Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra Stockholm - oplev Skt. Petersborg

Tag på et dejligt mid- eller sensommerkrydstogt ud af Stockholm med stop i både Helsinki, Skt. Petersborg og Tallinn. Du får 7-nætters krydstogt med helpension fra KUN 4.590 kr. ekskl. fly. Afgang 23. juni eller 25. august.

KRYDSTOGT FRA STOCKHOLM - 7-nætters krydstogt med stop i både Helsinki, Skt. Petersborg og Tallinn.

Pris4.590

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
15 solgte

Særpris!

Tag med på et fantastisk krydstogt, hvor du oplever Østersøens perler på første klasse. Du kan gå ombord på Costa Magica, der ligger for anker i Frihamnen i Stockholm fra lørdag eftermiddag, men skibet forlader først den svenske hovedstad om søndagen. Det giver dig masser af tid til at opleve charmerende og elegante Stockholm, der er spredt ud på 14 øer. Gå en tur igennem den hyggelige Gamla Stan med de smalle brostensbelagte gader og se kongeslottet eller besøg et eller flere af de mange interessante museer som f.eks. Vasamuseet, Det Historiske Museum og spiritusmuseet. Fortvivl ikke, hvis du ikke når det hele denne første dag, for du vender tilbage til Stockholm og får meget mere tid her.

Søndag sejler Costa Magica fra Stockholm, og du får en flot sejlads gennem den svenske skærgård på vej mod den finske hovedstad Helsinki. En interessant by, der er en god blanding af fortid og nutid, hvor historiske bygninger blander sig med moderne, revolutionær arkitektur og næsten futuristiske forstæder. Middelalderbyen Porvoo udenfor Helsinki er bestemt også et besøg værd.

Turens højdepunkt er uden tvivl opholdet i Skt. Petersborg, hvor du har to dage.  Der bliver masser af tid til at opleve denne fantastiske by, der byder på kulturskatte udover det sædvanlige. Eremitagen med over 3 millioner kunstgenstande, Opstandelseskirken, Sommerpaladset – seværdighederne står i kø. Vælger du en eller flere af rederiets udflugter, skal du heller ikke tænke på visum.

Efter afskeden med denne storslåede by venter en baltisk perle – nemlig hovedstaden Tallinn i Estland. Det var i Tallinn, Dannebrog ifølge sagnet dalede ned i 1219. Tallinn er en veludviklet og på mange måder moderne hovedstad, men gemmer også på mange interessante historiske minder.

Turen afsluttes på fornemste vis med indsejling til Stockholm, hvor Costa Magica ankommer dagen før hjemrejse kl. 09.00. Skibet ligger meget centralt i forhold til centrum, og hele dagen kan du nyde en af Europas nok smukkeste hovedstæder. Skibet forlades i løbet af næste formiddag efter et fantastisk krydstogt med mange store oplevelser.


Rejsen inkluderer

 • 7 nætter ombord på Costa Magica i den valgte kahytskategori
 • Helpension i skibets restaurant eller buffet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Underholdning, herunder teaterforestillinger hver aften
 • Fri adgang til skibets eksklusive fitnesscenter
 • Servicecharge til 630 kr. (som normalt betales ombord)
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 23. juni 2018
Indvendig Kahyt Classic: Særpris 4.590 kr. 
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 5.190 kr. 
Udvendig Kahyt Classic*: Særpris 6.590 kr. 
Udvendig Kahyt Premium: Særpris 7.190 kr. 
Balkon Kahyt Classic: Særpris 8.390 kr. 
Balkon Kahyt Premium: Særpris 8.990 kr. 

Afrejse d. 25. august 2018
Indvendig Kahyt Classic: Særpris 4.790 kr. 
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 5.390 kr. 
Udvendig Kahyt Classic*: Særpris 6.790 kr. 
Udvendig Kahyt Premium: Særpris 7.390 kr. 
Balkon Kahyt Classic: Særpris 8.590 kr. 
Balkon Kahyt Premium: Særpris 9.190 kr. 

*Denne kahytstype kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Ekskl. i rejsens pris
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Transport til og fra skibet i Stockholm
 • Personlige forsikringer herunder rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Kahytstyper

Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber man Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.


Rejseplan

Lørdag: Check in på skibet i løbet af eftermiddagen
Søndag: Kl. 10.30 afgang Stockholm*
Mandag: Kl. 08.00 ankomst Helsinki. Afgang kl. 18.00*
Tirsdag: Kl. 07.00 ankomst Skt. Petersborg
Onsdag: Kl. 18.00 afgang Skt. Petersborg
Torsdag: Kl. 09.00 ankomst Tallinn. Afgang kl. 17.00
Fredag: Kl. 09.00 ankomst Stockholm
Lørdag: Skibet forlades i løbet af formiddagen.

*På afgangen 25. august sejles der fra Stockholm kl. 17.15, og opholdet i Helsinki er fra kl. 11.00 til kl. 19.00


Skibet
Du sejler med Costa Magica, som er et stort og flot krydstogtsskib, der kan medtage ca. 3000 passagerer. Skibet er som et flydende hotelresort, der byder på flot pooldæk med tre pools, hvoraf en kan overdækkes. Nyd livet i den udendørs jacuzzi eller det kæmpe spa- og wellnessområde. Der er underholdning på første klasse hver aften i skibets teater, som er i tre etager. Der kan dag og aften hygges i en af skibets 11 lounger og barer, og skal man være aktiv, er der fri adgang til det store fitnesscenter, ligesom der er løbebane. Et flot klassisk krydstogtsskib, der oser af italiensk atmosfære.

Livet ombord er en "oplevelse i oplevelsen”.

Helpension
Er inklusive på skibet. Det er valgfrit, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du til alle måltider frit kan sammensætte en 3-5 retters menu efter pænt og varieret menukort, eller om du ønsker at spise i skibets buffetrestaurant, hvor der dagligt er et bredt og indbydende udvalg. Restauranten har faste åbningstider, og til aften tildeles du enten tidlig eller sen spisning. Fremsæt gerne ønske ved bestilling, såfremt du har en Premium kahyt. Buffetrestaurantens åbningstider varierer fra dag til dag. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier, og der findes altid et udvalg af snacks i åbningstiden.

Drikkepakker
Der kan tilkøbes All inclusive drikkepakke til kr. 225 pr. person pr. dag (kr. 1.575 for en uge). Denne kan bestilles direkte hos Øster Lindet sammen med bestilling af rejsen. Du kan også vælge at bestille ombord, og her vil vi gøre opmærksom på, at der tilbydes forskellige typer pakker.

Obligatorisk serviceafgift
Den obligatoriske serviceafgift på kr. 90 pr. person pr. dag, er indeholdt i prisen og skal IKKE også afregnes på skibet, som ellers er normal kutyme.

Udflugter
Rederiet har en bred vifte af udflugter - også i Skt. Petersborg. Disse er med engelsk-/tysktalende guider, og der er mulighed for forskellige sværhedsgrader af ture. Deltager du i en udflugt, skal du ikke søge visum. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke bare kan droppe sidste del af en tur og opholde dig på egen hånd i Rusland - så vil visum være påkrævet.

I Helsinki, Tallinn og Stockholm er der ligeledes et stort udbud af udflugter fra rederiet, men vi vil gøre opmærksom på, at der i alle byerne kører de berømte Hop On/Off udflugtsbusser, hvor du hurtigt, nemt og bekvemt kan komme rundt til alle store seværdigheder.

Se rederiets udflugtsprogram her.

Visum
Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade. Vi anbefaler, at du søger senest 3 mdr. før afrejse. Den Russiske Ambassade kræver mødepligt. Du kan benytte et autoriseret bureau til at være behjælpelig – se f.eks. mere på Øster Lindets hjemmeside eller hos Udenrigsministeriet.

Enekahyt
Det er muligt at bestille enekahytter. Tillægget i indvendig kahyt er kr. 2.400, i udvendig kahyt kr. 3.500 og i balkonkahyt kr. 4.400. Grundet meget begrænset antal enekahytter, skal der forespørges om kapacitet hos Øster Lindet inden køb. Tillægget betales direkte til Øster Lindet.

Børn under 18 år og voksne i ekstra senge
Børn under 18 år og voksne, som bor i opredning sammen med 2 fuldt betalende betaler fast pris uanset kahytstype. Der er begrænset plads og kapacitet, så der skal forespørges hos Øster Lindet inden køb. Personer i ekstra senge bestilles direkte hos Øster Lindet. Pris pr. barn i ekstra seng kr. 1.490 og voksne o/18 år kr. 3.290.

Transport
Det er nemt at komme til Stockholm – du kan via www.sj.se købe billetter på hurtig -og fra ca. kr. 1.100 t/r (forbehold for prisændringer – der er mange forbindelser).

SAS og Norwegian har adskillige daglige afgange til Stockholm. Øster Lindet er gerne behjælpelig med reservation af transporten mod gebyr.

Du kan også vælge at køre selv til Stockholm. Parkeringsforholdene i den indre by er dog ikke optimale. Vi anbefaler parkering ved ”Silja Terminalen” eller i Arlanda lufthavn.

Billeder af kahytterne:
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

 • 7 nætter ombord på Costa Magica i den valgte kahytskategori
 • Helpension i skibets restaurant eller buffet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Underholdning, herunder teaterforestillinger hver aften
 • Fri adgang til skibets eksklusive fitnesscenter
 • Servicecharge til 630 kr. (som normalt betales ombord)
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Ekskl. i rejsens pris
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Transport til og fra skibet i Stockholm
 • Personlige forsikringer herunder rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade. Øster Lindet anbefaler, at du søger senest 3 mdr. før afrejse. Den Russiske Ambassade kræver mødepligt. Du kan benytte et autoriseret bureau til at være behjælpelig – se mere på Øster Lindets hjemmeside eller hos Udenrigsministeriet

Bemærk: Køber du udflugter hos rederiet er visum IKKE nødvendigt.

Øster Lindet anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Du skal have en rejseforsikring der dækker UDENFOR EU, der som minimum dækker ved sygdom og hjemtransport.

Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 23. februar 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst