Klassebilledet - et musikalsk comedyshow

Sidste chance!

Tag på en tidsrejse, og oplev det musikalske comedyshow, Klassebilledet, med Mikkel Schrøder, der bl.a. har slået sine folder på DR1, og som sanger og entertainer i det succesfulde show "Den Nøgne Sandhed". I Hermans i Tivoli Friheden d. 6. april.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Vi husker det alle sammen. Klassebilledet!

Minderne, glæderne, bekymringerne og en helt ny verden der blev opdaget. Men hvor blev alle vennerne af? Sanger, musiker og Tv-vært Mikkel Schrøder os tilbage til de unge uskyldige år, hvor bajere var noget man drak fra en pose i en hæk, fest var noget der sluttede med opkast kl. 21, og forelskelser ramte lige så ofte, som der var afsnit af Dallas og Dollars. 

Enhver klasse rummer et bredt udsnit af typer, skæbner og karakterer, og ”Klassebilledet”, er én stor, stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse skæbner. Mikkel Schrøder taler om dem, han synger om dem, og han har dem med på scenen og tegner nogen helt fantastiske humoristiske og kærlige portrætter af dem alle sammen. 

Med sjove tekster og ørefængende sange, præsenterer Mikkel Schrøder sit helt nye musikalske comedyshow, hvor hans skæve og underfundige tekstunivers leder tankerne hen på en blanding af Det Brune Punktum og Niels Hausgaard.

MIKKEL SCHRØDER – har slået sine folder på DR1, hvor han bl.a. har været vært på 250 B&U udsendelser. Men som sanger, musiker og entertainer har han også været stærkt medvirkende til den store succes med underholdende shows som Den Nøgne Sandhed I & II, og Pejseshow fra 2008 – 2017 mv.

Klassebilledet i Hermans fredag 6.april 2018 kl. 20.00

Ombytning af værdibeviser til billetter i Hermans foyer fra kl. 18.30 – 19.45.

Dit SPOTdeal-værdibevis ombyttes i Hermans i Tivoli Friheden til en nummereret plads i salen fra kl. 18.30 og indtil kl. 19.45 d. 6. april 2018 efter "først til mølle princippet". Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser, ved siden af hinanden.

Adresse: Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C.

 

Én unik kode gælder for 1 x billet til comedyshow Klassefesten d. 6. april 2018 kl. 20:00 i Hermans, Tivoli Friheden.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Musical Danmark.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

MusicalDanmark

Bjørnbaksvej 14, 8260 Viby J
Tlf.: 22 30 73 18 | CVR: 30979435 | firserne@live.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. november 2017 kl. 23:59

Klassebilledet - et musikalsk comedyshow