Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Positionskrydstogt fra Italien til USA

Tag med på et spændende 19-nætters krydstogt tværs over Atlanten til december. Skibet sejler fra Italien til Florida med afrejse 30. november 2018. Pris fra 14.990 kr. inkl. direkte fly og helpension ombord. Betal depositum nu og resten senere.

POSITIONSKRYDSTOGT fra Italien til USA - 19 nætter, direkte fly og helpension ombord. Rejs 30. nov.

Pris14.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
1 solgt

Værdi24.449

Rabat38

Spar9.459

Mens mange fryser i Danmark og stresser op til jul, kan du slappe helt af ombord på Costa Deliziosa, der stævner ud fra Savona d. 30. november og små tre uger senere lægger til i Florida. Dit december-eventyr starter med en flyvetur til Milano, hvorfra der er bustransport til Savona, hvor krydstogtskibet venter på dig. Herfra går turen vestpå, og første havn, hvor der lægges til, er Marseille, som er Frankrigs vigtigste havneby. Herfra er der let adgang til Provence og Pavernes By, Avignon. Sidste stop i Middelhavet bliver i Costa del Sols hovedby, Malaga. Her i Pablo Picassos fødeby er der altid en dejlig afslappet atmosfære, og du kan nyde dagen i byen, hvor du kan møde vores egen eventyrsforfatter H.C. Andersen.

Inden Atlanten skal krydses, er der stop på to af de skønne Kanarieøer. Lanzarote byder ind med den lille havneby, Arrecife. Herfra kan du komme ud at vandre i De 1000 Palmers Dal, køre rundt i jeep blandt øens vulkaner og se nærmere på netværket af underjordiske grotter og oaser. Den største af Kanarieøerne, Tenerife, anløbes også. Her er vulkanen Teide et must, hvis du ikke allerede har set den, og ellers byder øen på masser af flot natur og dyr, der kan alverdens kunster i Loro Parque.

Når Europa forlades, har du nogle dejlige dage på ét af verdenshavene. Her har du tid til bare at slappe af og nyde livet ombord på skibet og gøre brug af dets mange faciliteter. Det giver også tid til at fordøje alle indtrykkene fra de spændende oplevelser, du har haft på turen indtil videre, og forberede dig på næste etape.

Caribien byder dig velkommen med åbne arme og et stort smil. ”Don’t worry, be happy”-attituden skinner igennem på alle øerne, der er omgivet af krystalklart vand og har hvide sandstrande og de smukkeste, farverige planter og blomster. Her svajer palmerne i den lette brise i takt med de smittende reggae-rytmer, så det er umuligt at være i andet end godt humør. Foruden Guadeloupe, Antigua og Puerto Rico, der hver især har deres at byde på, kommer du også til den tidligere danske koloni, St. Thomas, der stadig har masser af spor fra fortiden. Tag en spadseretur rundt i Charlotte Amalie, der vrimler med danskklingende stednavne, besøg øens ældste bygninger, bestig de 99 trin og se de gamle pakhuse, der i dag huser moderne forretninger.

Den 19. december lægger Costa Deliziosa til i Port Everglades i Florida efter næsten tre forrygende uger. Herfra er der transport til Miami Lufthavn og hjemrejse til Danmark.


Rejsen inkluderer

 • Direkte fly København – Milano
 • Direkte fly Miami - København
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 19 nætter i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, vand, juice og te til morgenmaden
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool og til strand fra skibet
 • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
 • Underholdning og aktiviteter ombord samt adgang til fitness, løbebane m.m.
 • Rejsedokumentpung pr. kahyt
 • Det obligatoriske servicegebyr på 1.710 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Rejs den 30. november - 20. december 2018.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 14.990 kr. Normalpris: 24.449 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 15.990 kr. Normalpris: 25.948 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 18.990 kr. Normalpris: 28.949 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 19.990 kr. Normalpris: 31.949 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 22.990 kr. Normalpris: 36.449 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 23.990 kr. Normalpris: 40.949 kr.

*Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Indrejsetilladelse til USA - såkaldt ESTA - pris ca. 14$ pr. person. Der kan søges online her.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Kahytter
Der tilbydes Classic og Premium kahytter. I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, får du:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Room service*
 • Valg af spisetid (tidlig eller sen) og ønske om bordstørrelse til spisning
 • Valg af kahytter ud fra ledig kapacitet
 • Ved evt. opgradering af kahytstype vil Premium blive foretrukket.

*Room service er i begrænset omfang og gælder for de ydelser, der fremgår af kahytskort, ligesom du kan få morgenmad serveret i kahytten.

Alle ønsker fremsættes ved bestilling.


Sejlplan

30.11: Afrejse fra Kastrup om morgenen, transport til skibet. Kl. 17.00 afgang Savona
01.12: Kl. 09.00 - 16.00 Marseille, Frankrig
02.12: På havet
03.12: Kl. 08.00 - 18.00 Malaga, Spanien
04.12: På havet
05.12: Kl. 09.00 - 20.00 Arrecife, Lanzarote, Spanien
06.12: Kl. 08.00 - 17.00 Santa Cruz, Tenerife, Spanien
07.12-12.12:  På havet
13.12: Kl. 08.00 - 23.00 Pointe a Pitre, Guadeloupe
14.12: Kl. 09.00 - 18.00 St. John’s, Antigua
15.12: Kl. 09.00 - 20.00 St. Thomas, Amerikanske Jomfruøer
16.12: Kl. 07.00 - 15.00 San Juan, Puerto Rico
17.12-18.12:  På havet
19.12: Kl. 06.00 ankomst Port Everglades. Transport til lufthavnen for hjemrejse
20.12: Ankomst København om morgenen

Skibet
Du sejler med Costa Deliziosa, som er et smukt skib såvel udefra som indvendig. Costa Deliziosa anses for at være et af rederiets mest elegant udsmykkede skibe og har en fantastisk atmosfære. Der medtages knap 3000 passagerer, og der er god plads til alle på det næsten 300 m lange skib.

Ombord kan du nyde solen og poolen og det uanset vejr, da poolområdet kan overdækkes hvis nødvendigt. Flere aftner bliver der vist film på den gigantiske storskærm på dækket. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater.

Der er et kæmpe wellness-område, ca. 3500 m2 under tag, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til fire jacuzzis, multisportsbane og udendørs joggingbane.

Der er ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer, hvor der i flere er musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.

Du bor i elegante og veludstyrede kahytter og har selv mulighed for at vælge, om du ønsker indvendig, udvendig eller balkonkahyt.

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl!


Transport
I prisen indgår flytransport: København – Milano og Miami - København samt transfer mellem lufthavn og skib på både ud- og hjemrejse.

Forventede flytider:
30. november:
08.25 - 10.30 København - Milano

19. december:
15.45 - 07.00+1 Miami – København.
Hjemkomsten er 20. december.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord er desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til kl. 17.30. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden. I buffetrestauranten er der gratis adgang til kaffe, te og vand indenfor åbningstiden. 

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke, kaldet Piu Gusto, på denne tur. Dette omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget.  All inclusive koster kr. 225,- pr. dag/kr. 4.275,- for hele krydstogtet pr. voksen og kr. 130,- pr. dag/kr. 2.470,- for hele krydstogtet pr. barn. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan bestilles ombord.

Børn
Der kan medtages op til 2 børn u/18 år for kun kr. 7.990 pr. barn ifølge med 2 voksne. Prisen er fast uanset den valgte kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, og der tages derfor forbehold for kapacitet. Forhør hos Øster Lindet om kapacitet før bestilling.

Enekahytter
Der tilbydes enekahytter mod tillæg.
Indvendig kahyt kr. 3.000,-
Udvendig kahyt kr. 4.500,-
Balkonkahyt kr. 5.500,-

Der er et begrænset antal enekahytter, og der tages derfor forbehold for kapacitet. Forhør hos Øster Lindet om kapacitet før bestilling.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af de forskellige byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.
Se rederiets udflugtsprogram her.

Forsikringer og visum
Du kan tilkøbe forsikringer direkte hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. Vi gør opmærksom på, at den danske sygesikring intet dækker udenfor Europa, og derfor anbefales det at tegne en rejseforsikring.
Afbestillingsforsikring kan ligeledes tegnes ved eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet, hvor prisen er 6 % af rejsens totale pris. Afbestillingsforsikring skal tegnes ved bestilling af rejsen.

For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Kan søges her. Prisen er ca. 125 kr.
Bemærk: Dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

 • Direkte fly København – Milano
 • Direkte fly Miami - København
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til skib t/r
 • 19 nætter i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, vand, juice og te til morgenmaden
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool og til strand fra skibet
 • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
 • Underholdning og aktiviteter ombord samt adgang til fitness, løbebane m.m.
 • Rejsedokumentpung pr. kahyt
 • Det obligatoriske servicegebyr på 1.710 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et italiensk ejet rederi, som er meget internationalt, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas, visum, vaccinationer og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Kan søges her. Prisen er ca. 125 kr.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at krydstogtsrederiets priser er dynamiske og den oplyste normalpris er baseret på højeste udsalgspris – dette ikke at sammenligne med rederiets dagspris. Der tages forbehold for eventuelle særkampagner og last minute-priser. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 20. februar 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst