Costa del Sol & VM fodbold

Sidste chance!

Glæd dig til en perfekt kombination af sol, sommer og fodbold med denne specialrejse arrangeret af Bravo Tours. Destinationen er Costa del Sol, og prisen er inkl. 1 uge på 3* hotel, Bravo fodboldtrøje, fodboldquiz, 2 landskampe på storskærm & fly.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Inden længe raser fodboldfeberen, og Bravo Tours er selvfølgelig klar til et brag af en fodboldfest, der forhåbentlig varer hele sommeren! Så rejs med og vær med til at heppe på de danske drenge. Bravo Tours sørger for rammerne, og sammen sættes den helt rette stemning. Du får selvfølgelig en flot landsholdstrøje i ægte Bravo Tours-stil og hovedbeklædning, så roligan-stemningen er på plads. Inden kampstart går vi selvfølgelig til vores restaurant, dyster i en fodboldquiz og får ansigtet malet (hvis man vil), så alle er klar til kampstart.

Destinationen er Costa del Sol, Solkysten, som byder velkommen med sol og sommer. Costa del Sol har været et af danskernes favorit-rejsemål i mange år. En spansk klassiker, der har formået at forny sig, og derfor fortsat er en ægte bestseller! Solkysten er indbegrebet af ferie med en dejlig blanding af vidunderlige strande, kvalitetshoteller med god service, lækre pools, gode restauranter, hyggelige barer og muligheden for at besøge spændende storbyer. 

I skal bo i byen, Torremolinos, der ligger blot 15 kilometer syd for Malaga. De dejlige strande og det azurblå Middelhav gør området perfekt til ferie! Engang var Torremolinos en fiskerlandsby, i dag er det er paradis for turister, der elsker solen, strandene, det azurblå Middelhav og den lange strandpromenade. Livet i Torremolinos går sin stille gang, og dagene forsvinder på de dejlige sandstrande og i det hyggelige centrum. Her er både butikker og gode restauranter.

Rejsen inkluderer:

  • Fly Billund eller København til Malaga t/r.
  • 7 overnatninger på Bajondillo Lejligheder (kat 3+).
  • Havudsigt.
  • Frokost på kampdagen.
  • VM-pakke (Bravo foldboldtrøje og hovedbeklædning).
  • 2 landskampe på storskærm.
  • Fodboldquiz med præmie.
  • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed:

Afrejse fra Billund d. 20. juni: SPOTpris 4.998 kr.
Afrejse fra København d. 20. juni: SPOTpris 4.998 kr.

Max 2 personer pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
  • Årsrejseforsikring – 249 kr.
  • Mad om bord på flyet – 180 kr.
  • Transport til og fra hotellet fra – 180 kr.


 
Bajondillo Lejligheder – Kategori 3+

Et af Solkystens mest kendte hoteller!
Bajondillo Lejligheder har en fantastisk beliggenhed, hvor du har alt i umiddelbar nærhed. Du befinder dig lige ved den skønne strand og har kun 500 meter til den pulserende gågade, San Miguel, med sine mange lækre modebutikker, indbydende restauranter og hyggelige caféer.

Hotellet har et fantastisk pool område med bar, grønne områder med palmer (liggestole mod gebyr). Fra hotellet har man en smuk udsigt over stranden og det azurblå Middelhav. I højsæsonen er der underholdning flere gange om ugen.

Du vil hurtigt opleve, at Bajondillo Lejligheder er utroligt populært. Det skyldes blandet andet det høje serviceniveau og personalets store gæstfrihed. Hotellet har et væld af stamgæster og tilbyder bl.a. også danske tv-kanler - DR1 og TV2 - på værelset. 

Flyinformation:
Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 16.10
Ankomst til Malaga kl. 19.45
Afgang fra Malaga kl. 11.15
Ankomst til Billund kl. 14.40

Flytider København:
Afgang fra København kl. 06.30
Ankomst til Malaga kl. 10.15
Afgang fra Malaga kl. 20.45
Ankomst til København kl. 00.25

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med. 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person. 

Rejsen inkluderer:
Fly Billund eller København til Malaga t/r.
7 overnatninger på Bajondillo Lejligheder (kat 3+).
Havudsigt.
Frokost på kampdagen.
VM-pakke (Bravo foldboldtrøje og hovedbeklædning).
2 landskampe på storskærm.
Fodboldquiz med præmie.
Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed.
Max 2 personer pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 249 kr.
Mad om bord på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotellet fra – 180 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. marts 2018 kl. 23:59

Costa del Sol & VM fodbold