Fantastiske Madrid

Udsolgt

Oplev Madrid og få 3 fantastiske nætter på det 4* hotel Quatro Puerta Del Sol I hjertet af byen. I området finder I nogle af Madrids bedste restauranter og I er aldrig langt fra de mest spændende attraktioner. Rejsen inkluderer fly og morgenmad.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotel Quatro Puerta Del Sol ligger i hjertet af Madrid mellem Puerta del Sol, Alcalá og Gran Vía, 10 min. gang fra Prado-museet. Hotellets position i Madrids turist og kommercielle område gør det uforligneligt. I dette område finder du samtidig nogle af Madrids bedste restauranter. Derudover er der en udflugtsskranke, hvor personalet kan give gode råd om, hvad man kan se og gøre i Madrid. Receptionen har døgnåbent.

Alle værelser er stilfuldt moderne indrettet af en af Spaniens bedste designere, Tomás Alía.Hotel Quatro Puerta Del Sol ligger i hjertet af Madrid mellem Puerta del Sol, Alcalá og Gran Vía, 10 min. gang fra Prado-museet. Hotellets position i Madrids turist og kommercielle område gør det uforligneligt. I dette område finder du samtidig nogle af Madrids bedste restauranter. Derudover er der en udflugtsskranke, hvor personalet kan give gode råd om, hvad man kan se og gøre i Madrid. Receptionen har døgnåbent.
Alle værelser er stilfuldt moderne indrettet af en af Spaniens bedste designere, Tomás Alía.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Madrid t/r med RyanAir.
  • 10 kg håndbagage.
  • 4 nætter på det 4-stjernede Hotel Quatro Puerta Del Sol i standard dobbeltværelse.
  • Lækker morgenmadsbuffet alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:


Madrid 
Madrid har i mange år levet i skyggen af sin pyntesyge søster og evigt eksponerede rival Barcelona, men har i de senere år udviklet sig til en af Europas mest dynamiske og spændende hovedstæder. Madrids dynamik kommer ikke kun af de mange forskellige kulturelle seværdigheder, der findes i byen, men også af atmosfæren skabt af madrilenerne. 

Den kompakte middelalderby omkring Puerta del Sol er som en kinesisk æske af stemninger og kulturelle tilbud. Fra det elektriske shoppingstrøg Calle Preciados, med et væld af kædebutikker og stormagasiner, til de fredelige udendørs restauranter på Plaza Mayor. 

Om aftenen samles madrilenerne om tapasbarerne langs de skæve gader i Latina, inden turen går videre til livlige spillesteder i Huertas med knitrende flamenco i højtalerne. 

På den anden side af den store boulevard Gran Via med de monumentale skyskrabere venter et væld af modebutikker, små barer og hyggelige cafeer i Chueca og Malasaña. Det spillevende distrikt byder på punkinspireret undergrund og hærgede værtshuse, side om side med smarte cafeer, natklubber og byens flamboyante bøssemiljø. I disse områder er man i en helt anderledes verden sammenlignet med de mondæne designershops og eksklusive stormagasiner, der findes i det fine Salamanca-kvarter i byens nordlige hjørne. 

Men trods de forskellige stemninger og kontrastfyldte oplevelser er der en rød tråd, der er til at fornemme i Madrid. Og det er liv - også ud på de små timer. Således er Madrid en by der byder på muligheder i alle døgnets timer. 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for én person. Prisen er per person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

 

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Madrid t/r med RyanAir.
10 kg håndbagage.
4 nætter på det 4-stjernede Hotel Quatro Puerta Del Sol i standard dobbeltværelse.
Lækker morgenmadsbuffet alle dage.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. maj 2018 kl. 23:59

Fantastiske Madrid