Bræt med italienske delikatesser og god vin

Sidste chance!

Nyd et bræt med de skønneste italienske delikatesser - I får et udvalg af oste, salami, skinke, bresaola, oliven, pesto og brød. Til maden får I serveret et godt glas vin - her kan I selv vælge mellem den hvide, den røde eller roséen.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hos Vino Vibbe på Frederikssundsvej er stemningen uformel, hyggelig og afslappet. Her skal alle føle sig velkomne hvad enten de ønsker at nyde en kop kaffe, et glas vin eller de skønne italienske delikatesser. Ejeren, Vibeke, har da også en særligt uprætentiøs men dedikeret tilgang til forretningen – hun hævder ikke at være vinekspert, men til gengæld ønsker hun at videregive sin egen kærlighed og passion for det italienske køkken.

Nu har du lejlighed til at lægge vejen forbi, og nyde et dejligt bræt med italienske specialiteter akkompagneret af et godt glas vin.

SPOTpris 99 kr. Normalpris 200 kr. Spar 50 %

Delikatessebrættet består af et udvalg af oste, salami, skinke, bresaola, oliven, pesto og brød + 1 glas dagens rød-, hvid eller rosévin (du vælger selv).

 Værdibeviset kan indløses til og med d. 19. oktober 2018.

 

Der er kun 16 siddepladser i vinbaren og det er derfor en god ide, du ringer inden du kommer, for at være sikker på at få en plads. Tlf: 21411420

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x bræt med italienske delikatesser + 1 glas vin.

Værdibeviset kan indløses til og med d. 19. oktober 2018.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vino Vibbe.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vino Vibbe

Frederikssundsvej 164, 2700 Brønshøj
Tlf.: 21 41 14 20 | CVR: 30156110 | vinovibbe@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. juli 2018 kl. 23:59

Bræt med italienske delikatesser og god vin