Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

RUNDREJSE I KINA MED DANSK REJSELEDER

Udsolgt

Tag med på en uforglemmelig rundrejse til Kina. Over Alle Bjerges danske rejseleder guider jer gennem 10 dages store oplevelser, som starter i Beijing, har overnatning v. muren, besøg ved den idylliske vandby og slutter af i Xian med Terrakottasoldaterne.

RUNDREJSE I KINA - 10 dages rejse med dansktalende rejseleder. Fly fra CPH el. BLL i august 2018.

Pris12.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
33 solgte

Særpris!

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse til Kinas gamle hovedstæder. I Kinas nuværende hovedstad Beijing dykkes ned i historien med de fascinerende fortællinger om den forbudte by og Murens storhed, som først rigtig går op for en, når man står der. Fra Beijing går turen med højhastighedstog til Xian, hvor I skal se Kinas største bymur og den helt fantastiske Terrakottahær. En episk rejse i tid og sted.

Over Alle Bjerge har vundet prisen for Danmarks Bedste Firmanavn 2017. 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København el. Billund - Beijing 
 • Mad ombord på flyet.
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 10 dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor).
 • Entré på alle nævnte udflugter.
 • Busser med aircondition.
 • 8 overnatninger på gode hoteller.
 • Morgenmad alle dage.
 • 5 x frokost (se nærmere i programmet nedenfor)
 • Velkomstmiddag.
 • Afskedsmiddag med Peking and
 • Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
 • Dansk rejseleder Kasper Bøndergaard (Kina ekspert og boet i landet i 12 år)
 • Kinesisk lokalguide.

Afrejse fra København eller Billund

Den 16. august 2018
Dobbeltværelse: SPOTpris 12.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 16.495 kr. pr. person

OBS! Vi har fået 2 restpladser til rundrejsen med afgang fra CPH den 2. maj, som du kan købe her på siden.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Visum til Kina
 • Ekstra drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge beregn ca. 250 kr.
 • Dumpling middag i Xi’an samt tangdynastishow

Flytider (der flyves med Lufthansa):

Afrejse fra København
Afgang København d. 16. august kl. 12.05 - Ankomst Frankfurt d. 16. august kl. 13.35
Afgang Frankfurt d. 16. august kl. 17.00 - Ankomst Beijing d. 17. august kl. 08.30

Afgang Beijing d. 25. august kl. 10.30 - Ankomst Frankfurt d. 25. august kl. 15.00
Afgang Frankfurt d. 25. august kl. 17.05 - Ankomst København d. 25. august kl. 18.25

Afrejse fra Billund
Afgang Billund d. 16. august kl. 11.05 - Ankomst Frankfurt d. 16. august kl. 12.30
Afgang Frankfurt d. 16. august kl. 17.00 - Ankomst Beijing d. 17. august kl. 08.30

Afgang Beijing d. 25. august kl. 10.30 - Ankomst Frankfurt d. 25. august kl. 15.00
Afgang Frankfurt d. 25. august kl. 17.15 - Ankomst Billund d. 25. august kl. 18.30
 Rejseprogram

Dag 1: Danmark til Beijing
Der er god plads om bord og mange underholdningsmuligheder. På sædets private videoskærm kan man vælge mellem mange film, musikprogrammer og spil. Inkl. 2 måltider på flyveturen.

Dag 2: Ankomst til Beijing, informationsmøde
Vi ankommer til Beijing om morgenen. Efter paskontrollen og tolden møder vi ”Over Alle Bjerges” danske rejseleder. Vi kører ad motorvej ind til Beijing og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. På ankomst dagen har vi et let program og der bliver tid til en gåtur og lige falde til inden det går løs de næste dage med de store seværdigheder. Vi tjekker ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder og shopping. Rejselederen holder et informationsmøde efterfulgt af velkomstmiddag.

Dag 3: Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By
Vi besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads. Her ligger blandt andet Parlamentet og Maos Mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port. Vi skal i dag se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999½ rum. Verdens største kejserlige palads blev bygget 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet. På vej tilbage til hotellet skal vi overvære en te ceremoni og smage på nogle af Kinas mest berømte typer te. 
Inkl. morgenmad og frokost.

Dag 4: Himlens tempel, silke og Sommerpaladset
Efter morgenmaden begiver vi os ud i Beijings myldrende gader, og første stop på dagens udflugtsprogram er ved Himlens Tempel. Templet er Beijings vartegn. Vi fortsætter til en silkefabrik hvor man kan lære om denne kinesiske opfindelse og se processen fra Silkelarve til de flotte færdige stoffer. Herefter tager vi til den fantastiske have, hvor vi finder det kejserlige Sommerpalads, templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver. Her hører vi blandt andet den spændende historie om enkekejserinde Cixi. Er der tid kører vi forbi de fantastiske bygningsværker ved OL byen. Her er det nye nationalstadion - Fuglereden - med plads til 91.000 tilskuere - der er bygget af et enormt antal stænger flettet på kryds og tværs. Vi ser også den nye nationale vandsportsarena, der kaldes Isterningen pga. det futuristiske design. På vej tilbage tager vi forbi et marked hvor der vil være tid til at gøre en god handel.
Inkl. morgenmad og frokost.

Dag 5: Vandby og den Kinesiske Mur
Vi kører 100 km nordpå op i bjergene hvor vi skal bo i en gammel vandby som er vores udgangspunkt til besøg på muren. Her for foden af den store mur har man genopbygget en gammel by fra Ming dynastiet langs floden og opdæmmede søer. Utroligt charmerende sted. Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur.

Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdigt af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn. Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden. Store dele ligger i ruiner eller er helt forsvundet, men er stadig et arkitektonisk vidunder. Vi besøger muren ved Simatai hvor den er flottest.

Om aftenen kan gå rundt i den gamle bys gader langs kanaler og søer der er flot oplyst af de klassiske kinesiske røde lamper.
Inkl. morgenmad og frokost.

Dag 6: Beijing til Xian
Morgenen er afsat til at nyde en går tur i den charmerende vandby.
Efter frokost kører vi med højhastighedstog til den anden af Kinas gamle hovedstæder Xi’an. Xian er den by der har været hovedstad længst tid bl.a. under Qin, Han og Tang dynastierne der anskues som Kinas guldalder. Det bærer byen præg af og vi skal nyde nogle af de fascinerende levn der ses fra den tid.
Inkl. morgenmad og frokost. 

Dag 7: Terrakottasoldaterne
I 1974 fandt to bønder tilfældigt nogle rester af Kejser Qins unikke terracottahær, da de var i færd med at grave en brønd. Hæren er senere blevet dateret til år 221 før vores tidsregning. Nu er ca. 8.000 soldater – med forskellige ansigtsudtryk – og heste med stridsvogne og alle i naturlig størrelse fundet. Hæren er lavet på befaling af Kinas første kejser, Qin Shi Huang, til at bevogte hans grav og passe på ham i himlen.

Terracotta-soldaterne er et af verdens vidundere og er naturligvis også på UNESCOs bevaringsliste. For bedre at forstå hvordan disse unikke figurer blev lavet besøger vi et værksted som laver dem i fuld størrelse af ler fra samme sted som de originale.
Inkl. morgenmad og frokost.

Om aftenen er det muligt at deltage i en kulturel aften med traditionel middag og musikteater. Først spiser vi dumplingbanket – en stor kinesisk specialitet for herefter at opleve en flot opvisning i Tang-dynastiets musik og dans. (Kan tilkøbes – 350 kr.)

Dag 8: Den gamle Moske og myldrende Basar
Vi besøger også den største og bedst bevarede moske i Kina fra år 742. Moskeen er kinesisk inspireret og står som et symbol på den integration, der fandt sted mellem kineserne og de mange immigranter fra Mellemøsten, da Xi’an lå på Silkevejen. Vi går en tur i de smalle gader i det muslimske kvarter, hvor gadehandlerne tilbyder alverdens varer fra deres boder og butikker.

Herefter tager vi højhastighedstoget retur til Beijing. Det tager ca. 4 ½ time, og vi ankommer sidst på eftermiddagen. Herefter tjekker vi ind på hotellet. Om aftenen tager vi forbi det meget eksotiske madmarked. Her kan man finde snacks som søstjerne, skorpion, fugleedderkopper, silkelarver og meget mere.
Inkl. morgenmad.

Dag 9: National museum og en fantastisk afskedsmiddag
Dagen er til fri disposition. Man kan eksempelvis se det store national museum eller gå på opdagelse på en af de mange markeder. Om afte­nen mødes vi til et brag af en kulinarisk af­slutning på dette Kina-eventyr. Pekingand er en af Kinas nationalretter – og altid en stor smagfuld oplevelse.
Inkl. morgenmad og frokost, samt afslutningsmiddag.

Dag 10: Efter en oplevelse for livet går turen retur til Danmark
Vi kører til lufthavnen og flyver retur til Danmark, hvor vi sætter fødderne på jorden sidst på eftermiddagen.
Inkl. 2 måltider på flyveturen.

Hotelliste
Under hele opholdet bliver bor vi på dejlige hoteller.
Capital hotel - www.capitalhotel.com.cn
Wtown hotel - www.wtown.com  
Grand Noble hotel - www.xian-grand-noble-hotel.008h.com 

Om rejselederen
Kasper er uddannet skolelærer med speciale i bl.a. historie. Efter et par år i folkeskolen skiftede han klasseværelset ud med jobbet som rundrejseleder og boede i den forbindelse 12 år i Kina. Her rejste han landet tyndt og har gennem årene lært sig sproget og har udviklet en stor kærlighed for det han kalder ”hans andet hjemland”.

Efter han flyttede tilbage til Danmark i 2014 har han startet rejsebureauet ”Over Alle Bjerge” og han lever i dag af at lave skræddersyede rejser til hans favorit destinationer heriblandt Kina

Tager man med Kasper på tur til Kina kan man ikke undgå at blive revet med af hans store passion for den kinesiske kultur og historie.

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2827.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail Kasper@overallebjerge.dk . I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:

- Fulde navne ifølge pas.
- Pas numre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København el. Billund til Beijing
Mad ombord på flyet.
23 kg bagage og 8 kg håndbagage
10 dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor).
Entré på alle nævnte udflugter.
Busser med aircondition.
8 overnatninger på gode hoteller.
Morgenmad alle dage.
5 x frokost (se nærmere i programmet nedenfor)
Velkomstmiddag.
Afskedsmiddag - Peking and
Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
Dansk rejseleder Kasper Bøndergaard (Kina ekspert og boet i landet i 12 år)
Kinesisk lokalguide.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet i prisen:
Visum til Kina (Over Alle Bjerge guider jer igennem processen)
Ekstra drikkevarer til måltiderne.
Drikkepenge beregn ca. 250 kr.
Dumpling-middag i Xi’an samt tangdynastishow.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.
Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Over Alle Bjerge - Danmarks Bedste Firmanavn 2017

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 28. februar 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst