Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

AZORERNE MED Ø-HOP

Oplev det allerbedste af Azorerne med denne rejse, der tager dig med til de tre øer São Miguel, Faial og Pico. Rejsen er inkl. 7 overnatninger, morgenmad, øhop, udflugter, gourmetmiddag og dansktalende rejseledere. Fly fra BLL & CPH fra maj til september.

AZORERNE - Ø-hop og spændende udflugter med dansk rejseleder. Rejs fra BLL eller CPH.

Pris8.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
42 solgte

Særpris!

Tag med til fabelagtige Azorerne, og oplev de tre øer Sao Miguel, Faial og Pico. I spidsen for rundrejsen står Bravo Tours’ danske rejseledere, som har et særdeles indgående kendskab til de smukke øer ude i Atlanterhavet. Glæd dig til en rejseoplevelse for livet.

Hvorfor rejse til verdens ende for at opleve paradis? Tag i stedet til Azorerne med få timers flyvetid og nå frem til et rejsemål, som i 2016 blev kåret som verdens smukkeste øgruppe. Vi kan kun være enige i kåringen, da Azorerne er helt uden sidestykke. Bravo Tours sendte de første gæster til hovedøen São Miguel i 2004, og siden har mange gæster efterlyst ture til de andre otte fantastiske øer. Derfor tilbydes nu dette ø-hop til Faial og Pico kombineret med de bedste oplevelser på hovedøen São Miguel.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København - Azorerne t/r.
 • 5 overnatninger på Hotel Royal Garden (kat 4).
 • 2 overnatninger på Hotel Caravelas (kat 3).
 • Morgenmad.
 • Ø-hop iflg. program.
 • 3 udflugter på Sao Miguel iflg. program.
 • Gourmetmiddag.
 • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund

Afrejsedato: 15. maj: Særpris 8.998 kr. 
Afrejsedato: 26. juni: Særpris 9.998 kr. 
Afrejsedato: 07. august: Særpris 9.998 kr. 
Afrejsedato: 04. september: Særpris 9.998 kr. 

København
Afrejsedato: 15. maj: Særpris 8.998 kr. 
Afrejsedato: 26. juni: Særpris 9.998 kr.
Afrejsedato: 07. august: Særpris 9.998 kr. 
Afrejsedato: 04. september: Særpris 9.998 kr. 

Max 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
 • Årsrejseforsikring - 249 kr.
 • Mad om bord på flyet - 180 kr.
 • Transport til og fra hotellet - 130 kr.


 
Rejseplan

Dag 1 - Velkommen til Azorerne
Efter den relativt korte flyvetur fra Danmark lander vi på hovedøen São Miguel på Azorerne. Vi henter vores bagage og kører de kun fire kilometer ind til det firstjernede Hotel Royal Garden i hjertet af Ponta Delgada. Efter ankomsten til hotellet afholder vi velkomstmøde, hvor vores danske rejseledere vil præsentere ugens spændende rejseprogram.

Dag 2 – halvdagstur til Tvillingesøerne
I dag skal vi opleve Sete Cidades, også kaldet for tvillingesøerne, på den vestlige side af São Miguel er uden tvivl et af øens absolutte højdepunkter.
Udsigtspunktet ”Vista do Rei” byder på en panoramaudsigt over det imponerede vulkankrater. Vejen op til ”Vista do Rei” er meget naturskøn og byder på mange smukke udsigter.  Efter caféstop i Sete Cidades by kører vi mod havet, hvor vi nyder den flotte udsigt over klosterklipperne, en lille klippeformation der ligger ud for den nordvestlige kyst. I løbet af dagen gør vi desuden et stop i byen Fajã de Baixo, hvor vi besøger en af øens berømte ananasplantager og høre nærmere om den meget komplicerede proces der ligger bag den populære frugt.

Dag 3 - Lagoa do Fogo med likørsmagning - heldagstur
Et af dagens højdepunkter bliver Ildsøen eller Lagoa do Fogo, som den hedder på portugisisk og, som af mange anses for at være den smukkeste af de tre store vulkankratersøer på São Miguel.

I 945 meters højde har vi en betagende udsigt over det 500 meter dybe vulkankrater med sin azurblå sø samtidig med, at Atlanterhavet skimtes i baggrunden.

På den lille keramikfabrik Cerãmica Vieira i byen Lagoa oplever vi den traditionelle keramikfremstilling. I løbet af dagen gør vi også et stop ved den tropiske oase, hvor vi finder det lune, naturlige vandfald, Caldeira Velha, hvor der er mulighed for at bade. Frokosten nydes i Rib. Grande og mulighed for at likørsmagning.

Dag 4 - Pico – vin og vulkaner – heldagstur
Efter morgenmaden på hotellet pakker vi kufferten. I dag forlader vi hovedøen São Miguel for at drage på opdagelse på øen Pico. Straks efter vi er landet tager vi på udflugt. Med 2.351 meter over havets overflade er vulkanen faktisk Portugals højeste punkt. Blandt øens mange lokkende oplevelser lægger vi vægt på de ting, der har haft størst indflydelse – vinen, hvalerne og vulkanerne. Et af dagens højdepunkter er besøget på hvalfangst-museet, der levende fortæller om hvalfangernes liv, der var præget af det meget barske og farefulde erhverv. Nu om dage har man et romantisk syn på, hvad hvalfangst var, men egentlig var det en kamp på liv og død, når jagten gik ind på verdens største pattedyr. Vi besøger nogle af de kendte vinmarker, der er omkranset af mørke gærder af lavasten. Her får du et indblik i, hvilke barske vilkår de azoriske vinbønder lever under. I den lille charmerende og hyggelige by São João nyder vi en spændende frokost med delikate retter fra det azoriske køkken. Vi krydser over nordkysten med de barske, nøgne områder af lavaformationer og lavasletter, hvor lavaen var flere år om at størkne. Vi overnatter på Hotel Caravelas de næste 2 nætter.

Dag 5 - Naturens kræfter – halvdags guidet tur
Vi skal sejle det korte stykke over kanalen fra Pico til øen Faial.  Den er kendt af mange sejlere, som ligger i havn i Horta, når de krydser Atlanterhavet. Efter ankomsten til Faial begiver vi os ud på en halvdagstur, hvor vi kommer rundt på hele øen. Vi oplever blandt andet Capelinhos-vulkanen, der fra september 1957 var i udbrud i 13 måneder og skabte en helt ny ø, der blev landfast med Faial. Området skiller sig meget ud fra resten af øen og giver et imponerende indtryk af naturens kræfter. På det nybyggede store vulkanhistoriske museum får vi et godt indblik i udbruddets faser – blandt andet ved hjælp af en kort film, der fortæller og viser, hvorfor der er så stor vulkanaktivitet på og omkring øerne. Der venter endnu en speciel oplevelse midt på øen, når vi nyder den betagende smukke udsigt over det enorme vulkankrater, Caldeira. Man fortryder, hvis man har glemt sit kamera. Eftermiddagen er på egenhånd og der er mulighed for at se nærmer på de mange flotte molemalerier eller spise frokost på Cafe Sport. Inden vi sejler tilbage til Pico.

Dag 6 – Gourmetmiddag
Vi flyver tilbage til hovedøen São Miguel og efter ankomst er dagen er til fri afbenyttelse, hvor man har mulighed for at se nærmere på hovedbyen Ponta Delgada. Det er muligt at besøge nogle af deres kendte kirker eller slappe lidt at ved poolen. En uge med masser af spændende oplevelser er ved at være forbi. Mættet med indtryk skal vi også have mættet vores maver. Vi spiser en skøn middag på en af byens bedste spisesteder. Vi mødes på restauranten.

Dag 7 - Lagoa das Furnas – heldagstur
På denne heldagstur besøger vi øens største vulkankrater, Funas, hvor de boblende og kogende kilder, de såkaldte Celdeiras, vidner om den vulkanske aktivitet i området. Udsigtspunktet Pico do Ferro byder på en storslået udsigt ud over det store krater, som både indeholder by og sø. Ved søens bred forberedes dagens frokost Cozido, Azorernes nationalret, og denne tilberedes i en gryde direkte i den varme, vulkanske jord. I Furnas by besøger vi desuden øens smukkeste park, den botaniske have Terra Nostra parken, og i den forbindelse vil der være mulighed at bade i det 35 grader lune vand i ungdommens kilde.

I løbet af dages besøger vi også en af de sidste teplantager i Europa, Cha Gorreana fra 1883, hvor de den dag i dag endnu bruger de gamle og oprindelige maskiner til deres teproduktion.

Dag 8 - Farvel og på gensyn
Efter en uge med skønne rejseoplevelser er det tid til at sige farvel – og måske på gensyn til Azorerne. Vi tjekker ud på hotellet og tager til lufthavnen lidt uden for Ponta Delgada for at flyve tilbage til Danmark. Hos Bravo Tours håber vi, at du har nydt rejsen i fuldt omfang, og at du har en række gode rejseoplevelser med hjem i den personlige bagage.

Flyinformation

Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 07.20
Ankomst til Azorerne kl. 10.30
Afgang fra Azorerne kl. 11.30
Ankomst til Billund kl. 18.20

Flytider København:
Afgang fra København kl. 07.30
Ankomst til Azorerne kl. 10.45
Afgang fra Azorerne kl. 11.45
Ankomst til København kl. 18.40

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.  

 

Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København - Azorerne t/r.
5 overnatninger på Hotel Royal Garden (kat 4).
2 overnatninger på Hotel Caravelas (kat 3).
Morgenmad.
Ø-hop iflg. program.
3 udflugter på São Miguel iflg. program.
Gourmetmiddag.
Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse: 

Max 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring - 249 kr.
Årsrejseforsikring - 249 kr.
Mad om bord på flyet - 180 kr.
Transport til og fra hotellet - 130 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 16. februar 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst