Gardasøen m. halvpension og billeje

Udsolgt

Oplev Italiens største sø fra første parket. I får 7 overnatninger med balkon og udsigt over Gardasøen, halvpension, direkte fly fra København eller Billund og billeje. Denne rejse er for jer som vil kombinere kultur, aktiviteter og afslapning.  

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotel La Rotonda ligger i Tigale med udsigt over Gardasøen i Alto Garda Naturpark. Hotellet ligger på den vestlige bred af søen, ca. 500 meter over havet på skråningerne a Mount Castello.  

Hotellet har 2 swimmingpools, den ene udendørs med udsigt over søen, den anden indendørs. Alle værelserne på hotellet er udstyret med hårdtørrer, tv, radio, telefon og eget bad og toilet. Værelserne er designet enkelt, og de fleste med balkon og udsigt over søen. Det skal også nævnes at I har gratis parkering på hotellet under hele opholdet.  
Området er ideelt for jer som ønsker at opleve en fantastisk natur, men også vil kombinere det med at bade og andre aktiviteter. Området er ideelt til en tur på mountainbiken, surfe, sejlsport. Kun nogle få 100 meter fra hotellet, finder I 4 tennisbaner.

Hotellets restaurant byder på lokale italienske retter, med kokkens kreative ideer. Dealen er inklusiv halvpension, så hver aften står der en tre-retters menu klar til jer med en stor salatbar. Mellem måltiderne kan i købe snaks og drikkevarer i baren. Derudover er det også muligt at købe a la carte i restauranten. Hvis vejret er til det, så er det oplagt at nyde maden på terrassen med en nydelig panoramaudsigt.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund til Bergamo t/r.
  • 10 kg håndbagage.
  • 7 overnatninger på Hotel La Rotonda i dobbeltværelse.
  • Halvpension.
  • Billeje alle dage - Fiat 500 (eller tilsvarende modeller) - inklusiv fri km og forsikringer.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.



Tillæg:

  • Bemærk at der betales turistskat på stedet.
  • Tillæg for kaskoforsikring – 250 kr. (betales til Vindrose Rejser)
  • Tilkøb af kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr. (betales til Vindrose Rejser)
  • Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg bagage t/r – ca. 400 kr. pr. styk

Gardasøen
Gardasøen byder gamle hyggelige byer, historie og charme, men også på mere moderne bydele med alle tænkelige faciliteter. Med denne alsidighed kan man finde ro og afslapning samt et moderat natteliv, og samtidig mere udfordrende oplevelser, som f.eks kunne være at besøge det kendte tivoli Gardaland. Der er et væld af muligheder for gode udflugter herfra, enten op i Dolomitterne eller en tur op til de mindre søer som Tenno, Ledro og Iseo. Herfra er der heller ikke langt til historiske kulturhøjborge som Verona og Venedig med masser af oplevelser og seværdigheder. En tur langs den skønne Mincio-floden ned til Mantova, hvor man kan besøge den smukke blomsterpark "Parco Sigurta" og det ukendte vinområde Colline Moreniche på vejen er absolut også noget man burde gøre.

Mod nord og vest rejser bjergene sig lodret op fra søen, og der venter en imponerende køretur fra Gardone op til Riva gennem tunneller. Søen er kun 4-5 km bred i den nordligste del, hvor den til gengæld er op til 370 m dyb. Mod syd er den 12 km bred på det bredeste stykke og her er dybden mere beskeden. Gardasøen er 50 km lang og det er kun på klare dage, at man kan se søen i sin fulde længde.

Nogle har en opfattelse af at Gardasøen kun er en feriedestination for det ældre publikum, men dette er ikke helt korrekt. Søen er i dag et af de hotteste steder for de unge, når det gælder hanggliding, paragliding, windsurfing og mountainbike.

Det milde klima, den rige vegetation, de mange spor fra antikken og den gæstfri befolkning gør Gardasøen til et internationalt besøgt og højtagtet rejsemål.

Bemærk den udendørs pool og andre aktiviteter åbner først i maj.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København eller Billund til Bergamo t/r.
10 kg håndbagage.
7 overnatninger på Hotel La Rotonda i dobbeltværelse.
Halvpension.
Billeje alle dage - Fiat 500 (eller tilsvarende modeller) - inklusiv fri km og forsikringer.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tillæg:

Bemærk at der betales turistskat på stedet.
Tillæg for kaskoforsikring – 250 kr. (betales til Vindrose Rejser)
Tilkøb af kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr. (betales til Vindrose Rejser)
Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg bagage t/r – ca. 400 kr. pr. styk

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. marts 2018 kl. 23:59

Gardasøen m. halvpension og billeje