RHODOS MED UDFLUGTER

Sidste chance!

Rejs med Bravo Tours og tag på tidlig sommerferie til den græske feriøe Rhodos. Her venter varme og solskin, god mad og smuk natur. Inkl. 1 uge på 3' hotel, dansktalende rejseleder, jeepsafari og byrundtur.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Det er ikke svært at forstå, hvorfor tusindvis af danskere vælger at rejse til Rhodos igen og igen. Øen er kendt for sin ualmindelige gæstfrihed, skønne strande, dejlige byliv og mange seværdigheder.

Rhodos by er en fantastisk sammenblanding af nyt og gammelt. Her finder I gode strande, restauranter og byliv side om side med smukke middelalderborge og dybe voldgrave omkring den gamle bydel. En bydel, der virkelig charmerer mange med sine brostensbelagte gader og græske atmosfære. Samtidig har øen et væld af spænde oplevelser, som I kan opleve på jeres ferie.  

På Rhodos' østkyst ligger Faliraki – et område, der stort set rummer alt, hvad feriehjertet kan begære. Her ligger nogle af øens bedste strande, som flere steder er lavvandede og perfekt til børnefamilier.

Om dagen tiltrækker de fire kilometer lange sandstrande de fleste gæster i Faliraki. Her kan man let finde et område, der passer til ens strandtemperament – uanset om det skal være børnevenligt, fyldt med aktiviteter eller mere fredeligt og roligt. Efter en god dag byder området på en hyggelige restaurant- og bargade, hvor I kan nyde en god, græsk middag eller en skøn forfriskning.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund, Aalborg eller København - Rhodos t/r.
  • 7 overnatninger i lejligheder Elpida Beach (kat 3).
  • Udflugt - Jeepsafari.
  • Udflugt - Byrundtur.
  • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved 2 personer pr. lejlighed:

Billund
Afrejsedato: 01. juni: SPOTpris 3.998 kr. 
Afrejsedato: 08. juni: SPOTpris 3.998 kr. 
Afrejsedato: 15. juni: SPOTpris 3.998 kr. 
Afrejsedato: 22. juni: SPOTpris 3.998 kr.

Aalborg
Afrejsedato: 01. juni: SPOTpris 3.998 kr.
Afrejsedato: 08. juni: SPOTpris 3.998 kr.
Afrejsedato: 15. juni: SPOTpris 3.998 kr.
Afrejsedato: 22. juni: SPOTpris 3.998 kr.

København
Afrejsedato: 01. juni: SPOTpris 3.998 kr. 
Afrejsedato: 08. juni: SPOTpris 3.998 kr. 
Afrejsedato: 15. juni: SPOTpris 3.998 kr. 
Afrejsedato: 22. juni: SPOTpris 3.998 kr. 

Max 2 voksne pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
  • Årsrejseforsikring - 249 kr.
  • Mad om bord på flyet -180 kr.
  • Transport til og fra hotellet -180 kr.
  • Morgenmad - 385 kr.



Lejligheder Elpida Beach - Kategori 3
Ideelt for livsnydere, direkte på sandstranden og tæt på centrum


Elpida Beach er perfekt for dig, der søger fred og ro uden den store luksus, men i dejlige, afslappede omgivelser lige ved havet. Lejlighedshotellet ligger i den charmerende lille Kathara-bugt i gå-afstand til centrum af Faliraki. Den flotte og indbydende strand føles næsten privat, da området er meget fredfyldt og stort set kun benyttes af de lokale. Allerede ved ankomst mærker du hotellets gæstfrihed. Hotellet er familiedrevet, og de nyder at servicere deres gæster og vil gøre alt for, at gæsterne får en dejlig ferie. Hotellets reception fungerer som et dejligt samlingssted for gæsterne. Tæt på hotellet ligger den lokale havn, og du finder også butikker, lækre restauranter, stemningsfulde barer med mere i umiddelbar nærhed af hotellet.

Tæt ved receptionen ligger det hyggelige poolområde med både swimmingpool og separat børnepool. Her hersker en rar og tilbagelænet atmosfære, hvor du virkelig kommer helt ned i gear.

Jeepsafari  
Tag på en dag ud i naturen og op i bjergene. Der køres i 4-hjuls trukne jeeps gennem skove, over floder og ud over sletterne. Her oplever vi øens smukke natur, samtidig med fart over feltet og vind i håret. Der køres ad stier mod midten af øen op mod bjergene, hvor man ser den uberørte natur og finder nogle skønne udsigtspunkter. Undervejs gøres flere stop, ved lokale monumenter og til sidst ved vestkysten, hvor der er mulighed for at købe frokost og tage sig en lille dukkert i det blå hav. En rigtig god dag for naturelskere, der gerne vil lidt off-road.

OBS: Turen er på egen hånd og man skal selv køre jeepen. Det betyder, at der skal være en chauffør, der er minimum 23 år og har haft kørekort i minimum to år.

Byrundtur  
Når man besøger Rhodos, er der oplevelser, man ikke må gå glip af. Rhodos by og den gamle bydel er nogle af disse oplevelser.

Tag med på en rundtur og besøg de vigtigste monumenter og historiske seværdigheder, der omkranser byen. Vi starter med at besøge Filerimos-bjerget udenfor Ialyssos. Her finder vi det 18 meter høje kors og ikke mindst en fantastiske udsigt over det sydlige Rhodos. I klart vejr kan vi endda se helt til Tyrkiet.

Ved Rhodos Akropolis ser vi nærmere på de originale søjler fra Apollon-templet og besøger det antikke stadium, hvor oldtidens atleter trænede til de olympiske lege.
I den gamle bydel går vi ned gennem Riddergaden og nyder byens charme.
Hvad end I ønsker at tage plads på en café, shoppe eller gå på opdagelse i de smalle og hyggelige gader, så er den gamle bydel i Rhodos en stor oplevelse.

Fly information
Flytider Billund
Afgang fra Billund kl. 06.15
Ankomst til Rhodos kl. 10.55
Afgang fra Rhodos kl. 11.55
Ankomst til Billund kl. 14.40

Flytider Aalborg
Afgang fra Aalborg kl. 16.35
Ankomst til Rhodos kl. 21.25
Afgang fra Rhodos kl. 12.05
Ankomst til Aalborg kl. 15.05

Flytider København
Afgang fra København kl. 06.30
Ankomst til Rhodos kl. 11.05
Afgang fra Rhodos kl. 22.25
Ankomst til København kl. 01.10

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.  

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund, Aalborg eller København - Rhodos t/r.
7 overnatninger i lejligheder Elpida Beach (kat 3).
Udflugt - Jeepsafari.
Udflugt - Byrundtur.
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved 2 personer pr. lejlighed: 
Max 2 voksne pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring - 249 kr.
Årsrejseforsikring - 249 kr.
Mad om bord på flyet -180 kr.
Transport til og fra hotellet -180 kr.
Morgenmad - 385 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. december 2017 kl. 23:59

RHODOS MED UDFLUGTER