Costa de Almería med udflugter

Sidste chance!

I det sydøstlige hjørne af Andalusien, lige ud til Middelhavet, ligger Costa de Almería. Her kan I nyde solens stråler ved langstrakte strande og bo tæt på mange af Spaniens pragtfulde kulturskatte. Inkl. fly, 1 uge på Hotel Playacapricho, udflugter m.m.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Når I rejser til Costa de Almería, besøger I et af spaniernes eget favorit-rejsemål. De er kommet her i årtier, men nu er rejsemålet ikke længere en hemmelighed for danskerne. Det gør dog kun oplevelsen endnu mere autentisk og charmerende. På de spanske barer serverer de fleste stadig tapas til drikkevarerne, og maden er lokal og spansk – helt perfekt!

Mellem kystens to største ferieområder Roquetas de Mar og Aguadulce løber en 15 kilometer lang strand – så selv om det er højsæson, er der altid god plads i Costa de Almería. Langs stranden løber også en lang promenade, der er perfekt til gode gåture i løbet af ferien. 


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København til Costa de Almeria t/r.
  • 7 overnatninger på Hotel Playacapricho (kat 4).
  • Morgenmad.
  • Udflugt til Sierra Nevada.
  • Udflugt til Almerías bagland.
  • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse.

Afrejse fra Billund eller København på følgende datoer:

Afrejsedato 15. maj: SPOTpris 4.698 kr.
Afrejsedato 22. maj: SPOTpris 4.698 kr. 
Afrejsedato 29. maj: SPOTpris 4.698 kr. 
Afrejsedato 5. juni: SPOTpris 4.698 kr. 

Max 2 voksne pr. værelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring -195 kr.
  • Årsrejseforsikring - 249 kr.
  • Mad om bord på flyet -180 kr.
  • Transport til og fra hotellet -180 kr.
  • Halvpension - 490 kr.
  • All Inclusive - 2.275 kr.

Sierra Nevada – heldagstur uden frokost
Grotteboere, keramikproduktion, bjergvin og det spanske fastlands højeste bjergkæde! En forrygende mulighed for at få et godt indblik i Andalusiens tradition, hverdag og natur. Vi tager dig gennem imponerede natur og videre op i Sierra Nevadas højder. Vi kører til et område, som er kendt for keramik. Netop keramik er en af de største eksportvarer i Andalusien, så vi besøger en lokal families fabrik, hvor de demonstrerer, hvordan man laver kander, skåle og krus. Senere kører vi til Guadix. Her i byen findes der stadig lokale, som bor i boliger udhugget i et bjerg. Vi oplever et lokalt hjem, hvor vi bliver vist rundt og ser, hvordan hjemmet er indrettet. I samme by er der også være mulighed for at nyde byen og finde frokost på egen hånd. Om eftermiddagen kører vi gennem de smukke bjerge og dale med udsigter, der tager pusten fra os. Vi ender turen på den idylliske vin-bodega, hvor vi på den lille fabrik bliver sat ind i vinens historie, og hvordan den fremstilles, tilsmages og opbevares. Der vil naturligvis også være smagsprøver på de lækre dråber. En enestående tur for alle, der elsker natur og ønsker et indblik i Andalusiens specialiteter og hverdag.

Almerías bagland – halvdagstur
Her er den ideelle mulighed for at få et indtryk af baglandet ved Almería-kysten uden videre anstrengelse – både med den spændende, andalusiske kultur, som bærer meget præg af den lange arabiske periode i området, men også med den fantastisk, smukke natur i bjergene. På turen besøger vi først et marked, hvor der sælges alt fra tøj til frugt og grønt. Her kan I på egen hånd kigge i de små boder og måske gøre en god handel? Efterfølgende fortsætter vi op af bjergkæden til den hvide landsby, Felix, hvor tempoet er meget afslappet og udsigten vidunderlig - over bjergene, plastikhavet af drivhusene og ud til hotelzonerne på kystlinjen. Vi er tilbage ved hotellerne til frokost.


Hotel Playacapricho - Kategori 4
Skønt strandhotel med faciliteter til både børn og voksne
Lige ved strandpromenaden i Playa Serena-området ligger Hotel Playacapricho. Et rigtig godt ferievalg for både børn og voksne med gode poolområder og en god beliggenhed tæt på butikker, caféer og restauranter. 

Glæd jer til den utilmative badeferie på hotellet, da poolområdet byder på en stor laguneformet voksenpool, børnepools med vandrutsjebane, som er bygget ind i klipper, samt to udendørs jacuzzier (min. 15 år). Ved poolområdet er der solsenge og parasoller, og man kan trække sig i skygge under de høje svajende palmetræer. I poolbaren kan man hente eller købe drikkevarer i løbet af dagen (kan holde lukket i ydersæsonen)

Hotel Playacapricho er kendt for sin hyggelige stemning. På hotellet er der både figentræer, vandløb og hængeplanter fra hotellets etager. Det skaber en fantastisk stemning. Prøv også loungebaren, der serverer gode drinks. Der er også indendørs pool-område, som åbner afhængigt af vejret. 

Der er mange faciliteter på hotellet. Her arrangeres fx sportsdag med turneringer i 7-mands fodbold, paddle tennis og tennisturnering (foregår på et sportsanlæg, der ligger ca. 1,5 km væk). På hotellet er der mulighed for at spille bordtennis, minigolf og der arrangeres underholdning og aktiviteter for hele familien på både stranden og på hotellets område. Der er tre børne- og teenageklubber (4-18 år, ikke dansk), samt en voksenklub.

Fly info:
Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 06.30
Ankomst til Costa de Almería kl. 10.05
Afgang fra Costa de Almería kl. 11.05
Ankomst til Billund kl. 14.35

Flytider København:
Afgang fra København kl. 06.30
Ankomst til Costa de Almería kl. 10.05
Afgang fra Costa de Almería kl. 11.05
Ankomst til København kl. 14.40

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77.

Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

En unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København til Costa de Almeria t/r.
7 overnatninger på Hotel Playacapricho (kat 4).
Morgenmad.
Udflugt til Sierra Nevada.
Udflugt til Almerías bagland.
Dansktalende rejseleder.

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse:

Max 2 voksne pr. værelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring -195 kr.
Årsrejseforsikring - 249 kr.
Mad om bord på flyet -180 kr.
Transport til og fra hotellet -180 kr.
Halvpension - 490 kr.
All Inclusive - 2.275 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2017 kl. 23:59

Costa de Almería med udflugter