Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev Amalfikysten

Rejs til den vidunderlige Amalfikyst - ofte udråbt som en af de smukkeste kyststrækninger i verden. Inkl. 7 nætter på Sea Breeze Residence beliggende direkte ved havet, fly fra CPH & billeje. Rejs på udvalgte dage i juni, sep. og okt. Fra 5.195 kr.

AMALFIKYSTEN - 7 nætter inkl. fly fra CPH & billeje. Rejs på udvalgte dage i juni, sep. og okt.

Pris5.195

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

Særpris!

Sea Breeze Residence
40 km. fra Amalfikysten, beliggende direkte ved havet i havnen i Marina della Lobra, en typisk fiskerby i Massa Lubrense, finder I Sea Breeze Residence, som blev total renoveret i 2015. Alle de nyrenoverede lejligheder har aircondition, privat badeværelse, minibar, tv og telefon. På den store fælles terrasse kan man nyde en smuk udsigt over Napolibugten. I nærheden af Sea Breeze Residence er der barer, restauranter og parkeringspladser.

Beliggenheden er tæt på stranden, og der kun 10 km til Marina Grande og Sirene-bugten. Derudover ligger Cala di Puolo Strand og Crapolla Bugt ca. 10 km derfra.

Residence Sea Breeze ligger 6 km fra Sorrento og 60 km fra Napoli.

Marina della Lobra 
Lukket inde i en naturlig bugt på kysten, er den gamle fiskerby Marina della Lobra domineret af Santa Maria Della Lobra, som byen skylder sit navn til. Byen, en klynge af farverige huse, er hovedsageligt befolket af fiskere og er bygget op omkring de trin, der fører fra kirken hele vejen ned til havet. Dette giver besøgende en utvivlsomt malerisk skue af lyde, farver og dufte typisk for Middelhavet. 

Marina della Lobra ligger omkring 2 km fra Massa Center og kan nås til fods eller i bil på vejen Via Palma fra Largo Vescovado; til fods vil det tage omkring 15 minutter at gå ned via Colombo. En sti forbinder også landsbyen til Riviera San Montano.

Selv om der ikke er en reel strand i Marina della Lobra, kan du svømme fra klinten.

Der er også  mange dejlige små og hyggelige restauranter og barer med udsigt over havet.

På vestsiden er marinaen beskyttet af en klippe, der hviler på klippevæggen Capo Corbo, domineret af Torre Toledo, som er en del af systemet af udkigstårne placeret langs kysten i den Aragonesisk periode. Dette tårn går faktisk tilbage til Angevin perioden og blev senere tilpasset af de Aragonese for forsvar.


Rejsen inkluderer

 • Direkte fly til Napoli fra København t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 7 nætter på Residence Sea Breeze i studio lejlighed til 2 personer.
 • Billeje alle dage (inkl. forsikringer og fri km) – Fiat 500 el. lignende.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:


Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser)

 • Det er muligt at tilkøbe kaskoforsikring til bilen for 250 kr. (Bestilles hos Vindrose Rejser)
 • Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 350 kr. (Bestilles hos Vindrose Rejser)
 • Det er også muligt at tilkøbe ekstra bagage, ved online check-in hos RyanAir – ca. 400 kr. t/r pr. styk.

Il Vervece
Lige over for landsbyen Marina della Lobra, ca. 1,5 km fra kysten, er der den karakteristiske klippe Vervece (fra det latinske "vervex", ged) - et sandt maritimt fristed. Hvert år den første eller anden søndag i september ved foden af Vervece holdes en fest til minde om alle dem, der mistede livet på havet. Derefter ligger dykkere en laurbærkrans på statuen af Jomfru Maria, kendt som Vor Frue af Vervece. Denne statue blev placeret på en væg af klippen, 12 meter dyb, i 1975 på foranledning af Enzo Maiorca, som året før havde vundet verdensrekorden i fridykning lige i nærheden af Il Vervece. Men Enzo Mallorca er ikke den eneste, der har nået en vigtig milepæl i disse farvande. I 1997 blev havområdet omkring Punta Campanella erklæret som beskyttet, hvilket har givet fremragende resultater for det martime liv og koral rev, som giver en sjælden biodiversitet.

Om Amalfikysten
Selve kystvejen er ca. 50 km lang, og der er heldigvis mange steder, hvor I kan stoppe og nyde den fabelagtige udsigt eller købe de berømte citroner fra Amalfikysten. Trafikken er meget intens i højsæsonen og hastigheden lav, så selv om afstandene er korte, kan det tage en rum tid at komme fra A til B. Det skyldes dels de smalle veje, som er bygget ind i og på klipperne, dels de mange endagsturister, der som oftest kommer i busser. Ser I bjergkørsel som en stor mundfuld, kan Vindrose Rejser anbefale de offentlige busser fra SITA, der kører ofte og sikkert langs hele kystlinjen - og så kan I nyde landskabet imens. Man kan også sejle langs hele kysten, og smukkere kan det næsten ikke blive.

Vælger I at holde jeres ferie ved Amalfikysten, så kan I glæde jer over en fantastisk natur og stemningsfulde byer, men mængden af asfalterede veje er begrænset, og er først kommet til i løbet af de senere år. Til gengæld findes der et utal af stier og trapper, som forbinder de mange små bjergbyer. Det er en eventyrlig oplevelse af at gå rundt på de smalle stier og trappetrin - men gør samtidigt, at området ikke er så velegnet til familier med helt små børn, medmindre forældrene er villige til at putte dem i en bærestol. Det samme gælder for gangsbesværede, der vil finde de mange trapper meget stejle.

Amalfikysten på UNESCO's verdensarvliste
Maiori er den eneste by på kysten, som ikke er medtaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Det er en by med forholdsvis moderne bygninger, hvilket skyldes, at byen nemlig blev ødelagt ved en oversvømmelse i 1954. I løbet af 60'erne blev byen genopbygget, hvorfor der er mange forholdsvis høje bygninger med store terrasser lige ud til stranden. Nabobyen Minori har også en forholdsvis lang strand - men den kan alligevel ikke sammenlignes med Maiori. Byen er mindre og har ganske få hoteller. Det betyder også, at det er let at komme i kontakt med den lokale befolkning. Og så har Minori et ganske særligt fortrin - nemlig et pavevelsignet konditori, som ligger ud til havnepromenaden. Her får man med garanti nogle af italiens absolut bedste kager! Prøv f.eks. deres Delizia al Limone, som er en sand himmerigsmundfuld, baseret på de lokale citroner.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

 • Direkte fly til Napoli fra København t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 7 nætter på Residence Sea Breeze i studio lejlighed til 2 personer
 • Billeje alle dage (inkl. forsikringer og fri km) – Fiat 500 el. lignende.


Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser)

 • Det er muligt at tilkøbe kaskoforsikring til bilen for 250 kr. (Bestilles hos Vindrose Rejser)
  Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring
 • (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 350 kr. (Bestilles hos Vindrose Rejser)
 • Det er også muligt at tilkøbe ekstra bagage, ved online check-in hos RyanAir – ca. 400 kr. t/r pr. styk.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 22. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst