mere stå med massakreret kød eller flossede tomatskiver.
Knivens kerne består af VG10-stål, som er omgivet af damaskusstål. De gamle japanske smedjer brugte netop VG10-stål. Det hårde stål har egenskaber, der minder om glas, og er derfor utroligt skarpt og holdbart.
Kokkekniv i damaskusstål: SPOTpris 499 kr. Normalpris 1.699 kr. Spar 70 %
OBS! Begrænset antal.
Specifikationer:
- Leveres i flot æske.
- Knivens længde 36cm
- Bladets længde 20 cm
Kniven sendes med PostNord til nærmeste pakkeshop 4-7 hverdage efter dit køb på spotdeal.dk - senest den 3. september 2018
Prisen er ekslusive fragt på 49 kr. for hele ordren.
Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.
Prisen er ekslusive fragt på 49 kr. for hele ordren.
Kniven sendes med PostNord til nærmeste pakkeshop 4-7 hverdage efter dit køb på spotdeal.dk. Modtagelse senest den 3. september 2018
Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.
Én unik kode gælder for 1 x kokkekniv i damaskusstål.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Zug Zug Trading.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar
Ønsker du at sende en vare retur, skal du forinden kontakte Zug Zug Trading på: kundeservice@kampagneformidler.dk
En kopi af dit værdibevis skal vedlægges din returpakke.
Returadresse:
Zug Zug Trading
Anemonevej 5
3650 Ølstykke
Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.
Nielsen & Christensen ApS (må ikke bruges)
Industrivej 21, baghus, 3550 SlangerupTlf.: 31 13 77 33 | CVR: 36996927 | jmc@zugzug.dk | Hjemmeside |
Sidste chance: 23. august 2018 kl. 23:59