Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

4* ophold i Milano

Tag på et skønt 4* ophold i modebyen Milano og oplev en by med masser af liv, kultur og historie. I bor 3 nætter på det elegante og stilfulde Hotel Carrobbio med central beliggenhed. Inkl. fly fra København eller Billund.

MILANO - Inkl. fly og 3 nætter på stilfuldt 4* hotel med fantastisk placering.

Pris2.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

Særpris!

Milano er Italiens hovedstad hvad angår forretningsliv, design og mode, men er samtidig også en by med kunst og kultur, og et glamourøst natteliv. Derudover besidder Milano også mange fantastiske seværdigheder som Sforzesco Slottet, Pinacoteca af Brera med sin mageløse samling af italienske mesterværker, La Scala operaen, den storslåede gotiske Duomo og Leonardo da Vincis sidste nadver i Kirken Santa Maria delle Grazie. Dertil finder du også  smukker området i byen, såsom Navigli.

For de kræsne modekunder skal man absolut ikke gå af glip de verdensberømte designere på Via Montenapoleone og Via Della Spiga.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København til Milano (Bergamo) t/r med Ryan Air
  • 10 kg. håndbagage
  • 3 overnatninger på Hotel Carribbio
  • Morgenmad alle dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

BEMÆRK: Der betales city tax direkte til hotellet. ca. 3 euro pr. dag.Flytiderne er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.
Bergamo lufthavn ligger 1 times kørsel fra Milano centrum med bus. Det er muligt at købe billetter til en direkte bus fra 5€ pr. person pr. vej. Bussen kører hver halve time – Se evt. mere her: http://www.terravision.eu/milan_bergamo.html


Hotel Carrobbio
Det elegante, stilfulde og hyggelige Hotel Carrobbio, er et 4-stjernet hotel i Milano, hvor der er meget opmærksomhed på alle detaljer. Med sin fantastiske placering i området Sant'Ambrogio, kun 5 minutter væk fra Duomo, befinder hotellet sig også lige i hjertet det historiske område i Milanos centrum. Desuden inden for gåafstand fra mange berømte seværdigheder, bland andet operahuset La Scala.

De 56 værelser på Hotel Carrobbio har aircondtion, satellit-Tv, minibar og pengeskab. Der er gratis trådløs internetadgang. Værelserne har fladskærms-tv'er med digitalkanaler. Alle værelserne har skrivebord og telefon med direkte linje. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar, bidet, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Hotellet har også sin egen bar, La Corte, hvor du kan nyde en aperitif eller varme drikke. Du kan også nyde en drink ledsaget af musik i den smukke vinterhave.

Morgenmaden på Carrobbio serveres fra kl. 07.30 til 10.30 i morgenmadslokalet og indtil kl. 12.00 i baren, så du ikke behøver at have travlt om morgen. 

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Én unik kode gælder per person (ved køb af minimum 2 beviser) og inkluderer:

Fly fra Billund eller København til Milano (Bergamo) t/r  Ryan Air
10 kg. håndbagage
3 overnatninger på Hotel Carribbio
Morgenmad alle dage
Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

BEMÆRK: Der betales city tax direkte til hotellet. ca. 3 euro pr. dag.

Flytiderne er vejledende og der tages forbehold for ændringer.
Bergamo lufthavn ligger 1 times kørsel fra Milano centrum med bus. Det er muligt at købe billetter til en direkte bus fra 5€ pr. person pr. vej. Bussen kører hver halve time – Se evt. mere her: http://www.terravision.eu/milan_bergamo.html

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Vindrose Rejsers. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 20. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst