Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Miniferie på Filskov Kro

Filskov Kro byder på fantastisk mad og ægte krostemning i charmerende, jyske rammer. Tag af sted med en, du holder af, og oplev en sand perle, der gang på gang begejstrer de mange besøgende. Kun 1298 kr. for 2 overnatninger for 2 personer.

FILSKOV KRO - 2 nætter nær Billund. Lækker mad og krostemning i storslåede jyske omgivelser.

Pris1.298

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
100 solgte

Værdi2.896

Rabat55

Spar1.598

Oplev hyggelig krostemning, stor gastronomi og forkælelse i særklasse på skønne Filskov Kro, en gammel kgl. privilegeret landevejskro, der oprindeligt er bygget i 1853. I dag fremstår den indbydende med respekt for stedets historie og charme, og det skyldes ikke mindst en gennemgribende renovering af kroen i 2013.

På Filskov Kro er gæsten i centrum, og kroens ejere og personale gør deres for, at I føler jer godt tilpas. Kroen har et moderne køkken med stor fokus på kvalitet og friske råvarer, så I kan godt glæde jer til dejlig mad og en fantastisk service.

I skal overnatte på et af kroens 26 lyse dobbeltværelser med eget bad, bruseniche, trådløst gratis internet, kabel-tv, skrivebord, hårtørrer og elkedel. Håndklæder og sengelinned ligger naturligvis klar til jer.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 flaske vin på værelset ved ankomst
  • Gastronomisk 2-retters menu på dag 1 
  • 2 overnatninger i skønt dobbeltværelse
  • Morgenbuffet begge dage
  • Gastronomisk 2-retters menu på dag 2. 

SPOTpris 1.298 kr. Normalpris 2.896 kr. Spar 55 %

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage dage til og med 20. december 2018. Der tages forbehold for udsolgte datoer. SPOTdeal har kun et begrænset antal værelser pr. dag.

Tillæg
Weekend og helligdagstillæg ved ankomst fredag og lørdag: 250 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (foretages gennem Filskov Kro)
Opgradering til en af kroens nyrenovrede suiter: 200 kr. pr. nat.

Tjek ind fra kl. 15.00.
Tjek ud senest kl. 10.00.


Traditionelt og gastronomisk køkken
På Filskov Kro er de gode smagsoplevelser i centrum. Kroen har et stort udvalg af lækre retter fra såvel det danske som det franske køkken.

I køkkenet arbejder kokkene med at sætte deres eget præg på retterne og fortolke dem på deres egen måde, så du altid får en helt unik gastronomisk oplevelse, når du besøger restauranten. Alt laves fra bunden med friske råvarer. Eksempelvis ryger man selv laksen, bager selv brød og sylter selv diverse frugter.

På den måde sikres det, at det, som tilbydes, altid er tilberedt på præcis den måde, som man ønsker det.

Fisk i Omme Å
På kroen findes der flere forskellige aktiviteter, og du kan f.eks. få sved på panden i kroens motionsrum, nyde en rolig stund i saunaen, tage et slag billard eller blot tage en afslappende kop kaffe foran den knitrende pejs.

Kroen ligger naturskønt ved Omme Å, hvor der er rig mulighed for både fiskeri og kanosejlads, og Filskov Fiskesø med sine tre forskellige ørredarter, gedder og ål ligger blot 2 km væk.

Vidste du, at..?
Kroen i 1960'erne blev kendt helt uden for landets grænser, da kroejeren anlagde en flyveplads, så gæster let kunne komme på weekend langvejsfra, bl.a. for at fiske i Omme Å?

Filskov Kro ligger desuden tæt på Legoland, Lalandia og Givskud Zoo, ligesom Give Golfklub og Gyttegård Golf Klub begge ligger ca. 20 minutters kørsel fra.


Gæstebogen er fyldt med positive tilkendegivelser. Læs blot nedenfor og klik på linket her for at læse, hvad gæsterne skriver.

"Gid alle kroer i Danmark er som denne. Et serviceorienteret personale uden at være servile - velfungerende restaurant med årvågen betjening - veltillavet mad der præsenterede sig pænt på tallerkenen. Filskov kro kan varmt anbefales."

"Dejlig og hyggelig kro som varmt kan anbefales:)"

Også på Tridadvisor er der positive anmeldelser fra besøgende, der bl.a skriver:

“Vi har lige været på et spotdeal på Filskov Kro, ganske fantastisk sted. God service, fremragende mad både morgenmad og aftensmad, og fine rene værelser, bestemt et besøg værd. Hyggelig kro, med gode forhold også til familier med børn."

Anmeldt 5. marts 2017

“Et helt igennem perfekt ophold. Her er focus på gæsten. Maden i top, personalet meget imødekommende og venlige, værelserne rene og pæne. Hyggelige omgivelser med sans for det oprigtige. Kan varmt anbefales"

Anmeldt 26. februar 2017

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Filskov Kro på info@filskovkro.dk. Der kan evt. forespørges på ledige datoer på tlf. 75 34 81 11. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage dage til og med 20. december 2018. Der tages forbehold for udsolgte datoer. SPOTdeal har kun et begrænset antal værelser pr. dag.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Én unik kode gælder for et ophold for to personer på Filskov Kro.

Opholdet inkluderer:

1 flaske vin på værelset ved ankomst
Gastronomisk 2-retters menu på dag 1 fra kl. 18.00 i kroens restaurant.
2 overnatninger i skønt dobbeltværelse 
Morgenbuffet begge dage.
Gastronomisk 2-retters menu på dag 2 fra kl. 18.00 i kroens restaurant.

Tillæg
Weekend og helligdagstillæg ved ankomst fredag og lørdag: 250 kr. pr. nat.

Tilkøb (foretages gennem Filskov Kro)
Opgradering til en af kroens nyrenovrede suiter: 200 kr. pr. nat.
Tjek ind fra kl. 15.00. 
Tjek ud senest kl. 10.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Filskov Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Filskov Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Filskov Kro

Amtsvejen 34, 7200 Grindsted


Sidste chance: 23. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst