Smagekasse fra Frankrig-Italien-Argentina

Sidste chance!

Nyd en smagekasse udover det sædvanlige med vine i absolut topklasse fra Frankrig, Italien og Argentina. Du får udsøgt Barolo, Chianti, Bourgogne, Bordeaux fra topårgangen 2010 samt den svimlende popluære og anmelderroste Malma Malbec.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

2 fl. Barolo 
2011 Cantina Terre del Barolo kvalitetskooperativ i Barolo
Barolo er kongen blandt Piemontes vine og berømt verden over. Produktionen er forholdsvis lille, og priserne ofte meget høje. Cantina Terre del Barolo er et kvalitetskooperativ med 650 ha. vinmarker i nogle af de bedste områder, så som Grinzane Cavour, Serralunga, Monforte d'Alba, Diano d'Alba, Barolo, Novello, La Morra, Verduno, Roddi og Castiglione Falletto. Hovedsædet ligger i en dal mellem de historiske Barolobyer Alba og Castignlione Falletto og man satser på de klassiske Piemontevine som Barbera, Nebbiolo Langhe, Dolcetto, Barbaresco og ikke mindst Barolo.

2 fl. Chianti
2013 Chianti marchese guadagni 

Vingården Marchesi Torrigiani ligger i det centrale Toscana, mellem Siena og Firenze. Ejendommen kan føre sin vinproduktion helt tilbage til det herrens år 1280, hvor Ciardo Torrigiani lod åbne en butik i Firenze, hvor han solgte vingårdens vine. Marchesi Torrigiani har specialiseret sig i Sangiovese og Merlot, og husets vine er rige og kraftfulde. Denne Chianti byder på en varm bouquet af moden frugt med nuancer af blomme, viol og orangeskal. Smagen er bred og solid med masser af frugt i den runde eftersmag.

2 fl. Bourgogne
2015 Bourgogne pinot noir la vigne du cloitre cave de lugny

Det snart 100 år gammelt kooperativ Cave de Lugny ligger i nordlige Maconnais (blot et stenkast fra byen Chardonnay). Huset har om nogen specialiseret sig i hvid Bourgogne fra Maconområdet og laver ikke færre end ti forskellige Macon-vine som alle rangerer blandt distriktets bedste. Husets hvidvine laves omkring landsbyen Lugny. Cave de Lugnys historie startede tilbage i 1927 med 116 små bønder som medlemmer - i dag er medlemmer stadig små passionerede bønder og antallet er vokset til næsten 400. For at sikre kvaliteten er der strenge krav til bønderne; bl.a. med årlige kontrolbesøg samt kvalitetsbedømmelse af druerne omkring høsttid.

Chardonnay - by og drue
Den berømte hvidvinsdrue Chardonnay har hentet sit navn fra en by ved samme navn i Bourgogne-distriktet Maconnais. Dette er meget passende, idet den ædle drue dækker over 3/4 af Maconnais' marker. Maconnais-vinene har pudsigt nok ikke opnået den samme berømmelse som Bourgognes øvrige vine - dette til trods for at mange producenter kan levere kvaliteter, der snildt kan måle sig med vine fra de mere kendte distrikter, endda til priser, som almindelige vinnydere kan være med på.

Bourgogne Rouge La Vigne du Cloitre
Druerne til denne vin kommer fra en mark, der er blevet anlagt af munke fra et nærliggende kloster. Marken er sydøst vendt og stokkene er ca. 30 år gamle. Vinen er lækker rød i farven og næsen er fuld af især røde bær, hindbær og jordbær samt et touch af solbær og en let krydret tone. I smagen findes de samme bær, men også et flot touch af lakrids.

3 fl. Bordeaux
2010 Château maurine bordeaux rouge

Château Maurine Union de Producteurs i Rauzan i det berømte Bordeaux område er ganske enkelt Frankrigs største kooperativ og dermed en af landets største producenter. Man har dermed adgang til at udvælge fra et enormt råmateriale. Château Maurine er en af de bedste vine fra Caves de Rauzan. Vinen lagrer i ca. 12 måneder på egefade, og er en fyldig og dog elegant Bordeauxvin, som har en flot, Merlotdomineret moden frugt og en finesserig smag som gør at vinen er perfekt drikkeklar nu, men godt kan lagre et par år mere. Topårgangen 2010 er en af de bedst anmeldte og dyreste årgange i Bordeaux' lange historie. Philipson købte tidligt og godt ind og kan derfor tilbyde nogle af de bedste 2010 til overkommelige priser.

3 fl. Malbec
2015 Malma finca la papay malbec patagonia bodega malma

Bodega Malma - familieejet vingård fra Patagonien i det Sydlige Argentina Bodegas Malma blev grundlagt i 2003 under navnet NQN. I 2012 blev vingården købt af familien Viola (kendt fra Bodegas del Fin del Mundo) og deres partnere i familien Eurnekian. Julio Viola, Fin del Mundos ejer, var drivkraften bag etableringen af samtlige vinmarker i San Patricio del Chañar-distriktet i Neuquen-provinsen.Vingården er topmoderne og ejer over ha land i det uvejsomme Patagonien, hearf er 127 beplantede med druer, så som Merlot, Malbec, Pinot Noir, Petit Verdot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay and Sauvignon Blanc. Perfekte vindyrkningsforhold, luksusrestaurant og boutique hotel Regionen er begunstiget med enestående forudsætninger for vindyrkning. Der er perfekt afstemte temperatursvingninger mellem varme, solrige dage og svale nætter, hvilket giver druerne en balance mellem frugt, friskhed, farvetæthed, aroma og fylde, som tydeligt reflekteres i vinene. Vinmarkerne vandes med vand fra Neuquén-floden, som fører smeltevand ned fra Andesbjergenes snedækkede toppe.

Malbec Finca La Papay
Druernes lange modningstid i det kølige Patagonien giver vinen rigdom og dybde. Vinen er delvis fadlagret på de fineste fade fra USA og Frankrig, hvilket tilføjer den en ekstra fedme og blødhed. Vin har meg meget flot mørk farve, smagen er intens, fyldigt og nærmest varm og med en meget blød smag af fuldmoden bærfrugt, mokka og vanilje.

OBS! Prisen er inkl. fragt. Vinen skal bestilles på Philipson Wines hjemmeside senest senest 6. april 2018, når du har gennemført købet på SPOTdeal. Se mere under "Sådan køber du".

Herefter indløser du dit SPOTdeal bevis således:

• Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal() 
• Indtast din unikke kode i feltet 'indtast dealkoder'.
• Klik på 'tilføj dealkode'. Har du købt flere beviser indtaster du dem ligeledes her, husk at klikke indløs efter hvert bevis.
• Klik herefter på 'Gå videre', og følg vejledning herfra.
• Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.
• Vinen skal bestilles senest 6. april 2018

En unik kode gælder for 1 x smagekasse fra Frankrig-Italien-Argentina

Information om levering
•Prisen er inklusiv fragt.
•Kassen med vin leveres med Fragtmand indenfor 5 hverdage efter du har bestilt den via www.philipsonwine.com/?deal() 
•Pakken leveres til den adresse, der angives ved købet.
•Har du spørgsmål til varen eller levering, send venligst en mail til support@philipsonwine.com

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. marts 2018 kl. 23:59

Smagekasse fra Frankrig-Italien-Argentina