Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

ALGARVEKYSTEN MED ALL INCLUSIVE OG UDFLUGTER

Oplev Algarvekysten i Portugal, som er kendt for sine mange kilometer hvide sandstrand og mere end 3000 årlige solskinstimer. Rejsen går med Bravo Tours og er bl.a. med All Inclusive og tre spændende udflugter. Fly fra Billund og København i juni og sep.

ALGARVEKYSTEN - 1 uge med All incl. og spændende udflugter. Rejs fra BLL eller CPH.

Pris7.298

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

Særpris!

Algarvekystenar nogle af Europas bedste strande og byder på et væld af storslåede naturoplevelser. Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien og med mere end 100 forskellige strande og charmerende små bugter, er Algarve et ganske særligt feriemål.

Algarves smukke, hvide sandstrande, der ligger mellem flotte og finurlige klippefremspring – en helt unik strandoplevelse, man kun finder få steder i verden. Strandene er kåret til Europas bedste af World Travel Awards.

Langs kysten ligger små og store byer som perler på en snor. De emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder. Er I til kulturelle oplevelser, er det bare med at komme i gang – der er masser at se og opleve. Der er inkluderet tre udflugter i denne rejse, som du kan læse mere om nedenfor.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København - Faro t/r
 • 7 overnatninger på Hotel Auramar Beach Resort (kat 3)
 • All Inclusive
 • Udflugt - Dreamer
 • Udflugt - Vestkysten
 • Udflugt - Østkysten med fabriksbesøg
 • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund
Afrejsedato: 09. juni: Særpris 7.298 kr. 
Afrejsedato: 23. juni: Særpris 7.498 kr. 
Afrejsedato: 15. september: Særpris 7.998 kr. 

København
Afrejsedato: 09. juni: Særpris 7.298 kr. 
Afrejsedato: 23. juni: Særpris 7.498 kr. 
Afrejsedato: 15. september: Særpris 7.998 kr. 

Max 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
 • Årsrejseforsikring – 249 kr.
 • Mad om bord på flyet – 180 kr.
 • Transport til og fra hotellet – 180 kr.Udflugter

Dreamer
Har du lyst til en smule aktion og samtidig have gode muligheder for at se vilde delfiner, er turen med båden ”Dreamer” den helt rette tur for dig. Du sejler med et stedkendt mandskab ud på havet i en moderne båd med jetmotor, som bevæger sig fantastisk gennem bølgerne. Når du har fundet dig til rette, sættes bådens kurs langt ud på Atlanten, hvor du vil have den allerbedste mulighed for at opdage de vilde og legende delfiner. Undervejs vil båden give dig en visuelt smuk oplevelse, når den manøvrerer sig tæt på nogle af kystlinjens mange skjulte grotter og strande, så du kan nyde synet af de flotte klippeformationer og farver som Algarvekysten er kendt for.

Vestkysten 
På denne tur vil du opleve historiske steder og byer – og ikke mindst en uforglemmelig natur. Mærk historiens vingesus, når vi besøger den mauriske hovedstad Silves hvor byens borg vidner om blodige slag og plyndringer. På vej mod kystens højeste punkt i bjergene passerer vi frodig, men også barsk natur. I byen Lagos får vi historien om Portugals gyldne århundrede og går forbi Europas første slavemarked. Sidst men ikke mindst, besøger vi de fascinerende klippeformationer Ponta da Piedade, og Verdens Ende som blev startskuddet for Portugals opdagelsesrejser og kolonitid.

Østkysten med fabriksbesøg 
På denne tur får du en enestående indsigt i dyrkningen, behandlingen og produktionen af kork og oliven. Vi starter dagen med at køre mod Øst, hvor vi skal besøge den største Olivenoliefabrik i det sydlige Portugal. Her skal vi gå igennem olivenlunden og dufte samt smage på de gyldne dråber. Dernæst besøges er en overset perle, nemlig byen Faro. Den er omgivet af romerske mure og oser af forhistorie og charme. Det store naturreservat, der omfavner byen bringer et rigt fugleliv til stedet, og en slentretur i de brostensbelagte gader fyldt med hyggelige caféer, strøgbutikker, modebutikker og værtshuse, er en dejlig afveksling fra strandbyerne. Vi runder turen af ved korkfabrikken i Sâo Brás de Alportel, og når vi forlader fabrikken, vil en korkprop aldrig mere kun være en korkprop.

Hotel Auramar Beach Resort – Bravo kategori 3
Strandresort med spektakulær beliggenhed
Auramar Beach Resort har rigtigt meget godt at byde på – især hvis I ønsker et skønt resort, der både er godt til voksne og børn. Beliggenheden er helt i top, hvis I gerne vil være tæt på stranden og havet, og samtidig have overdådige poolområder i et kapitel for sig.

Glæd jer til et hotel, der ligger højt hævet over havet med en betagende udsigt over Albufeiras maleriske og fascinerende kystlinje. Overalt hersker en dejlig atmosfære, og det er ikke så sært, at hotellet er et af vores mest populære på Algarve-kysten.

Fra det dejlige, højtliggende poolområde har I en fantastisk udsigt til det glitrende Atlanterhav. Her er både to pools, separat børnepool, solsenge og parasoller. Her er også en indendørs pool. Når I har badet og solet jer, kan I ved lavvande gå langs stranden ind til den gamle by i Albufeira. I kan også blive på hotellet og nyde den gode underholdning og mange aktiviteter, der er for alle aldre.

Når I bor på Auramar Beach Resort er jeres ferie med All Inclusive fra april til oktober. På resortet finder I flere gode snackbarer, hvor I bl.a. kan nyde en let frokost ved poolen. I kan selvfølgelig også gå i restauranten, hvor I både kan spise ovenpå og nedenunder. Det giver god plads og skaber en hyggelig atmosfære. 

Fly information
 
Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 16.20
Ankomst til Faro kl. 19.00
Afgang fra Faro kl. 10.25
Ankomst til Billund kl. 14.50

Flytider København:
Afgang fra København kl. 06.30
Ankomst til Faro kl. 09.25
Afgang fra Faro kl. 20.00
Ankomst til København kl. 00.50

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med. 

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København - Faro t/r
7 overnatninger på Hotel Auramar Beach Resort (kat 3)
All Inclusive
Udflugt - Dreamer
Udflugt - Vestkysten
Udflugt - Østkysten med fabriksbesøg
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.
Max 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 249 kr.
Mad om bord på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotellet – 180 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 02. marts 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst