Flodkrydstogt i Tyskland

Sidste chance!

Tag på et spændende flodkrydstogt, nyd en overnatning i Berlin og besøg bl.a. de smukke byer Heidelberg, Brandenburg, Lübeck og Travemünde. Med i prisen får I helpension ombord på hyggelige MS Princess og en overnatning på skønt 4* hotel midt i Berlin.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

MS Princess er et hyggeligt skib, som over en årrække har sejlet mange gæster op og ned ad floderne i Europa. Skibets opbygning gør, at den kan lægge til ved byerne, som normalt ikke er på cruise-programmet, såsom Berlin, Prag og Heidelberg. Skibet gennemgik en renovering i 2012. MS Princess kan sejler 102 gæster og har 49 kahytter på 2 deck. Alle kahytterne er over 10 kvadratmeter og er udstyret med tv, pengeboks, aircondition og hårtørre. 

Rejsen inkluderer:

  • 7 overnatning på MS Princess
  • 1 overnatning i Berlin på 4* Ivbergs Hotel (ved Kurfürstendamm)
  • Helpension på skibet

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt.

Afgang d. 12/4 - SPOTpris: 5.395 kr.
Afgang d. 19/4 - SPOTpris: 5.395 kr.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

Transportpakke - 995 kr. pr. person:

  • Bus fra København - Berlin d. 11/4 kl. 08.15 – 15.30
  • Bus fra Lübeck – København d. 19/4 kl. 09.35 – 14.00
  • Bus fra København – Lübeck d. 19/4 kl. 08.45 – 13.10
  • Bus fra Berlin – København d. 27/4 kl. 11.00 – 15.05

Rejseplan:

Brandenburg
Slottet i Brandenburg, Branna har været en fæstning for en slavisk stamme, men blev i 929 erobret af Kong Henrik 1. af Sachsen. Byen blev dog erobret af slaverne igen i 983. Efter trediveårskrigen led byen store tab, og mistede magten. Potsdam blev den nye hovedstad i området og hoffet rejste fra byen. Byen havde under 2. Verdens Krig koncentrationslejren, Zuchthaus Brandenburg.

Potsdam
Byenligger 25 km syd for Berlin. Potsdam er i dag hovedstad i delstaten Brandenburg. Kongeslotte, parker og museer præger byen. Potsdam er Tysklands kongeby som Windsor i England eller Versailles i Frankrig. Her boede de preussiske kurfurster, konger og kejsere indtil 1918. Så omfattende, at byen kan betegnes som et kongekollektiv. Byen er omgivet af søer, kanaler og parker og har et helt unikt kulturlandskab.

Det samlede kompleks af parker og slotte blev i 1990 fredet som UNESCO World Heritage Site. Hovedattraktionen vil for de fleste nok være slottet Sanssouci og parken omkring. Samt parkerne Neuen Garten omkring Marmorpaladset og Cecilienhof samt Slottet Babelsberg. Andre vil bare gerne se filmmuseet, nyde den dejlige by eller besøge filmparken Babelsberg.

Travemünde
Travemünde har igennem mange år været et af danskernes yndlings rejsemål i Nordtyskland. Byen blev grundlagt i 1187 som et lille fiskerleje, men med sin strategisk vigtige placering har byen altid haft travlt. I dag huser byen ca. 13.700 indbyggere, men i turistsæsonen er tallet meget højere. Byen har i mange år fungeret som et velbesøgt rejsemål, og rygter siger, at Dostoyevsky yndede at besøge Travemünde.

Travemünde har en af de hyggeligste promenader i hele Nordeuropa og midt på den, ligger Strandhotel Maritim - I får det ikke mere centralt! På promenaden finder I mange hyggelige restauranter. Det kan især anbefales at spise fisk og skalddyr, når i besøger restauranterne.

Lübeck
Døden fra Lübeck; udtrykket stammer fra et 30 meter langt vægmaleri i Marienkirche af Bernt Notke. Billedet fra 1400-tallet forestillede døden i kædedans med alle typer mennesker, fra paven til den almindelige arbejder. »I døden er vi alle lige« kunne være overskriften for denne dødedans. Den hedder da også Totentanz i Tyskland. 

Tårnet i St. Petri
Udsigten fra tårnet på St. Petri-kirken i centrum er fremragende. Samtidig giver platformen i 50 meters højde et godt overblik over den herlige gamle hansestad med over 200.000 indbyggere. Der er endda elevator derop. Kirken, der først var genopbygget i 1980erne, fungerer i dag som udstillingsbygning.

Berlin
Berlin er en by, du aldrig får nok af, fordi den har det hele – pulserende storbyliv, historiske seværdigheder, vidunderlige gastronomiske tilbud, grønne områder og fantastisk shopping. Har man én gang været i Berlin kommer man igen og igen. Berlin er Europas nye kulturcentrum, uanset hvad du er til, når du er på storbyferie, så har Berlin det, du søger.

Lige fra Mittes historiske bykerne med kulturarv, monumentale bygningsværker som Brandenburger Tor og gaden Unter den Linden, over nydelige Charlottenburg med de store, lige gader, eksklusive restauranter og dyre forretninger, til den gamle punkbastion, Kreuzberg.

Hotellet i Berlin
Dette 4-stjernede hotel ligger i Berlins centrum, 6 minutters gang fra butiksstrøget Kurfürstendamm og butikscenteret KaDeWe. Samtlige værelser har fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Hos Ivbergs Hotel Premium bydes på rolige værelser som vender ud mod den indre gårdhave, eller lydisolerede værelser som vender ud mod gaden. Der er elegant badeværelse med fliser i natursten.

Ivbergs ligger 400 m fra Nollendorf og Wittenbergplatz metrostation, der er direkte forbindelser til det olympiske stadion, ICC-messen, Potsdamer Platz og Alexanderplatz. Der er også en direkte busforbindelse til Tegel Lufthavn. 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. marts 2018 kl. 23:59

Flodkrydstogt i Tyskland