COSTA DE ALMERÍA MED UDFLUGTER

Sidste chance!

Oplev spanske Costa de Almería sidst på sommeren med denne dejlige solskinsrejse. I rejser med Bravo Tours og får 7 overnatninger i 3* lejlighed med halvpension, 3 udflugter & dansktalende rejseledere. Fly fra BLL el. CPH på udvalgte datoer i august.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Costa de Almería er Spaniernes egen favorit, som ligger lige ud til Middelhavet i det sydøstlige hjørne af Andalusien. Her kan I nyde solens stråler ved de langstrakte strande, samtidig med at I bor tæt på mange af Spaniens pragtfulde kulturskatte. 

I denne rejse er der inkluderet 3 spændende udflugter, som bl.a. går Al Hambra - Spaniens mest besøgte turistattraktion, og tager jer med bag facaden i 'det ægte Almería', hvor landbruget spiller en kæmpe rolle. 

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København - Almeria t/r.
  • 7 overnatninger på Hotel Alegria Portomagno Spa (kat 3+).
  • Halvpension
  • Udlfugt - Granada med Alhambra (heldagsudflugt med frokost).
  • Udflugt - Almeria bytur (inkl. let tapas).
  • Udflugt - Besøg ved lokal drivhus (inkl. smagning).
  • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund
Afrejsedato: 07. august: SPOTpris 8.998 kr
Afrejsedato: 14. august: SPOTpris 7.998 kr. 
Afrejsedato: 21. august: SPOTpris 7.998 kr. 
Afrejsedato: 28. august: SPOTpris 7.998 kr. 

København
Afrejsedato: 07. august: SPOTpris 8.998 kr. 
Afrejsedato: 14. august: SPOTpris 7.998 kr. 
Afrejsedato: 21. august: SPOTpris 7.998 kr. 
Afrejsedato: 28. august: SPOTpris 7.998 kr. 

Max 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
  • Årsrejseforsikring – 249 kr.
  • Mad om bord på flyet – 180 kr.
  • Transport til og fra hotellet – 180 kr.
  • All Inclusive - 525 kr.


Hotel Alegria Portomagno Spa – Kategori 3+

Skønt hotel med god placering

Hotel Portomagno er ideelt, hvis du vil bo centralt, tæt ved havet og med mange gode faciliteter til rådighed. Hotellet byder på et lækkert helsecenter, indendørs swimmingpool, gym og padel-tennis. Du bor midt i byen, og fra hotellet har du kun 20 meter til stranden. Provinshovedstaden Almería med sine fine shoppingmuligheder, caféer og barer ligger kun 20 minutters buskørsel væk.

Du kan muntre dig i hotellets skønne poolområde med fire herlige swimmingpools til både børn og voksne. Efter badeturen kan du slappe af i solsengene på den store solterrasse og finde skygge under parasoller eller viftende palmer.

 

Udflugter

Granada og Alhambra
Den absolutte stjernetur til Alhambra, kandidat til verdens syv nye vidundere, er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for! Tag med på en storslået opdagelsesrejse gennem Andalusiens gamle, mauriske palads, Alhambra. Lad dig forføre af historier om forførende araberprinsesse, voldsomme krige, rige kaliffer, og katolske konger, alt sammen fortalt igennem de frodige haver og detaljerede symboler og skrift i gipsstuk. På en rundtur i Alhambra bevæger vi os igennem tiden fra 1238 til 1492, hvor 23 sultaner hver har sat sit præg på de fantastiske paladser, inden de katolske monarker lagde deres hånd på værket i en kollision af maurisk og katolsk arkitektur og historie. Oplev også den gamle spanske hovedstad, Granada, der med pulserende liv omkranser det royale kapel og den storslåede katedral som du også kan besøge. I Granada finder man et spændende centrum, hvor arkitektur, historie og de lokales travle dagligdag mødes, og her vil der være god tid til at udforske de mange gader, markeder, butikker og tapas-barer. Alhambra er Spaniens vigtigste turistattraktion – en oplevelse, du aldrig vil glemme

Det ægte Almería
Oplev det ægte Almería, når vi tager afsted ud i landet til de mange landbrug, der gemmer sig i den smukke natur.
I dag ser vi nærmere på de forskellige dyrkningsmetoder. For Almería er fuld af lækre frugter og grøntsager, der dyrkes lokalt. Det sker med stor fokus på miljøet og bæredygtighed – og det hører vi meget mere om.
Vi smager selvfølgelig også på varerne. De mange tomater, agurker og frugter, der også bliver til olier og marmelader.
En dag, hvor vi ser en mere autentisk side af den smukke kyst. 

Almeria byvandring inkl. let tapas-frokost
Den mest autentiske del af Spanien er manifesteret i hovedstaden, Almería, hvor det rigtige, spanske byliv fås helt ind under huden. Hverdagens puls og den andalusiske charme mærkes på det lokale marked, hvor friskfangede fisk og lokale grøntsager bliver langet over diskene, mens andre mødes i hjørnet og diskuterer livets store og små spørgsmål. Vi oplever en by, som har vokset sig stor inden for de sidste årtier. Byen er fyldt med historie, og det kan man også se, når vi går rundt i de hyggelige gader. Her oplever vi både gamle ruiner, charmerende pladser, monumenter og fortet Alcazaba, som blev bygget midt i det 10. århundrede. Når du står oppe i vagttårnene hævet højt over byen, med udsigt ud over by, bjerge og havets horisont, er der ingen tvivl om, at der bliver skabt uforglemmelige ferieminder. Almería byder på mange skjulte perler bl.a. har John Lennon boet i byen og nydt bylivet. Efter turen rundt i Almerías gader, vil der være tid til på egen hånd til at opleve byen.

Fly information

Flytider Billund
Afgang fra Billund kl. 06.30
Ankomst til Almería kl. 10.05
Afgang fra Almería kl. 11.05
Ankomst til Billund kl. 14.35

Flytider København
Afgang fra København kl. 06.30
Ankomst til Almería kl. 10.05
Afgang fra Almería kl. 11.05
Ankomst til København kl. 14.40

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.  

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person. 

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København - Almeria t/r.
7 overnatninger på Hotel Alegria Portomagno Spa (kat 3+).
Halvpension
Udlfugt - Granada med Alhambra (heldagsudflugt med frokost).
Udflugt - Almeria bytur (inkl. let tapas).
Udflugt - Besøg ved lokal drivhus (inkl. smagning).
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Max 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 249 kr.
Mad om bord på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotellet – 180 kr.
All Inclusive - 525 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. marts 2018 kl. 23:59

COSTA DE ALMERÍA MED UDFLUGTER