Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

5-stjernet luksus i Hamborg

Oplev 5-stjernet forkælelse, elegance, smukke omgivelser og stor gæstfrihed med en lille miniferie i vidunderlige Hamborg. Hotel Louis C Jacob ligger med udsigt over Elben, hvor det siden grundlæggelsen i 1791 har budt mange prominente gæster velkommen.

Hotel Louis C. Jacob i Hamborg: To overnatninger, middag og morgenmad. Prisen er pr. pers.

Pris1.975

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
90 solgte

Særpris!

225 års elegance
Så snart du træder indenfor på det 225 år gamle, 5-stjernede Hotel Louis C. Jacob ved elben i Hamborg, emmer det af historie, tradition og elegance. Det privatejede hotel på "Elbchaussee'en" har en lang tradition for stor gæstfrihed, og intet mindre end 150 mennesker er ansat med det formål at give hver eneste gæst en uforglemmelig oplevelse.


 2 overnatninger for 2 personer eller 1 person. Du får:

• 2 overnatninger
• Morgenmad hver morgen i restaurant Weinwirtschaft
• Én middag i restaurant Weinwirtschaft (ekskl. drikkevarer)
• Vand og kaffefaciliteter på værelset
• Daglig avis
• Skopudsningsservice
• Gratis shuttle til city hver morgen indtil kl. 10.30
• Kulturskat

Vælg mellem:

  • 2 overnatninger i deluxe dobbeltværelse - pr. person v. min. 2 personer: SPOTpris 1.975 kr. 

  • 2 overnatninger i deluxe værelse - pris for 1 enkeltperson: SPOTpris 2.596 kr. 
  • 2 overnatninger i suite - pr. person v. min. 2 personer: SPOTpris 3.275 kr.
  • 2 overnatninger i suite - pris for 1 enkeltperson: SPOTpris 3.895 kr. 


Indløsning
Værdibeviset kan indløses fra d. 10. juni - 13. juli og fra 16. juli - 2. september 2018.

Tillæg (afregnes med hotellet)
City tax: Cirka 2,14 euro pr. person pr. dag (i delt dobbeltværelse) og cirka 3,21 euro pr. person pr. dag (i enkeltværelse), som afregnes med hotellet ved ankomst.

Opgradér til middag på michelinrestauranten
Med i dette ophold er en middag på den gode og charmerende restaurant "Weinwirtschaft. Men hvis du vil give dig selv en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, er det muligt at opgradere til en 5-retters middag på Louis C. Jacobs michelinrestaurant 'Jacobs Restaurant'. Det forudsætter naturligvis, at der er plads på restauranten. Vær opmærksom på, at 'Jacobs Restaurant' kun har åbent i weekenden. Husk at bestille bord, når du booker ophold. Betales direkte på hotellet.


Hotellets michelinrestaurant
Det er med stolthed, at hotellet kan bryste sig af en michelinrestaurant, "Jacobs Restaurant". Her har du mulighed for at opgradere til en 5-retters middag og få en stor gastronomisk oplevelse.

Hotellet er en del af sammenslutningen "The Leading Hotels of The World".


Om hotellet
Ned til Elben lige udenfor Hamborg ligger Hotel Louis C Jacob. Hotellet er med tiden blevet en institution i byen og kendetegnes ved at være et sted, hvor det noble og konservative forenes med byliv, sublim smag og en stor forkærlighed for kunst og kultur.

Selvom det historiske hotel fastholder traditionerne og ældre dyder, er alle tænkelige moderne bekvemmeligheder er til stede - nøjagtig som du forventer det af et luksushotel. Dertil formår man på Hotel Louis C. Jacob noget unikt; at forene det personlige og følelsen af at være blandt venner med respekt for den enkelte gæsts private sfære.

Siden grundlæggelsen i 1791 på den berømte og eftertragtede gade Elbchausee har Hotel Louis C. Jacob været vært for en lang række prominente gæster - både byens indbyggere og rejsende fra hele verden. Med et exceptionelt flair har hotellet fra starten været et af de mest populære hoteller i hansestaden Hamborg og flittigt besøgt af bankfolk, shippingagenter, politikere, kunstnere og forretningsfolk.

Kunstnerisk inspiration
En lang række kendte personligheder har boet på hotellet, heriblandt den impressionistiske kunstner Max Lieberman, som fra hotellets placering højt oppe over Elben blev inspireret til at male det stemningsfulde maleri "Terrasse im Restaurant Jacob" fra 1902. Og lige præcis det kunstneriske udgør en bemærkelsesværdig del af Hotel Louis C. Jacobs identitet. Interessen for kunst er stor, og de nuværende ejere, familien Rahe, sørger i tråd med hotellets ånd for, at der lige nu hænger i omegnen af 500 kunstværker på hotellet blandt andet et par stykker af de danske skagensmalere P.S. Krøyer og Anna Ancher.

Indretningen
Indretningen på hotellet er klassisk og gennemført, og hotellets lange historie og forkærlighed for kunst fornægter sig ikke. Malerierne hænger i både store og små rum, hvor møblementet er smukt og klassisk. Samtlige værelser og suiter har trægulv, håndlavede gulvtæpper, walk in-garderober, ekstra lange senge og en Nespresso-kaffemaskine. Altaner er der på alle værelser - nogle af dem med en fantastisk udsigt over Elben. Internetadgang er der selvfølgelig også. 

Ydermere har Hotel Louis C. Jacob indrettet en mindre wellness-afdeling med boblebad, sauna og solarium. Desuden tilbydes skønhedsbehandlinger og massager. 

Jacobs Restaurant
Prikken over i'et på Hotel Louis C. Jacob udgøres af Jacobs Restaurant. Michelinrestauranten, der serverer moderne retter med fransk indflydelse i omgivelser, der også er forsynet med krystallysekroner, vægmalerier og stukloft. Restauranten ledes af mesterkokken Thomas Martin, som har mere end 30 mand i køkkenet. Informations madanmelder Martin Kongstad har tidligere besøgt Hotel Louis C. Jacob og beretter begejstret om sin oplevelse i restauranten:

De tre første retter var fine, men den fjerde var fantastisk. Jeg fik en dyb tallerken med fire saftige jomfruhummerhaler på, lidt friske ærter, lidt nye karotter, det hvide af et forårsløg, en lille kvist dild og 15 morkler, og så kom tjeneren med en kande og hældte jomfruhummerbisque over. Råvarerne præsenteret, derefter tæppefald. Det var virkelig elegant! 

Læs hele anmeldelsen her

Glæd dig til en fantastisk oplevelse på Hotel Louis C Jacob, hvor rammerne, det imødekommende personale og stor gastronomi forenes i en fuldendt helhed. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Opholdet reserveres direkte hos Hotel Louis C. Jacob, email er foretrukket: reservierung@hotel-jacob.de eller telefon +49 40 822 55 405. Husk at gøre opmærksom på, at det er en SPOTdeal og oplys den unikke kode fra dit værdibevis.

Bemærk desuden, at opholdet ikke kan forlænges ved køb af flere deals, men kun ved direkte tilkøb af nætter hos Louis C. Jacob.

Én unik kode gælder for én person for det valgte ophold på Louis C. Jacob. 

Opholdet inkluderer:
2 overnatninger
Morgenmad hver morgen i restaurant 'Weinwirtschaft'
Én middag i restaurant 'Weinwirtschaft' (ekskl. drikkevarer)
Vand og kaffefaciliteter på værelset
Daglig avis
Skopudsningsservice
Gratis shuttle til city hver morgen indtil kl. 10.30
Kulturskat

Indløsning
Værdibeviset kan indløses fra d. 10. juni -13. juli og fra 16. juli 2. september 2018.

Tillæg (afregnes med hotellet)
City tax: Cirka 2,14 euro pr. person pr. dag (i delt dobbeltværelse) og cirka 3,21 euro pr. person pr. dag (i enkeltværelse), som afregnes med hotellet ved ankomst.

Middag på hotellets michelinrestaurant:
Det er muligt at opgradere opholdet med en 5-retters middag på Louis C. Jacobs michelinrestaurant 'Jacobs Restaurant'. Dette forudsætter naturligvis, at der er plads på restauranten. OBS: Begrænset antal pladserVær opmærksom på, at 'Jacobs Restaurant' kun har åbent i weekenden. Husk at bestille bord, når du booker ophold. Betales direkte på hotellet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Louis C. Jacobs officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Hotel Louis C. Jacob.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Hotel Louis C. Jacob

Elbchaussee 401-403, D-22609 Hamburg

Sidste chance: 19. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst