Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Madkursus på KursusCenter Struer

Bliv en mester til det sunde køkken med en uges kursusophold. Opholdet er inkl. fuld forplejning, og du får undervisning af professionelle fagfolk som f.eks. diætist, kok og motionsinstruktør. Ankomst d. 24. juni.

MADKURSUS på KursusCenter Struer - 1 uges kursusophold med forplejning og undervisning af fagfolk.

Pris2.975

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
16 solgte

Værdi4.250

Rabat30

Spar1.275

Er du også forvirret over de mange kostråd og slankekure, som skifter hele tiden? Trænger du til andet mad end de 15 faste retter, som kører i ring igen og igen? Og vil du gerne lave mad, der SMAGER af noget - samtidig med at du taber dig og får energi i kroppen? Så er det her kursus lige noget for dig.

Her starter du nemlig sommeren med et inspirerende og motiverende vægttabsophold og slankekursus med et særligt fokus på maden. Kurset handler rigtigt meget om mad, men du vil også få motion hver eneste dag.

Du kommer til at prøve forskellige former for træning, som yoga, gåmotion og styrketræning. Imens bliver du forkælet med den lækreste sunde mad, og du lærer selv, hvordan du laver den. Hvis du trænger til at tabe dig, vil de første kilo ryge her, og du kan tage alt den gode madlavning med hjem til din hverdag. En uges sund madlavningskursus og sommer-vægttabsophold i ét.


Tilbuddet gælder for 1 uges madkursus i uge 26 - for 1 eller 2 personer.

På kurset får du:

 • Fuld forplejning med sund og lækker mad, der er lavet fra bunden
 • Undervisning i teori og praksis med både diætist, fysioterapeut, motionsinstruktør og kok
 • En hyggelig kultur-udflugt
 • Udflugt til lokal grøntavler
 • Masser af sund køkken "know how"
 • Motivation til at komme igang med en sund livsstil
 • Inspiration til ny motion.

1 person i enkeltværelse med delt bad/toilet - Pris pr. person: SPOTpris 2.975 kr. Normalpris 4.250 kr. Spar 30 %
1 person i enkeltværelse med eget bad/toilet - Pris pr. person: SPOTpris 3.150 kr. Normalpris 4.500 kr. Spar 30 %
2 personer i dobbeltværelse med eget bad/toilet - Pris for 2 personer: SPOTpris 5.600 kr. Normalpris 8.000 kr. Spar 30 %

Kurset starter søndag d. 24/6 og slutter lørdag d. 30/6.


Sund mad du kan kende
Det er en myte, at sund mad er besværligt, smager kedeligt eller indeholder alle mulige mærkelige råvarer, som du kun kan købe i specialbutikker. På kurset vil du blive introduceret for det nemme sunde køkken med masser af smag, knas og mums-faktor. Du kommer med KursusCenter Struers kok i køkkenet og får undervisning af deres dygtige diætist.

Du vil bl.a. blive undervist i, hvordan du spiser sundt uden afsavn. Hvordan du ser på varedeklarationer. Hvordan du får lavet en god madplan, så aftensmaden er sikret. Og du vil også blive meget klogere på fedt: hvad er sundt og ikke sundt? Ugen byder også på en udflugt til den lokale grøntavler og selvfølgelig masser af timer med madlavning i køkkenet.

KursusCenter Struer ligger i gåafstand til smuk natur ved Limfjorden og til byens centrum med biograf, kurbad, cafeer og gågade.


Dagens forløb
I starter dagen med morgenmad efterfulgt af fælles morgensamling for alle husets besøgende. Her synger I et par sange og vender forskellige emner. Efterfølgende starter dagens program, som vil være forskelligt fra dag til dag. Der vil også være egen tid, hvor du har mulighed for at hvile, hygge med de andre kursister eller gå en tur ved Limfjorden.

I hjælper hinanden på bedste højskole-manér med forskellige praktiske tjanser i løbet af ugen, fx afrydning efter måltiderne, tømning af opvaskemaskine, anretning af mellemmåltider m.m.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold på mail@kursuscenterstruer.dk

Husk at vedhæfte værdibeviset.

Efter din tilmelding vil du modtage et brev eller en mail med velkomst og al praktisk information, med starttidspunkt, hvad du skal medbringe, osv.

En unik kode gælder for gælder for en uges madkursus i uge 26 - for en eller to personer (alt efter hvilken variant, du har valgt).

På kurset får du:

 • Fuld forplejning med sund og lækker mad, der er lavet fra bunden
 • Undervisning i teori og praksis med både diætist, fysioterapeut, motionsinstruktør og kok
 • En hyggelig kultur-udflugt
 • Udflugt til lokal grøntavler
 • Masser af sund køkken "know how"
 • Motivation til at komme igang med en sund livsstil
 • Inspiration til ny motion.

Kurset starter søndag d. 24/6 og slutter lørdag d. 30/6.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på KursusCenter Struers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til KursusCenter Struer. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

KursusCenter Struer

Skrænten 4, 7600 Struer


Sidste chance: 11. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst